Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Who Am I To Say - DM » Fifth Chapter

Who Am I To Say - DM

8 nov 2010 - 21:12

551

0

230



Fifth Chapter

http://images3.chictopia.com/photos/cacophony/6513296796/6513296796_400.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_p4ZklnLqALQ/SydFUCjujwI/AAAAAAAAAEM/-I8ZL_eU6x8/s320/RP-off-shoulder-top-blk.jpg
http://www.catwalkqueen.tv/NLOrange%20Bra.jpg

Ik zak zuchtend en vloekend op een bank in de leerlingenkamer. Ik heb echt geen zin meer in de rest van de dag, vooral niet omdat al mijn lessen samenvallen met die van Draco. Ik bijt vertwijfeld op mijn lip.
Vandaag hebben we kruidenkunde, en zonder mijn hulp is die arme jongen verloren. Hij kent amper het verschil tussen de spreuken, en als hij water moet geven in plaats van bij snoeien, vrees ik voor ongelukken. Maar het is zijn verdiende loon, hij snauwde me af, gewoon omdat hij dacht dat ik Diggory knapper vind dan hem. Jakkes, het idee alleen al dat ik met die patser zou omgaan. Iewl...
Eigenlijk is het wel zielig, dat ik hem zo aan zijn lot overlaat. Langs de andere kant zal hij nu pas echt voelen dat hij mij ook nodig heeft! Ach, wat probeer ik mezelf wijs te maken, hij redt het prima zonder mijn hulp. Nee, toch niet. Ik ga het hem lekker zelf laten uitzoeken. Ja, dat ga ik doen. Het is toch vrijdag vandaag, ik ga zelf genieten van een extra lang weekend.

Ik drop mijn spullen bij mijn bed en trek mijn kleerkast open. Hmm, what to wear? Drama, ik ben hier gewoon het slachtoffer van een afschuwelijk fenomeen, vooral voorkomend bij meisjes: een hele kast vol met spullen en nog steeds niets om aan te doen! Oh, hemel, ik moet dringend weer naar de Diagon Alley. Hoe heb ik in godsnaam al die troep kunnen kopen? Oh wacht, dit is leuk...
Ik spit mezelf door de stapels heen en neem uiteindelijk nog het eerste wat ik in mijn handen had: mijn oude, afgebleekte, gescheurde skinny en een schoudertopje. Mijn favoriete setje, en ook al heb ik er normaal een hekel aan, deze keer laat ik de bandjes van mijn beha gewoon zitten. Lekker flashy, dat oranje.
Ik neem alles mee naar de extra large badkamer, speciaal voor de meisjes. Ja, wij hebben recht op luxe, dames, dus die marmeren badkuipen en zilveren kranen zijn heus niets te veel! Ik draai de grootste open ril al van genot als ik nog maar hoor hoe de kuip zich vult met lekker warm en heerlijk geurend water. Dat zijn dingen waar ik echt van geniet.
Langzaam kleed ik me uit, laat alles vallen waar ik sta. Lekker, lui, zoals het hoort.
Ik laat me langzaam in het inmiddels meer dan half gevulde bad zakken en sluit genietend mijn ogen. Het water streelt mijn huid en ik voel het schuim in mijn gezicht kriebelen. Mijn haar wordt zwaar en ik draai nauwkeurig kijkend een lok rond mijn wijsvinger. Het is al zo lang blond( Raad eens waarom?), maar eigenlijk hoort het bruin te zijn. Ja, waarom het niet veranderen? Mijn moeder leerde me genoeg trucjes die natuurlijke schoonheid ene handje kunnen helpen. Ik concentreer me, en zelfs zonder mijn toverstok lukt het me om mezelf een complete metamorfose te geven. Ik zie het resultaat nog niet, maar de lokken die over mijn schouder hangen, zijn veelbelovend.

Zoey, dat heb je goed gedaan schat, helemaal niet slecht. Ik glimlach verleidelijk naar mijn spiegelbeeld, en hij geeft me complimenten.
"Erg mooi, juffrouw Becks, ware toverkracht en pure schoonheid versmolten." Ik bloos zachtjes, al is het verdomme een betoverd stuk glas dat me zo vleit. Ik wou dat het Draco was.

http://www.girlscene.nl/images/library/articles/images01/girlscene/Nina-Dobrev-Elle-Bulgaria-November-8.jpg


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.