Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Broccoli Saga » Part 1: The legend begins

The Broccoli Saga

7 nov 2010 - 20:05

943

1

229



Part 1: The legend begins

De Broccoli Saga DEEL I

Er was eens een bizar meisje, genaamd Daniëlle. Ze had een bos groen haar net als broccoli en korte groene benen. Ze liep door het bos, daar kwam ze haar broccoli vrienden tegen, genaamd Qa, Nicole en Selen. Samen gingen ze op pad. Ze waren opzoek naar hun klasgenoten. Want ze waren tijdens de Franse les zomaar weggelopen !! Opeens hoorden ze een gil. Het kwam uit een grote struik. Snel gingen ze erheen. Daar lag Selma !! Toen ze omhoog keken, zagen ze nog iemand hij of zij zat in de boom. Opeens hoorden ze een tak breken en er viel iemand naar beneden. Het waren drie mensen; Eva, Jordy en Pascal! Wat een wonder!! =D
Aan de linkerkant van het pad bewogen een paar bomen. Ze werden allemaal bang. En opeens.. Verschenen daar Henk, Adam, Tika & Sara!! ‘We zijn bijna compleet!’ zei Danielle.
Toen gingen ze opweg om de andere te zoeken. Danielle liep voorop, en de andere broccoli’s liepen achter haar aan. Danielle was de padvinder en de uitverkorenen. Het licht scheen fel op haar broccoli groene haren en ze voelde zich machtig.
Toen kwamen ze bij een grote grot. ‘Hallooooo?’ schreeuwe QA in de grot met haar schore stem. Opeens zagen ze iemand op de grond liggen. Ze leken net dood. Toen we dichtbij kwamen, zagen we dat het Laura en Marc waren! Selen keek of ze nog leefden. En gaf hun een magisch drankje zodat ze weer tot leven kwamen! =)
Verder op lagen een paar grote rotsen op elkaar. Daarboven op zagen we een enorme Broccoli zwaard!! DIT KAN ALLEEN DE UITVERKORENEN!!!
Danielle klom op het enorme rotsblok maar had hulp nodig van haar Broccoli vrienden ; QA, nicole en Selen om boven op te komen.
Met z’n vieren klommen ze boven op de enorme rotsen en Danielle pakte het zwaard.
Samen met de andere broccoli’s liepen ze de heuvel op. Naar het kasteel van de rare tovenaar & de draak. Op de grond lag er een telefoon. Hij ging af. En Nicole nam op: ‘Hallooooooooo? WIE IS DAAR?’
‘Ik ben de rare tovenaar’ zei de stem in de telefoon. ‘Ik zie dat jullie het zwaard te pakken hebben, Maar mij krijgen jullie niet MWUAHAHAHAHAHAA En hier in mijn kamertje heb ik ook nog een paar klasgenoten liggen. Volgens mij heten ze Alicia, Illias, Zinar, Damian en Daniel. ‘
En toen werd de telefoon opgehangen. Nicole gooide de telefoon het bos in en toen. PEOOOOOOOEF! De telefoon ontplofte en daar uit verscheen…. Samir! We liepen naar hem toe en zeiden dat we hulp nodig hadden. Hij wees de weg naar het kasteel. ‘Eerst moeten jullie over de gevaarlijke brug met giftige schorpioenen en dan het gevaarlijke bos met enge geesten van Paranormal Activity en dan over de regenboog heen!!’. ‘Hoe komen we daar nou in godsnaam?!’’ zei Jordy op een gillende manier. ‘Er is maar 1 mogelijk’ zei Pascal. Hij stak zijn hand op en deed de vogeltjes dans. Opeens verschenen er 15 grote vogels!! We klommen allemaal op de vogels en brachten ons naar het kasteel. Daar stonden we dan. Voor de draak. Danielle en haar broccoli vrienden bedachten een plan. Zij zouden de draak doden, maar de andere broccoli klasgenoten moesten de draak eerst afleiden.
Daar gingen ze dan.
‘WACHT!’ zei QA. ‘WAAROM NEMEN WE NIET DE ACHTERDEUR?!?!?’. ‘GOED IDEE’ zei Eva. Snel namen ze de achterdeur.
Nu stonden ze in een kamer met allerlei rare potjes. Dit was de keuken!
Snel namen ze allemaal wat te eten want ze hadden honger.
Toen gingen ze snel de trap op naar de hoogste torenkamer van de hoogste toren van de hoogste kamer.
Daar stond de Tovenaar. ‘MUHAHAHAHHAA’ lachte hij vals,’jullie vinden je klasgenoten noooooooit!’
En toen. POEEF! Verdween hij in het niets. Daar stonden ze dan, in de toren kamer. Teleurgesteld liepen ze naar beneden. Daar stond een bord met daarop aanwijzingen. En toen POEF! Kwam de tovenaar opeens weer te voorschijn.
‘MHUAAHUHUHAAA’ lachte hij weer vals. ‘Ik zal jullie uitleggen wat de spel regels zijn.’
Snel pakte Paul zijn noteblok uit zijn zak, en scheef alle regels op.
‘Ten eerste, jullie hebben 1 uur de tijd.’
En Adam snurkte, hij was in slaap gevallen
‘Ten tweede.’ Ging de tovenaar verder. ‘jullie mogen alleen het zwaard van de uitverkorenen gebruiken.’
‘Ten derde, jullie klasgenoten zijn in dit kasteel.’

Toen POEF! Verdween de tovenaar weer. Snel splitste ze op in kleine groepjes. Allemaal zouden ze een deel van het kasteel doorzoeken.
Het was een moeilijke opdracht. Maar binnen het uur waren alle klasgenoten weer gevonden.
Net toen ze weer naar de achterdeur van het kasteel wilde gaan… Kwam de tovenaar weer tevoorschijn op de draak. ‘MHUAHUHAUAA’ lachte hij alweer vals. ‘Ik heb jullie franse lerares! Mevrouw Wassens! En jullie zien haar nooit meer terug.’
En toen verdween de Tovenaar op de draak met mevrouw Wassens.
Snel gingen Danielle en de broccoli mensen terug naar de grote vogels. En ze stegen op. Alleen Redouan kon niet opstijgen op zijn grote vogel. De vogel was aan het poepen. En Daniel vloog terug naar Redouan en Redouan sprong snel achterop bij Daniel.
Toen gingen ze achter de tovenaar en de draak aan. Want hij had mevrouw Wassens!
Onee!
Alleen de draak vloog niet zo snel als de grote vogels. Ze hadden de draak omsingeld. Danielle had 1 kans om haar zwaard te werpen om de draak te doden en mevrouw Wassens te redden. En Danielle gooide raak! Recht in het hart van de draak. De draak viel als een veertje naar beneden. Toen de grote vogels veilig op de grond kwamen zagen ze dan mevrouw Wassens ongedeerd was. Gelukkig, nu waren ze weer helemaal compleet!! =) toen gingen ze weer terug naar de franse les met mevrouw Wassens, en werd alles weer zoals het was.



HAPPY END =)


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 2 jan 2011 - 17:24:
JE HEBT 'M DEROP STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN =D =D =D

DEZE IS ZOOOO MASTERLIJK GENIAAL

x)
I love it though ^^