Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen » 2. Nervous

A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen

6 nov 2010 - 21:03

250

0

213



2. Nervous

.

Pogingen om meer op te vallen dan de rest, blijkbaar hadden ze niet door dat ze allemaal hetzelfde deden. Het was niet echt mijn stijl. Mijn beurt zou nog wel komen, ik was tenslotte al zo ver gekomen...!

Even voelde ik een tinteling door mijn complete lijf gaan toen mijn ogen de twee meest perfecte ogen ontmoetten die ik ooit had gezien.
Het was van korte duur, maar lang genoeg om een soort connectie te maken, te voelen. In de momenten die volgden maakten onze ogen meerdere keren dat contact. Elke keer werd zijn glimlach groter en mijn hart maakte een sprongetje toen hij me op een knipoog trakteerde.
Kort daarna manoeuvreerde hij zich behendig een weg naar mij. Ik voelde mijn hartslag in tempo stijgen. Als ik nou maar normaal reageerde!

Hij stak zijn hand uit, ik keek hem even vreemd aan, maar stak daarna ook mijn hand uit.
"Tom." Hij lachte en keek me speels aan.
"Lisa." Kreeg ik er nog zonder al te veel haperingen en moeilijkheden uit.
Tom werd ondertussen nog steeds door ander meiden belaagd, maar ik had nu zijn volle aandacht. Die gedachte maakte me slap in mijn benen. Ik, een simpel meisje uit Nederland, waar hij niks mee had, ik had zí­jn aandacht.
Natuurlijk realiseerde ik me dat hij geen God was of iets in die buurt, maar hij hoefde mij die aandacht niet te geven. Toch koos hij ervoor en ik voelde me best wel... vereerd. Als dat het goede woord was.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.