Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I never believed in love at first sight {Jonas Brothers} » In Brummen ~5~

I never believed in love at first sight {Jonas Brothers}

5 nov 2010 - 20:51

546

0

211



In Brummen ~5~

Sorry dat het zo ongelooflijk lang duurde. Maar aangezien vorige week de Engeland reis was die dus een miljoen keer anders verliep dan ik de afgelopen tijd heb geschreven, was ik een beetje inspiratie loos. En toen, BOEM. Ik ben begonnen aan een heel nieuw verhaal, dat niet op fanfic staat, maar ik had weer genoeg om verder te schrijven, dus here you go.

PoV Brit:
Iedereen keek me verwachtingsvol aan. Ik kan eigenlijk niet tegen de spanning dus ik zeg het maar in een keer 'we gaan naar Duitsland.' Emma neemt het van mij over. 'We hebben een huisje gehuurd, in de middle of nowhere, waar jullie dus niet herkent zullen worden of achterna gezeten door fans. We gaan er voor drie weken heen, en...' 'Je weet toch dat Dani en ik na een weekje weer weg gaan hè?'onderbreekt Kevin. 'Ja, dat weet ik, maar ik wilde dus zeggen,' gaat Emma verder, 'dat, euhwm? Bedankt Kev, nu weet ik het niet meer.' Ik neem het weer van Em over, vijf paar enthousiaste ogen kijken me aan als ik vertel dat we eigenlijk vanavond als weg wilden gaan als dat uitkwam. Want nu zaten alle tassen toech nog zo goed als ingepakt. Emma en ik van de Engeland reis, we hadde wel schone kleren ingepakt, en de broertjes en Dani nog de spullen die ze ook in het hotel bij zich hadden.

-tijd sprong-
We besloten met twee auto's te gaan. Fay, en natuurlijk ik, zaten bij Joe in de auto, Joe reed. Ik keek door het raampje aan de bijrijders kant [waar ik ook zat] naar buiten. Het was vroeg donker geworden. Het was dan ook al de herfst vakantie. Door het donker heen zag ik allemaal kleine lichtjes van de auto's die ook over de snelweg reden. Eigenlijk werd ik er een beetje moe van. Ik keek achterom naar Fay, ze knikte. 'Joe, stop maar even bij de volgende parkeer plaats,'zegt ze, 'dan zal ik rijden.'
Joe deed wat hem gevraagd werd en voor ik het wist lag ik op de achterbank, met mijn hooft bij Joe op schoot. Hij hield me stevig vast, alsof hij bang was dat ik van het bankje af zou rollen. Ik deed mijn ogen dicht, als het moest, zou ik hier de hele vakantie kunnen blijven liggen. En toen viel ik in slaap.

PoV Nick:
Ik zat samen met Emma op de achterbank van de auto waarmee ik, Dani en mijn broers gekomen waren. We hadden de chauffeur een treinkaartje terug naar het vliegveld gegeven, kon die weer naar huis. Een chauffeur heb je niet nodig als je op vakantie gaat. En daarbij, wij hadden Kevin. Die zat nu trouwens in overleg met Danielle. 'Wat is er aan de hand?' vraag ik, stel je voor dat we de verkeerde kant uit gaan. 'De anderen zijn net bij een parkeer plaats gestopt, maar je broer zag het telaat en kan niet meer terug.'zegt Dani. 'Oh, dat komt wel goed.' 'Dat komt wel goed?' roept Kevin, 'Dat komt wel goed? Sinds wanneer vertrouw jij Joe?' 'Dat die ik niet, heb ik nooit gedaan. Maar Brit en Fay zitten er ook bij, toch?' 'Ja! Snap je mijn paniek?' 'Je hoeft je echt geen zorgen om hen te maken, rij maar gewoon door.' zeg ik, er daarna fluister ik en Emma's oor, 'het komt wel goed toch?' 'Ja natuurlijk, er is vast niets aan de hand.' 'Ohw, oké, enne, Emma?' 'Ja Nick?' zegt ze, terwijl ze nog wat dichter tegen me aan kruipt. 'Ik hou van je' ik geeft haar een kusje op haar voorhoofd. Emma legt haar hoofd op mijn borst en sluit haar ogen.


reacties?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.