Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Need » 28

Need

4 dec 2010 - 17:46

351

0

185



28

"Ik ben erbij!!!!" Gillend stuiterde ik door de leerlingenkamer. Ik zwierde mijn bezem op een stoel en sprong iedereen die ik kende (of niet) om de hals. Het was me gelukt. Net als Ginny, kon ik mezelf nu een echte Jager in het zwerkbalteam van Griffoendor noemen. Harry was vreselijk trots op me, en ik wilde hem op mijn knieën danken, omdat hij me erbij had gelaten, maar we deden net zo afstandelijk als gewoonlijk. Ik vond het wel jammer.
"Sta maar stil, zo meteen ben je geblesseerd voor je bent begonnen," grinnikte Fred. Buiten adem plofte ik op zijn schoot. Hij sloeg zijn armen om mijn middel, en George en Leo floten toen hij mijn nek kuste. Ik giechelde en duwde hem weg toen hij me kietelde.
"Hou op! Daar kan ik niet tegen!" gilde ik toen hij me gewoon opnieuw aanviel. Ik duwde hem opnieuw weg, maar toen begon hij vals te spelen.
Hij liet me met magie over mijn eigen voeten struikelen, en lachend viel ik op het dikke tapijt.
"Ik zei toch dat ze voor me valt," zei Leo droog. Fred rende op me af en dook bovenop me, ik schaterde toen zijn kieteloffensief aan kracht toenam.
"Jakkes, Fred, ga van mijn zusje af," zei Harry met een vies gezicht.
"Ik heb wel vaker op haar gelegen!" Fred wiebelde met zijn wenkbrauwen, en ik sloeg tegen zijn arm.
"Leugenaar! Dat is niet waar!" gilde ik luid.
"Komt nog wel," zei Fred. Zo zacht dat alleen ik hem kon horen. Ik bloosde, hij stond recht en stak zijn hand uit op ook mij weer op mijn voeten te helpen. Hij omhelsde me en legde zijn gezicht in mijn nek.
"Ik hou van je," fluisterde hij zacht. Ik bloosde nog meer, voelde hoe mijn mondhoeken zich onvermijdelijk in een lach krulden.
"Ik ook van jou."
"Aaaaah, wat lief!" riep George.
"Kerel, jij hebt dringend een vriendin nodig," gromde ik. Op zich vond ik het zo erg niet, wel grappig. Ik was al lang blij dat hij me niet haatte, want dat had Fred me gegarandeerd ook niet gemogen.
En laat Fred nu net degene zijn die ik zo erg nodig heb.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.