Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen » 3. Lisa is my name

A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen

6 nov 2010 - 21:04

242

0

199



3. Lisa is my name

.

"Lisa... een bijzonder meisje met een bijzondere naam."
Ik voelde me warm worden van binnen, zou hij het menen? Het was zeker fijn, heel fijn, om te horen.
"Danke schön." Ik kon het zelfs opbrengen normaal die twee woorden uit te spreken. Al had ik graag nog iets gezegd in de richting van, ‘jij bent ook bijzonder Tom of je muziek..' maar zelfs in het Engels, wat ik normaal gesproken moeiteloos sprak, kon ik het niet bedenken nu.
Tom gaf me nog een handtekening en glimlachte terwijl hij me het stukje papier weer gaf. Daarna werd al zijn aandacht weer opgeëist door andere fans en werd ik ruw aan de kant geduwd door een meisje wat twee keer zo breed en lang als mij was.

Ik moest nog even van het moment bijkomen en besloot even rust te zoeken in de toiletten. Nadat ik een paar minuten het hele gebeuren had laten bezinken, een paar keer diep had adem gehaald, voelde ik me geweldig. Dat een mens een ander mens door zulke kleine gebaren, in zo'n kort moment, zo goed kon laten voelen... Dat was bijzonder.
Ik liep de dames toiletten weer uit, waar een soort gezamenlijke ruimte was, waar ik van plan was mijn make-up nog even bij te werken. Toen ik net met mijn oogpotlood bezig was, kwam Tom binnen stormen, waardoor ik van schrik en opwinding bijna mijn oog uitstak.

Ik keek hem even verdwaasd aan.
"Hey." Lachte Tom.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.