Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » The Sister of Severus Snape » Hoofdstuk 3: Het geheim van Christina Zwarts

The Sister of Severus Snape

17 nov 2010 - 21:38

1250

0

387



Hoofdstuk 3: Het geheim van Christina Zwarts

Melian werd wakker. Ze graaide naar haar wekker die op haar nachtkasje stond. Het werd al licht buiten. Het was half 5 s ochtends. Net toen Melian weer wou gaan slapen ging de deur van hun slaapzaal open.

Christina kwam binnen en sloop heel zachtjes naar haar bed. Waar kom jij vandaan? vroeg Melian geschrokken. Christina leek net zo te schrikken als Melian. I - ik Uhh. Zei Christina. Kom even mee naar benenden! zei Christina. Melian sprong haar bed uit en volgde Christina naar beneden. Toen ze beneden kwamen was er niemand en Christina ging op de bank zitten. Je moet me zweren dat je dit nooit zult doorvertellen! zei Christina streng. Ik zweer het! zei Melian geloofwaardig. Zweer je het op je bloed? vroeg Christina. Ik zweer het op mijn bloed! zei Melian. Melian keek rond de leerlingenkamer en stond op. Ze liep naar de schoorsteen waar een kapot glas op stond. Melian pakt het glas en sneed ermee in haar vinger. Melian liep weer terug naar Christina en gaf haar ook een glasscherf. Christina maakte ook een snee in haar vinger. Melian en Christina drukte hun bloedende vinger tegen elkaar aan en hun bloed werd vermengt.

Er kwamen magische stralen van de 2 bloedende vingers af. Die rond hun lichamen begonnen te cirkelen. Na een paar tellen lieten ze elkaar los. Dat voelde raar zei Christina die haar bloed afveegde. Ja inderdaad zei Melian. Maar goed. Ik vertel het. Zei Christina. Melian keek aandachtig naar Christina. Ik was bij professor Sneep. Zei Christina. Ik zal wel vertellen wat er gebeurd is ging Christina veder.

Christinas Verhaal:

Christina was alleen achtergebleven met Severus Sneep in zijn kantoor. Melian was net weg en Christina werkte door aan haar strafregels. Eigelijk vond Christina het helemaal niet zo erg om bij Severus te zitten. Ze was verliefd op hem. Al vanaf het moment dat hij hier als leraar kwam werken. Christina kon haar ogen niet van hem afhouden. Ze stopte met schrijven en keek naar Severus. Severus was aan het nakijken en had niet door dat Christina naar hem keek. Christina kon niet stopen met kijken naar hem. Severus stopte ook even met schrijven en keek naar Christina. Ze bleven elkaar lang aankijken. Christina in de zwarte ogen van Severus en Severus in de blauwgrijze ogen van Christina. Christina hielt het niet meer en stond op. Ze liep naar Severus bureau. Tot haar verbazing stond hij ook op en sloeg hij een arm om haar heen. Opeens stonden ze te zoenen midden in het kantoor van Severus. Christinas hartje maakte allemaal dubbelen flikvlakken en Severus bloosde hevig en ook zijn hart maakte sprongetjes van geluk. Ze bleven elkaar zoenen. Totdat Christina een zoen verbrak. Ik hou van je! zei Christina uiteindelijk naar hevig gezoen. Ik ook van jou, Christina! Blijf je slapen? zei Severus. Kan dat wel? vroeg Christina verbaast. Als we zorgen dat je weer op tijd in je slaapzaal bent wel. Zei Severus en hij glimlachte naar haar. Christina smolt helemaal nu hij naar haar glimlachte.

Ze zoende weer veder. Vergeet dat strafwerk maar. Gaat het nu weer goed met je? Na die klap. vroeg Severus. Ja het gaat alweer beter. Alleen nog een beetje hoofdpijn. Maar het gaat veder wel goed hoor! En het was trouwens niet Melians schuld van het opblazen. Ik zat de hele tijd naar jou te kijken. Zei Christina verlegen maar drukte al gauw weer een zoen op zijn lippen. Severus moest lachen. Christina was een beetje verbaast. Ze had hem nog nooit zien lachen. Eigelijk wel heel jammer want hij was dan juist zo sexy. Oké. Ik wist niet dat je me bekeek! zei Severus en hij moest weer lachen. Het idee dat een mooi meisje naar hem keek. Dat kwam alleen voor in zijn dromen.

