Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 28

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

13 nov 2010 - 17:01

569

0

220



~ 28

Anne pov:

We zitten te bedenken waar Samantha en Manon kunnen zijn. Over een uur kan de politie pas iets doen. Opeens gaat Nick's telefoon en pakt hem op.
'Met Nick.' Hij luisterd aandachtig naar de persoon aan de andere kant en z'n ogen worden groot,'Oke bedankt!' Nick hangt op en kijkt ons aan.
'Iemand heeft de auto van Onze lievelings zanger zien staan. en heeft het adres doorgegeven!' zegt hij blij.
'You Rock bro!' roept Joe en gaf hem een High Five. 'Oke lets go!' Nick staat al bij de deur en heeft de sleutels in zijn hand.
Ik grijp mijn tas en Kevin's hand en volg zijn broers. De zon kwomt nog op maar in de zwarte auto, was het donker, misschien vanwege de geblindeerde ramen.
Niemand deed moeite om de radio aan te doen. Nick vloekt tegen de auto dat die niet harder wil terwijl we over de wegen zoeven.
Joe was in zichzelf aan het praten over hoe hij bieber in elkaar zou slaan. Kevin en ik zaten alleen doodstil op de achterbank.
'Wat als het het verkeerde adres is?' vraagg ik na een lange stilte. Niemand geeft antwoord. 'Wat als Bieber al weg is?' vraag ik opnieuw. 'Wat als-'
'Houd je mond anne! daar wil ik niet aan denken' gromt Joe. 'sorry' mompel ik. Kevin slaat zijn arm om me heen en trekt me dichter tegen hem aan.
'alles komt goed' fluisterde hij in mijn oor. We slaan een oprit in en een paar tellen later komen we piepend tot stilstand. Haast meteen staan Nick en Joe buiten de auto.
Kevin laat me los en opent de deur. Ik volg hem naar buiten. Joe trapt de deur open wat een knal oplevert. Meteen rennen Joe en Nick het huis binnen en kijken rond.
'BIEBER!' gil ik door het huis en ik hoor voetstappen. Ik draai me snel om en de jongens ook. Joe begint tegen Justin te schelden en Justin lacht duivels.
Dit voelt niet goed. Ik kijk naar Justin en merk dat ie iets verbergt. Shit.. Justin richt het pistool snel op Joe en Nick duwt hem weg. 'Nee NICK!' gil ik.
Ik hoor Nick een pijnlijke schreeuw geven. Ik kijk hem geschrokken aan en Joe vliegt Justin aan. Kevin loopt naar buiten en begint te bellen. 'Waar zijn ze?' vraagt Joe kwaad.
Justin negeerd hem en Joe laat hem woendend los. 'MANON? SAMANTHA!' Ik luister of ik wat hoor en loop verder het huis in. Ik kijk zoekend om me heen.
Joe volgt me nog steeds Manon's naam roepend. Ik loop langs een deur. 'Help!' Joe loopt voorbij en ik trek hem terug. 'Wat?' 'Stil. Manon?' 'Anne?!' vraagt de stem van Manon.
'Manon blijf uit de buurt van de deur.' roept Joe. Joe kijkt naar de deur en geeft er dan een trap tegen. De deur knalt open en met z'n tweeën rennen we naar binnen.
Joe rent naar Manon toe. Samantha kijkt me leeg aan. 'Nick piept ze.' Ik hoor voetstappen en draai me om. Ik zie Ryan staan en ren naar hem toe.
Ik duw hem kwaad tegen de grond. Nick komt langs mee heen gestrompelt naar Samantha die huilend in zijn armen valt.
Ik hou Ryan tegen de grond tot dat Kevin in de deur verschijnt met twee agenten. Ik laat hem los en de agenten nemen hem van me over. 'MANON!' klinkt de stem van Joe.
Ik kijk naar Manon en zie dat ze in elkaar zakt.

Wat zal er met Manon zijn?
Zo! En nu eerst een Bavaria. ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.