Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Bleed Forever » Chapter 1.

Bleed Forever

18 nov 2010 - 22:03

1609

7

719



Chapter 1.

Let's get started.

"Kom op papa! please?" Luthien keek met puppy-oogjes haar vader aan die haar weer zoveel mogelijk niet probeerde aan te kijken, wetend dat hij toch zou toegeven als hij haar aan zou kijken. "Nee Luthien, je moeder vermoord me" zei hij vastbesloten. Luthien trok een pruillipje en probeerde de blik van haar vader vast te houden "Nee joh ze zal heus niet boos worden hoor! dat kan ze niet eens op jou." Luthien grijnsde plagend. Severus rolde met zijn ogen en keek haar aan, dat had hij dus niet moeten doen. Hij zuchtte even diep "Goed dan..jij je zin" Luthien kon wel springen. Ze omhelsde haar vader en ging er snel vandoor voor hij zich bedacht "dankje pap!" riep ze nog voor ze zijn kantoor uit ging om het goede nieuws met Dane te delen.

Kyle geeuwde even uitgebreid, hij zat bij het haardvuur, alweer, en staarde naar de vlammen. Dane was bezig voor hun nieuwe band samen met Luthien die heel hyper actief binnen was gekomen en eiste dat Dane met haar mee zou komen om wat dingetjes te bespreken en nu was hij alleen. Hij liet zijn blik even door de leerlingenkamer gaan die behoorlijk leeg was. Hij zuchte diep en hees zichzelf overeind, eens kijken of hij zijn broer en nicht kon vinden. Hij liep naar het portret van de dikke dame op het moment dat hij hem wilde openen werd hij al van de andere kant af open gedaan. Kyle keek even verbaasd maar schudde toen zijn hoofd toen hij zag wie het was. Selene ook een 6e jaars leerling van griffoendor, hij had al een tijdje een crush op haar maar zij leek hem niet leuk te vinden...ze vermeed hem zelfs zo veel mogelijk. "Hee" zei hij rustig. Selene werd lichtelijk rood "hoi" mompelde ze voor ze langs hem heen naar binnen liep en direct naar de meidenslaapzaal schoot. Kyle keek haar even verbijsterd na, haalde zijn schouders op en mompelde iets wat op 'meiden' leek. Hij liep de leerlingenkamer uit en begon door de gangen te zwerven in de hoop dat hij Dane en Luthien zou tegen komen. In plaats van zijn broer trof hij zijn vader aan die net het kantoor van Perkamentus het schoolhoofd uitkwam "hee pap" Kyle liep naar z'n vader toe die omkeek en glimlachte toen hij zag dat het z'n zoon was "Kyle, wat doe jij hier alleen?" Kyle haalde zijn schouders op "Ik zocht Dane...en Luthien maar die zijn spontaan spoorloos." Remus dacht even na "ik heb ze niet gezien" Kyle keek droog "Fijn,aan jou heb ik ook niets" gromde hij chagrijnig. Remus trok een wenkbrauw op en zette zijn handen in zijn zij "Je zei?" vroeg hij beleefd aan zijn zoon. Kyle grijnsde schaapachtig "sorry pa. Ik ga maar eens verder zoeken" zei hij snel voor z'n vader hem ineens de les ging lezen, wat al niet vaak voorkwam maar het was bijna volle maan dus dan was Remus chagrijnig en had hij een kort lontje.

