Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Tell me why! (jonas brothers) » deel 24: dokters!

Tell me why! (jonas brothers)

14 nov 2010 - 13:44

743

2

186



deel 24: dokters!

hier een nieuw deel. graag een reactie. enjoy!

Joe pov:
Ik keek naar Sascha. Had ze nou net in m’n hand geknepen. Ik keek naar Jennifer. Ze lachttte naar me. Ze had het dus ook gezien. ‘ze kneep in m’n hand’ zei ik zacht. ‘Wat?’ vroeg kevin die niks doorhad. ‘ze kneep in m’n hand’ ik realiseerde het nu pas echt. ‘ik ga een dokter halen’ riep Kevin vrolijk en hij rende de kamer uit. Jennifer maakte zich los uit Nick’s greep en ging achter me staan. ‘Kom op, lieffie je mag nu niet opgeven’ fluisterde ik in Sascha’s oor. Dit keer geen reactie. Kevin kwam weer terug naar binnen met de dokter achter zich aan. Daarachter kwam Lucas naar binnen gestormd. ‘wat is er gebeurd?’ Jennifer liep op hem af en begon Lucas alles uit te leggen. De dokter was intussen bezig met Sascha. ‘waarschijnlijk was het schijn’ zei de dokter na een tijdje. ‘nee, nee dat kan niet. ik heb het zelf gevoeld. En jen heeft het gezien’ ik keek Jennifer aan. Die was veel te druk bezig met Nick. Ze was natuurlijk blij. Ze had alleen niet gehoord wat de dokter had gezegd ‘u heeft zich het waarschijnlijk ingebeeld ’zei de dokter en hij liep vervolgens weg. Nee, dat kan niet. Ik weet het zeker.

Jennifer pov:
Het was nu al weer 3 uur nadat Joe en ik allebei Sascha’s beweging hadden gezien. Ik had van Joe gehoord dat de dokter zei dat het schijn was. Dat kon niet. We hadden het toch allebei gezien. Ik was naar de dokter gegaan en uitgelegd dat ik het ook gezien had. Vervolgens begon hij een heel verhaal over dat ik gewoon moe was en me had ingebeeld. En vervolgens adviseerde hij mij om naar huis te gaan en rust te nemen. Mooi niet! Dacht ik bij mezelf. Ik blijf mooi hier. Ik liep weer terug naar de kamer. Iedereen had me aangekeken met de hoop dat de dokter mij wel geloofde. Maar ik schudde m’n hoofd en was bij Nick op schoot gekropen.
Joe zat nog steeds hoopvol naar Sascha te kijken en ook Lucas was nu al lange tijd in de kamer. Hij had Sascha andere hand vast en keek de hele tijd naar de grond. Ik voelde hoe mijn ogen zwaarder werden. Misschien had de dokter gelijk en moest ik rust nemen. Ik keen naar Nick, voor zover dat kon. Hij sliep ook. Net toen ik ook bijna sliep, slaakte Joe opeens een gil. ‘Ze word wakker’ ik opende m’n ogen, stond op en liep naar het bed. Daardoor schrok Nick ook wakker. ‘Wat is er aan de hand?’ Riep Nick. ‘Ze wordt wakker’ schreeuwde Joe nog een keer. Nick stond ook op en pakte m’n hand vast. ‘Ik hoop het zo’ vormde ik met m’n mond zodat niemand het kon horen. Nick kneep vervolgens in m’n hand. Ik glimlachte flauwtjes en keek naar Sascha. En inderdaad ze knipperde met haar ogen. Nu slaakte ik een gil van blijdschap. Langzaam opende ze haar ogen. Ze keek bang om zich heen. Ze wou wat zeggen maar het kwam er niet uit. ‘je bent veilig’ zei Joe zacht terwijl de tranen over z’n wangen stroomde. Ook Lucas was door het dolle heen hij stond o pen gaf iedereen een knuffel. Zelfs de verpleegster die binnenkwam tilde hij op. toen hij haar weer had neergezet keek ze ons verbaasd aan. ‘Ze is wakker’ zei Kevin blij. ‘Ik ga een dokter halen’ riep ze en verdween vlug de kamer uit. Ik keek naar Joe. Hij boog voorover en bergde zijn hoofd in haar nek. Hij fluisterde allemaal dingen in haar oren. Er verscheen een lach op haar gezicht. Joe drukte vervolgens zijn lippen op dei van haar. Ik draaide me om naar Nick. Liep er nou een traan over zijn wang. Ik veegde hem voorzichtig met m’n duim weg. ‘je moet blij zijn’ zei ik zacht. ‘Ben ik ook. M’n broer is weer gelukkig’ fluisterde hij. Hij sloeg z’n armen om me heen ‘ik ben gelukkig’ vervolgde hij. ‘Ik ook’ ik liep naar Sascha en ging op de stoel zitten naast haar bed. Joe had haar inmiddels losgelaten en liep naar Nick toe. Ik pakte Sascha’s hand. ‘ik ben zo blij dat je weer…’ en nu realiseerde ik me dat ik haar ook kwijt had kunnen zijn. ik begon te huilen. ze probeerde me gerust te stellen, doordat ze haar duim op en neer bewoog over m’n hand. Ik was inderdaad blij. Ze was wakker.


Reacties:


SusieSimon
SusieSimon zei op 15 nov 2010 - 11:08:
Zekerrrrr! Snel verder!!
Melding?
xx


Cullengirl
Cullengirl zei op 14 nov 2010 - 17:19:
Yeah!!!
She's awakee

Snel verderr! <33