Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen » 4. Locked up

A meeting with Tokio Hotel - Afgelopen

6 nov 2010 - 21:06

238

0

225



4. Locked up

.

"Even rust...!" Zuchtte hij, maar ondertussen had hij nog steeds een brede glimlach op zijn gezicht
Ik vroeg me af of hij altijd zo naar zijn fans lachte.
Ik besloot maar terug te glimlachen, aangezien ik waarschijnlijk niks zinnigs zou uitbrengen als ik zou proberen iets te zeggen.
Ondertussen besefte ik dat ik eigenlijk wel klaar was met die make-up en als ik hier maar wat zou blijven staan, zou dat ook een beetje... raar over komen.
Dus ik liep maar weer naar de deur, zoals ik normaal gesproken ook zou doen. Wetend dat ik eigenlijk een kans liet liggen, maar ik wilde niet desperate over komen.

Een rare verassing stond me te wachten toen ik besefte dat ik de deur niet meer open kreeg. Hij zat vast. Ik raakte lichtelijk in paniek.
"Hij wil niet open!" Enigszins verbaasd hoe snel ik dat toch wel in het Duits had weten te bedenken, draaide ik om naar Tom.
"Laat mij eens.." Zei hij en begon ook tegen de deur te duwen, maar open ging het niet.
"Ik geloof dat we opgesloten zitten..." Bracht hij droog uit.
Ik was iets minder relaxed, omdat ik opgesloten zat. Ik voelde mijn claustrofobische neigingen weer opkomen, maar kon er niet veel aan doen om ze tegen te houden.
Mijn hersenen draaiden op volle toeren om te bedenken hoe ik dat in hemelsnaam in het Duits, of zelfs het Engels aan Tom moest uitleggen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.