Remus keek zijn zoon na die er snel vandoor ging en zuchtte. Hij had gehoord van het idee van Luthien en Dane om een band te beginnen, hijzelf was er een beetje sceptisch over maar Melian vond het een geweldig idee, dan hadden ze tijdens de uren dat ze les hadden en huiswerk moesten maken tijd voor iets leuks had ze gezegt. Remus liep richting het kantoor van Melian en hemzelf. Mel zat proefwerken voor de 5e jaars na te kijken en had niet eens door dat hij binnen kwam. Ze keek pas op toen hij zijn handen op het bureau zette. "Oh hee lieverd" Melian glimlachte en stond op. Ze knuffelde Remus even stevig "Hoe gaat het?" Remus wist dat ze bedoelde , hoe het ging met het begin van zijn transformatie, over 2 dagen zou het volle maan zijn en hij zag er zoals altijd als een berg tegenop. Hij haalde zijn schouders op en Melian gaf hem zacht een kus "Heeft Sev je al je toverdrank gegeven" vroeg ze weer. Remus keek vies "Ja en het word er niet lekkerder op hoe vaak ik hem ook drink" Melian grinnikte "Ik betwijfel of het ooit beter word dus wen er maar aan" Remus zuchtte. "geweldig" "Niet zo sagootjes doen reempje" Melian keek haar man poeslief aan waardoor Remus wel moest lachen het was zo schattig als ze zo keek.

Christina keek Severus lichtelijk geërgerd aan "waarom?" vroeg ze. Severus leunde tegen de deurpost van haar kamer aan en zuchtte, hij wist dat ze zo zou gaan reageren en het laatste waar hij zin in had was een chagrijnige Christina. "Omdat ze smeekte" zei hij simpel "Oh ben je weer voor haar lieve blik gevallen?" vroeg Christina hoofdschuddend. Ze glimlachte en Severus was opgelucht. Chris kon moeilijk lang boos blijven op hem , dat was echt heel handig. Christina hield haar hoofd schuin wachtend op antwoord en Severus haalde zijn schouders op "alsof jij nee kan zeggen als ze aan het smeken is en heel lief kijkt" zei hij bestraffend. Christina lachte "nee je hebt gelijk je kan moeilijk nee zeggen tegen haar he.." Severus schudde zijn hoofd "Niet moeilijk..onmogelijk" Christina schoot in de lach en sloeg haar armen om zijn hals. "Je bent veel te lief voor haar weetje" "Jaloers?" Christina keek hem droog aan "ja vreselijk echt ondragelijk jaloers..nu blij?" "Nee" Severus kuste haar liefjes en Christina's droge houding verdween als sneeuw voor de zon.

Dane sprong bijna een gat in de lucht zo vrolijk was hij door wat Luthien hem zojuist had verteld "Echt waar? heeft je pa ja gezegt?! Te gek!" Dane grijnsde breed en Luthien lachte om zijn vrolijkheid "Ja hij kan moeilijk nee zeggen tegen mij heah ik ben gewoon onweerstaanbaar schattig als ik smeek" ze keek schaapachtig en Dane keek haar even droog en zwijgend aan voor hij een lachstuip kreeg "Jij en schattig? No way eerder doodeng en levensgevaarlijk als je je zin niet krijgt, waarschijnlijk was oom Severus gewoon bang dat je hem aan zou vallen als hij geen ja zou zeggen" Zei hij lachend. Luthien gaf hem een stoot tegen zijn arm "auw" jammerde Dane "hier dat bedoel ik nou levensgevaarlijk je hebt me verwond!" jammerde hij zielig en gemaakt. Luthien gaf hem nog een stoot maar nu tegen z'n andere arm "hier nou loop je gelijk" Dane keek haar heel stom aan waardoor Luthien in de lach schoot "maar goed, voor we dat dus kunnen doen hebben we een complete band nodig neefje" zei ze serieuzer. "Ja, wanneer was je van plan de audities te houden dan?" "Nou. Ik dacht aan morgen eigenlijk." "pardon?" "Het is morgen Zaterdag Dane. Dan hebben we zondag om te overleggen wie het word en dan hangen maandag de uitslagen in alle leerlingenkamers. Elke leerling van elke afdeling kan natuurlijk meedoen." Dane zuchte "oke oke, morgen dus. Maar dan moet ook vanavond al bekend worden gemaakt dat er morgen audities worden gehouden" "daar zorg ik wel voor. Ga jij je broertje en zusje nou maar overhalen om mee te doen." Ze duwde Dane richting de leerlingenkamer "En wat ga jij doen?" Luthien werd rood "Euh ik moet nog wat regelen" en weg was ze. Dane keek haar even vaag na en schudde toen zijn hoofd voor hij de leerlingenkamer binnen ging.

