Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Bleed Forever » Proloog

Bleed Forever

13 dec 2010 - 15:33

366

7

629



Proloog

Het begin.

"Hee Dane" Kyle kwam de leerlingenkamer van Griffoendor binnen waar zijn broer zat. Dane keek op en glimlachte even kort voor hij zich weer richtte op het gesprek dat hij en Luthien aan het voeren waren. "Waar hebben jullie het over?" Kyle plofte op de stoel naast die van Dane neer bij het haardvuur en keek zijn nicht en broer aan. "Nou..we hadden een ideetje." begon Dane. "We willen een band beginnen neefje" Luthien grijnsde vrolijk. Kyle keek hen om de beurt aan alsof ze gek waren geworden "Een band? Waar komt dat dan vandaan?" Dane en Luthien schoten in de lach en Luthien begon het uit te leggen "Je weet toch dat mijn moeder zangeres is?" Kyle knikte "Nou ik heb het een en ander van haar geleerd, en Dane hier kan goed gitaar spelen dus zo begon het een beetje, ik heb de stem van mijn moeder dus we dachten dat het wel leuk zou zijn eens te kijken hoe het uitpakt." Dane ging verder "Maar jij kan ook gitaar spelen broertje" Kyle keek zijn broer aan alsof hij hem wel eens een klap zou kunnen gaan verkopen "Dat kan wel zijn maar dan zijn er nog problemen die je zou moeten gaan oplossen, zoals waar gaan jullie dan oefenen, en wie gaan er dan nog meer in jullie 'band?'" Luthien grinnikte "daar hadden we al over na gedacht, we wilde oefenen in de kamer van hoge nood, en dan audities houden voor iedereen van elke afdeling die er iets voor voelt om in een band te spelen. En dan kijken wij wie er bij ons past" "En hoe zit het met de naam van de band?" toen bleven ze stil "Daar hadden we nog niet echt bij stilgestaan..." mompelde Dane die ineens een bedachtzame blik op zijn gezicht had. Kyle rolde met zijn ogen en zakte wat meer onderuit in de stoel sloeg toen zijn armen over elkaar en keek naar de gezichten van zijn broer en nicht. "daar moeten we dus nog maar even over na denken." verzuchte Dane. Luthien schudde haar hoofd "misschien heb ik wel een ideetje.." ze fronste even diep "vertel?" Luthien keek Dane aan en glimlachte "Bleed Forever"


Reacties:

1 2

MyReflection
MyReflection zei op 22 aug 2014 - 11:46:
Dit maakt me nieuwsgierig.


Rebella
Rebella zei op 16 sep 2011 - 12:08:
Dit klinkt veel belovend!


Faramir
Faramir zei op 21 nov 2010 - 22:13:
Hey,
Erg leuk verhaal en het is ook uniek bedacht. Niet veel mensen komen op het idee om een band in Zweinstein op te richten
Alleen is muziek niet helemaal mijn ding om te gebruiken in een verhaal, maar zoals jij het wil gebruiken klinkt het al wel erg leuk. Ik ben benieuwd.


Alonso zei op 21 nov 2010 - 18:06:
Mooi begin hoor en ik ga het zeker volgen.


heaven
heaven zei op 18 nov 2010 - 20:53:
@dylan tuurlijk komt Rev erin voor hij hoorde er toch ook bij in de rpg dus ook in het verhaal haha
&&ooh jaa srry lautje, lang geleden dat ik hier mee bezig ben gwst