Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Need » 31

Need

4 dec 2010 - 17:47

379

0

186



31

De beuker suisde zo kort langs me heen dat ik zou zweren dat er een centimeter van mijn haar af was. Ik keek geschrokken achterom, hoorde Fred vloeken en paste snel de slurk naar Ginny. Mijn hart bonkte in mijn borstkas en mijn mond en keel waren droog. George sloeg het onding meteen weer weg, richting het verboden bos. Ik bleef een moment stil hangen, maar besefte toen dat ik heus niet de enige was die het gefluit van de loden bal zo dichtbij had gehoord.
Ginny paste terug, ik wierp de slurk meteen naar de middelste ring. Doelpunt.
Plots ging het fluitje van Madame Hooch. Harry landde triomfantelijk met het kleine gouden balletje in zijn handen, en het duurde enkele seconden voor ik me realiseerde dat we gewonnen hadden.
"Griffoendor wint!" Ik juichte, en landde samen met Ginny rond mijn broer. Ze vloog hem om de hals en kuste hem vol op de mond.
Die van mij zakte open. Ik wist niet waar ik het had! Verdomme, mijn beste vriendin kuste mijn broer! Jakkes!
Fred, die ondertussen ook weer vaste grond onder zijn voeten had, grinnikte, sloeg zijn armen om me heen en zoende me vol overgave.
De tribunes van Griffoendor daverden van het gejuich en applaus, terwijl de zwadderaars net zo groen zagen als hun zwerkbalgewaden. Ik sloeg mijn armen rond zijn hals en kuste terug, vergat dat ik hier in het midden van een nat, winderig veld stond, en dat ik bezweet was van de wedstrijd.
"Goed gedaan!" riep George. Fred stopte met me te kussen en maakte een plechtige buiging.
"Dank u, mijn beste," zei hij gewichtig. George sloeg tegen zijn kop en wreef over die van mij.
"Nee, ik had het over dat kleintje in je armen!" Ik keek hem beledigd aan.
"Ik ben niet klein," riep ik, "jullie zijn gewoon doorgeschoten!" Fred schaterde het uit en samen liepen we naar de kleedkamers.
"Gaan we samen douchen?" vroeg hij speels. Ik wist dat hij het niet meende.
"Denk het niet!" Harry was achter me opgedoken, met een blozende Ginny aan zijn hand. Zijn eigen wangen waren ook niet meer zo kleurloos, eigenlijk.
"En jullie!"gilde ik.
"Jij kust toch ook met mijn broer?" zei Ginny nonchalant. Ik schaterde en knuffelde haar.
"Als hij je ooit wat doet, mag ik hem dan slaan?" fluisterde ik in haar oor.
"Dat hoorde ik!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.