Amber zat verdiept in haar huiswerk voor toverdranken, haar oom had niet te weinig gegeven! Ze snapte nog steeds niet waarom hij haar niet voor kon trekken...ze was familie! Maar ze was ook een griffoendor en de dochter van Remus Lupos iemand die haar oom nou niet echt bepaald mocht..maar toch waarom dan je afreageren op je liefste allerleukste en enigste nichtje?? dacht ze boos. Ze gromde toen ze weer een fout had gemaakt en maakte haar perkament tot een prop en gooide die het haardvuur in waar het wegsmolt. "stom huiswerk..stom vak..bah" gromde ze "Hee zusje wat ben je aant doen?" Dane kwam aangelopen en Amber keek hem aan "Huiswerk" gromde ze "oh aan je humeur te zien is het van toverdranken en heeft oom Severus je weer erg veel gegeven." "alleen maar omdat ik de flegmaflip niet helemaal deed zoals het moest" weer maakte ze haar volgende stuk perkament tot een prop en gooide die weg. "erm, misschien dat dit je opvrolijkt. Luthien en ik willen een band beginnen en gezien jij erg goed ben op je keybord wilde we vragen of jij misschien er iets voor voelde om met ons mee te doen." het bleef heel even stil en toen vloog Amber overeind en omhelsde Dane "ik vroeg me al af wanneer je in zou zien wat voor geweldig persoon ik ben en je iets zou vragen waardoor mijn talenten publiekelijk worden geopenbaard en iedereen kan zien wat voor geweldig persoon ik ben" zei ze vrolijk. Dane werd praktisch gewurgd maar grijnsde toen ze begon over haar geweldige persoonlijkheid "Ja Amber je bent echt geweldig helemaal perfect de beste allerleukste" zei hij maar om haar niet uit haar stemming te halen. Amber bleef hem wurgen tot Dane het wel erg warm kreeg en zich los werkte "Dus, kom morgen om half 1 naar de kamer van hoge nood oke?" Amber grijnsde breed en knikte "Ik zal der zijn broertje!" zei ze vrolijk.
Ze had nog steeds een grijns op der gezicht toen Dane weg was gelopen, maar op het moment dat ze weer ging zitten voor haar huiswerk verdween die grijns en maakte plaats voor een chagrijnig gezicht.."oh screw it" gromde ze. Ze ruimde haar toverdrank boek op en dumpte die in haar tas waarna ze begon aan verweer tegen de zwarte kunsten wat haar vader gaf, dat was toch veel leuker huiswerk!!


Reacties:

1 2

Rebella
Rebella zei op 16 sep 2011 - 12:15:
Inderdaad Verweer tegen de zwarte kunsten is veeeeeeeeeeeeel leuker


Faramir
Faramir zei op 21 nov 2010 - 22:23:
Alweer een leuk hoofdstuk en ik merk bij zo`n lang hoofdstuk dat het verhaal aardig vlot leest. Alleen gebruik je heel af en toe wat engelse woorden Zoals crush. Bij mij remt dat een beetje de tekst af, maar ik ben ook weer iemand die altijd in één taal schrijft en geen engelse uitdrukking gebruikt.
Het is net iets waar je van moet houden.

Ik lees snel je volgende hoofdstuk


heaven
heaven zei op 19 nov 2010 - 7:10:
vanavond staat er weer een nieuw hoofdstuk als ik inspiratie heb
en thnx voor de reacties ^^

xxx.


dylan04
dylan04 zei op 18 nov 2010 - 22:32:
Erg mooi hoofdstuk ik kijk al uit naar het volgende ^^


witch
witch zei op 18 nov 2010 - 22:24:

super leuk!!!
Ik denk dat ik ook nog wel wat monsters in de kast heb om je verder te laten schrijven mwhahahaah.
schrijf je dus snel verder??? * kijkt met puppieoogjes*