Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our own Humanoid world » 41. Dinsdag nacht 25/03/2010

Our own Humanoid world

5 nov 2010 - 18:10

857

4

421



41. Dinsdag nacht 25/03/2010

Bills point of view
Jeej nu ben ik twintig euro kwijt. Kijk niet zo zielig, lachte Makbule. Ik haalde mijn schouders op en veegde het zweet van mijn voorhoofd. Wil je me uit dit ding helpen? vroeg ik. Natuurlijk, zei Makbule. Ze stond recht om me uit dit pak te bevrijden. phoehoehoe jij zweet. Makbule trok haar neus op. Ja, lekker hé, zei ik met een grijns. Makbule trok een wenkbrauw op. Ik voel me vrij nu ik hier uit ben, zuchtte ik . Hang dat pak maar te verluchten, zei Makbule. Ik gooide, om haar te plagen, mijn pak richting haar hoofd. Ieuw! Dat stinkt, zei ze en ze nam het met twee vingers vast en gooide het ergens anders heen. Ik ga even douchen, zei ik en ging naar het kleine badkamertje dat bij de backstage room hoorde. Het was er niet groot, maar ook niet klein. Net goed eigenlijk. Na mijn douche trok ik schone kleren aan en droogde mijn haren. Ik kamde ze naar achter en spoot er haarspray op zodat het in model bleef. Ik ben klaar, de volgende kan, zei ik. Tom duwde Georg aan de kant om als eerste te kunnen douchen. Omdat zij aan het vechten waren hadden ze niet door dat Gustav de badkamer al had ingenomen. Zijn er skittles? vroeg ik. Ik had het nog niet uitgesproken of ik kreeg al een zak met skittles in mijn handen. Dankje, zei ik en plofte op de sofa. Je hebt al lang niet meer gerookt, zei Makbule. Ja, zei ik. Dat proefde ik aan je zoenen, gniffelde ze. Ik ben aan het stoppen, zei ik. Ja, want als je iemand tong zoent die rookt is dat net hetzelfde als met je tong in een asbak rollen, zei Jorinde wijs. Ik knikte. Ze heeft gelijk, en dat wilde ik je niet meer aandoen, knipoogde ik.

Het was al na middernacht toen we eindelijk in de bus zaten naar de volgende plaats om op te treden. Padavo was de volgende halte. Dat ligt ook ergens hier in Italië dus zover zal het wel niet zijn. Met zn allen kropen we achter de tv. Makbule zat tussen mijn benen. Met mijn handen masseerde ik haar nek. Andreas en Jorinde zaten net zoals ons en de rest zit gewoon, langs elkaar. Welke film? vroeg Georg terwijl hij de dvd speler al aanzette. Geen actie! riepen Makbule, Tosca en Jorinde in koor. Ik grinnikte even. Scary movie? vroeg Gustav. Nee, die is saai, zei Tosca. Saw ofzo, zei Makbule. Mij maakt het niet veel uit, zei Andreas. Maar ik wil kiezen, zei Jorinde. Ze liet Andreas los en ging voor onze dvd kast zitten. Ik kies mee, zei Makbule. Ze stond recht en ging langs Jorinde zitten. Jullie hebben Borat! lachte Jorinde. Ze nam de film en stopte die in de dvd speler. Oh toch niet die, zeurde Tom. Makbule kwam weer tussen mijn benen zitten. Ik drukte een kusje in haar nek en blies even in haar oor. Ik vind hem vies, zei Andreas jammerend. Jorinde lachte en drukte een troostend kusje op Andreas lippen. Ik gniffelde en nam Makbule haar handen vast. Na een half uur was niemand echt meer aan het kijken. Jorinde en Andreas waren volop aan het zoenen, Makbule zat mijn haar te doen, Danny en Tosca deden blad-steen-schaar, Georg en Tom zaten elkaar te porren en Gustav gaf af en toe Tom een rake por in zijn ribben. Ga je kapper worden? vroeg ik terwijl Makbule vlechtjes in mijn haar legde. Ja, dat is altijd al mijn droom geweest, zei ze droog. Ik grinnikte. Mak, wat zou je er van vinden als we onze relatie bekend maakte? vroeg ik. Makbule liet mijn haar voor wat ie was en keek me aan. Jij moet doen wat voor jou het beste lijkt, ik heb er niet echt problemen mee, zei ze. Weet je het zeker? vroeg ik. Ik ging met mijn vinger over haar kaaklijn. Nee, ik vind dat niet erg, zei ze voor ze een zoen op mijn lippen drukte. Ik glimlachte. Morgen hebben we een interview, vind je het niet erg als we het dan zeggen? vroeg ik. Nee, zei Makbule. Ze legde haar hoofd in mijn nekholte. Ze zat op mijn schoot en sloeg nu haar armen rond mijn nek. Gaan we slapen? vroeg ze. Ja, zei ik en stond recht. Natuurlijk droeg ik haar naar ons bed.

Moesten ze jullie drie vragen om een interview, zou je dat doen? vroeg ik. Is dat een subtiele hint? vroeg ze. Ik lachte. Nee, het is eerder een vraag. Makbule draaide zich half op me. Ik weet het niet, het hangt er vanaf wat Jorinde en Tosca gaan doen, zei ze. Ik knikte begrijpelijk. Hmm, je haren ruiken lekker, fluisterde Makbule. Ik glimlachte en drukte een zoen op Makbule haar voorhoofd. Jij bent lekker. Makbule lachte. Je maakt een grapje! Ik trok een serieus gezicht. Absoluut niet, slaapwel. Makbule schudde al gniffelend haar hoofd. Slaapwel liefje, zei ze nog. Ik trok haar dicht tegen me aan en sloot mijn ogen. Zij is het beste wat me is overkomen, dat is een feit.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 9 nov 2010 - 18:53:
All hail Humanoooid 8D


Melleke
Melleke zei op 6 nov 2010 - 12:49:
leuk leuk
et zou wel grappig zijn moesten ze erbij zijn bij het intervieuw
snel verder doen


dreamerangel
dreamerangel zei op 5 nov 2010 - 22:39:
whii
ik vind Mak zo lieff <3

snel verder!!

xx

<3


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 5 nov 2010 - 18:31:
omg sorry sorry sorry!!
ik heb gewoon het vorige deel niet meteen geleen toen je zei dat je verder was ̉̉
maar ik ben alweer bij

en nu snel verder!!