Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen » 1. The meeting!

A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen

6 nov 2010 - 21:02

243

0

205



1. The meeting!

.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver! De grote dag was aangebroken en, mijn god, wat had ik er naar uit gekeken. Voor zo lang gehoopt dat het ooit zover zou komen. Ontelbare wanhopige pogingen om het te laten gebeuren, ik had de hoop zelfs al bijna opgegeven!
Ik kwam er achter dat wonderen dan blijkbaar toch bestaan! Ik had het voor onmogelijk gehouden, maar het ging nu echt gebeuren.
Ik ging de meest geweldige band van de planeet ontmoeten.
Ik ging Tokio Hotel ontmoeten! Dé Tokio Hotel!

Vele lange uren later zat ik dan eindelijk, samen met een aantal andere fans, zenuwachtig in de kantine van een of ander groot media gebouw te wachten. De meeste waren echt hyper aan het praten en konden geen seconde stil zitten. Ik wachtte gewoon rustig af, te zenuwachtig om echt hyper te kunnen doen.
Na nog een half uur wachten kregen we te horen dat ze een beetje vertraging hadden en over ongeveer 20 minuten zouden arriveren. Nog meer zenuwachtig wachten dus en de minuten duurden al twee keer zo lang als normaal!

[20 minuten later]
Het was inmiddels al iets stiller geworden, blijkbaar werd iedereen als maar nerveuzer. Dat bleek echter helemaal voorbij toen Tom, Bill, Georg en Gustav binnen kwamen lopen. Een aantal van de meiden begon echt hysterisch te krijsen en samen met de rest besprongen ze de vier jongens, letterlijk! Wanhopig om dat kleine beetje aandacht van een van de jongens te krijgen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.