Zullen we maar naar bed gaan? Vroeg Severus na een tijdje. Aangezien je morgen weer vroeg weg moet ging hij veder. Ja is goed zei Christina. Severus tilde haar op en ze bleven gewoon door zoenen. Severus deed met moeite de deur naar zijn bed open, maar met een beetje hulp van Christina was het gelukt. Severus legde Christina voorzichtig neer op zijn bed. Het lijkt me niet zo verstandig om Het te doen, Chris zei Severus. Christinas hartje maakt weer een sprongentje om dat Severus Chris zei. Nee mij ook niet zei Christina. Severus lag nu op Christina. Ze bleven maar zoenen en konden niet van elkaar afblijven. Na een tijdje lagen ze samen onder de dekens van Severus bed. Christina lag met haar hoofd op zijn borst. En vielen toen allebei in slaap met elkaars handen nog vast.

Severus schrok wakker van een geluid. Tot zijn verbazing lag Christina nog steeds op zijn borst. Hij keek op de klok en zag dat het al bijna 5 uur was! Hij maakte Christina wakker en deed de gordijnen open. Meteen knipperde Christina met haar ogen. Hoe laat is het wel niet? vroeg ze een beetje chagrijnig. Het is bijna 5 uur! Je moet een beetje opschieten! Voordat iemand er achter komt dat je hier de hele nacht bent geweest! zei Severus en hij werd een beetje gestresst. Christina was het alweer vergeten en ze sprong snel het bed uit en deed haar Griffoendor gewaad weer aan. Ga maar gauw, schat! zei Severus. Oké! Doei! zei Christina en gaf hem nog een haastig kusje.

Christina liep over de gangen. Gelukkig zag ze niemand dus kon ze snel naar boven. Christina was heel bang. Bang dat iemand haar zou betrappen. Dan zou zij én Severus van school gestuurd worden! Dat wou ze niet. Christina was snel bij het portret van de dikke damen. Christina fluisterde het wachtwoord en sloop naar binnen. Er was gelukkig ook niemand in de leerlingen kamer. Christina liep zachtjes de trap op naar haar slaapzaal. Ze opende heel zachtjes de deur en sloop naar haar bed. Net toen ze in haar bed wou liggen hoorde ze Melian.

-Einde

Melian moest het even verwerken. Haar vriendin had iets met een leraar? Snap je nu waar ik vandaan kom? vroeg Christina. Melian knikte hevig. Zullen we nog maar even proberen te slapen? vroeg Melian. Ja laten we dat maar doen. Ik ben erg moe. Zei Christina. Ze stonden op en liepen weer naar hun slaapzaal. Zachtjes slopen ze hun bed in en vielen snel in slaap. Na twee uur werden ze gewekt door een meisje uit de 3e klas. Melian en Christina stonden met moeite op en deden hun dagelijkse routine. Aankleden, opmaken. Toen ze klaar waren sleurde ze hun boekentas mee en gingen naar de grote zaal om te ontbijten.

Melian zat weer naast Christina. Ze zaten wat te eten totdat professor Anderling achter hun stond. Dit is voor jou Melian! zei professor Anderling en gaf een rol perkament aan haar. Melian en Christina keken elkaar verbaast aan. Maak gauw open, Mel! zei Christina. Melian trok het rode lint wat op het perkament zat eraf en rolde het open.


Beste Melian,

Ik zou je graag iets willen vertellen.
Wil je na je lessen naar mijn kantoor komen?

Perkamentus.


Ik moet naar Perkamentus komen! zei Melian en gaf het perkament aan Christina. Waarom? vroeg Christina geschokt. Hij weet toch niet van je weet wel met wie ik zeg maar heb? zei Christina zacht en keek om haar heen of iemand haar gehoord zou kunnen hebben. Nee ik denk het niet zei Melian. Kom laten we maar naar onze les gaan! vervolgde Melian. Ze stonden op en verlieten de grote zaal. Op weg naar Kruidenkunde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.