Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » He's just a boy and I'm just a girl » Personages

He's just a boy and I'm just a girl

14 nov 2010 - 20:10

559

0

170



Personages

Het verhaal wordt geschreven vanuit Nora en Jolijn.

Nora
leeftijd: 15 jaar
uiterlijk: Lang, donkerbruin haar (krullend) en blauw/groene ogen. Ze heeft een gemiddelde lengte en heeft kleine handen en voeten. Haar ogen zijn klein, dat vindt ze niet mooi, dus probeert ze ze groter te laten lijken met mascara. Ze heeft een lichte huidskleur en bloost heel snel, wat erg opvalt.
haar karkater: Nora is een vrolijk, optimistisch meisje. Ze is ook heel erg impulsief en onhandig. Ze is open tegen haar vrienden, maar niet tegen haar vijanden. Ze is lief en zal er voor je zijn als je haar nodig hebt. Wel is ze erg goedgelovig en kan ze smoorverliefd op iemand worden. Als dat haar gebeurd, kan ze haar mond niet over diegene houden. Nora streeft naar succes en kan er niet goed tegen als iets haar niet lukt. Ze is redelijk sportief en heeft een goede conditie, maar ze blinkt niet echt uit in iets.

Jolijn
leeftijd: 15 jaar
uiterlijk: Lang, zwart haar (stijl) en groene ogen. Ze heeft een gemiddelde lengte. Haar huid heeft een gemiddelde kleur, niet heel licht, maar ook niet heel donker. Ze heeft mooie, grote ogen en een kleine neus. Ze is erg knap in haar gezicht.
haar karakter: Jolijn is, in tegenstelling tot Nora, vrij gesloten en bescheiden, maar Nora verteld ze wel alles. Ze is op school erg stil, maar is wel heel goed in lol maken. Haar ouders zijn erg streng en dat is de reden waardoor ze erg serieus is op school. Eigenlijk wil ze dat niet, maar ze is bang dat ze blijft zitten en dat wil ze al helemaal niet. Jolijn kan heel goed zingen en dansen en wil eigenlijk dolgraag een musicalopleiding doen na school, maar haar ouders willen dat ze geneeskunde gaat studeren. Jolijn is verlegen en terughoudend als het gaat om jongens, maar ze kan wel heel verliefd zijn.

Stijn
leeftijd: 16 jaar
uiterlijk: Lichtblond haar met lok naar de zijkant(stijl), lichtblauwe ogen. Hij heeft een normale lengte voor zijn leeftijd, maar is groter dan Thom. Hij is opvallend knap, zo, dat veel meisjes voor hem vallen. Hij heeft vooral opvallend mooie ogen.
zijn karakter: Stijn houdt erg van sport, en doet dan ook aan atletiek en voetbal. Hij speelt als spits in zijn elftal en is opvallend erg goed. Ook houdt hij van schaatsen en skeeleren. Veel meisjes vinden hem knap en dat wéét hij. Hij heeft al heel vaak verkering gehad, maar heeft nooit echt de 'ware' gevonden, meestal was het na twee weken al weer uit. Stijn heeft een grote mond tegen zijn vrienden, maar is van binnen verlegen en vooral heel lief.

Thom
leeftijd: 16 jaar
uiterlijk: Donker haar en bruine ogen (stijl). Thom heeft een gemiddelde lengte en is kleiner (ondanks dat hij ouder is) dan Stijn. Thom is best knap, maar niet zo dat meisjes het opvallen zodra hij langsloopt.
zijn karakter: Thom heeft een goed gevoel voor humor en is bijna nooit chagrijnig. Hij weet altijd iedereen op te vrolijken met zijn heldere karakter en grappen. Thom zit, net als Stijn, op voetbal maar blinkt daar niet heel erg uit. Hij is keeper. Thom heeft niet vaak verkering gehad en is niet zo zeer met meisjes bezig. Hij is wel de verstandigste van Stijn en Thom en zal nooit zomaar verkering met een meisje nemen, als hij haar niet leuk vindt. Hij zal een meisje nooit kwetsen en is trouw in relaties.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.