Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Need » 16

Need

4 dec 2010 - 11:34

275

0

170



16

"Willen jullie alsjeblieft mijn zusje niet verpesten?" vroeg Harry grijnzend toen ik nog steeds stond te hikken van het lachen.
Vort, je nest in, anders kan je er morgen niet uit." Mijn gegrinnik verscheen als sneeuw voor de zon toen ik zag dat mijn broer echt méénde wat hij zei.
"Harry, kom op, het is amper half tien..."
"Jij hebt slaap nodig!" Hij keek me streng aan, mijn mond zakte verontwaardigd open. Ik was net als Dirk opgevoed, en ik was het dus niet gewend om rond gecommandeerd te worden.
"En wie denk je dat je bent om mij te vertellen wat ik moet doen?" siste ik boos.
"Je hebt naar me te luisteren! Ik ben je grote broer!" Ik keek weg, kruiste mijn armen. Ik voelde de kwaadheid borrelen, en er lag ene vreselijk uitspraak op het puntje van mijn tong.
"En trouwens, wat weet jij nu van Zweinstein." Ik liet Vita vallen, die luid schreeuwend naar Harry klauwde. Het geluid in de kamer verstomde, iedereen leek mij en Harry het interessantste te vinden.
"Ik weet misschien niet veel van Zweinstein," begon ik zacht, "maar ik weet wel dat ze je hier interessanter vinden dan je bent! En als je denkt dat ik je net als iedereen hier ga volgen, heb je het goed mis! Je bent heus niet zo geweldig als je zelf denkt, Harry Potter!" Ik keek hem nog even aan, schudde mijn hoofd en beende woedend naar de slaapzaal. Ik wasrazend, hoe durfde hij me te behandelen als een klein kind! Was dat ene jaar waarin hij al die geweldige dingen had gedaan hem nu al naar zijn hoofd gestegen? Niet te geloven, Harry was veranderd. En hoe!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.