Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Bleed Forever » Chapter 3.

Bleed Forever

19 nov 2010 - 21:35

950

4

457



Chapter 3.

another chappie ^^

Luthien kneep der ogen dicht toen er een straaltje zonlicht brutaal over haar gezicht gleed in een poging haar wakker te maken. Ze wilde nog helemaal niet wakker worden ,ze lag prima zo.
Maar ze had wel het gevoel dat ze iets belangrijks moest doen vandaag ze kon alleen even niet terug halen wat dat precies was, de reden dat ze dat niet echt kon terughalen was omdat haar persoonlijke wonder naast haar naar haar lag te staren en figuurtjes op haar rug tekende, figuurtjes die ze niet kon ontcijferen. Luthien opende een oog en kreunde toen ze de tijd zag. Het was nog veel te vroeg voor een zaterdag ochtend. Ze draaide zich om naar Sirius toe en drukte zichzelf tegen hem aan "Je moet terug naar school" mompelde Sirius nou niet erg overtuigend, blijkbaar wilde hij net zo min dat ze weg ging als dat zij weg wilde maar ze moest inderdaad terug. "Ik wil niet" Sirius grinnikte "weet ik, ik wil ook niet dat je gaat. Maar had jij niet iets belangrijks vandaag met Dane?" vroeg hij. Luthien's ogen werden groot en ze schoot overeind, weer gleden haar ogen naar de tijd en slaakte een gilletje "Shit! de audities! Dane maakt me af!" zei ze geschokt. Ze schoot uit bed zocht haar kleding die her en der verspreid lagen over de gehele kamer van Sirius kleedde zich snel aan poetste haar tanden met de tandenborstel van Sirius en ging snel naar hem terug om hem gedag te zeggen. Sirius was ondertussen ook opgestaan en had een broek aangedaan. Hij keek sip en wilde haar het liefste vastbinden aan het bed zodat ze niet weg kon maar helaas kon hij dat gewoon niet maken. Al leek het hem niet dat Luthien daar veel problemen mee zou hebben als hij haar daadwerkelijk zou vast binden aan het bed. Luthien gaf hem een knuffel en kuste hem zacht "ik ga je missen, kan je echt niet een keer snel naar zweinstein komen?" vroeg ze smekend. Sirius dacht na "Ik zal kijken of ik Perkamentus kan overhalen, ik stuur je wel een uil en anders zie je me vanzelf wel." Luthien glimlachte breed kuste hem nog een keer en ging er snel vandoor voor ze de volle laag van Dane zou krijgen omdat ze te laat was. Sirius bleef droevig alleen achter.

Dane liep te ijsberen door de kamer van hoge nood, Kyle zat op z'n gemak op een stoel een beetje met z'n gitaar te spelen en Amber was haar keybord aan het instellen. "Waar blijft Luth nou"gromde Dane ongeduldig en een beetje nerveus "Rustig Big bro, ze komt heus wel ze zal zich wel verslapen hebben ofzo" stelde Amber Dane gerust, naja het was meer een poging tot het gerust stellen van haar broer, want hij werd er niet bepaald rustiger op. "Ze had hier al moeten zijn, de mensen die auditie willen doen kunnen elk moment komen" "Je stresst teveel, tel tot 10 en haal een paar keer diep adem door je neus en adem via je mond weer uit, helpt echt!" Amber grijnsde toen Dane haar een vuile blik toewierp "Amber heeft gelijk weetje, relax, het zijn maar audities het is niet zo dat jij nu al iets moet doen" Kyle keek zijn broer kalmpjes aan. "Hoe kunnen jullie zo rustig blijven?" "Nou, jij hebt stress voor 3 dus geen reden voor ons om ook nog eens gek te gaan doen" Kyle grinnikte toen Dane een boekje naar zijn hoofd gooide en miste "hier zie je je kan niet eens meer normaal mikken, en dat had het bijna tot drijver geschopt in het zwerkbal team van griffoendor" Amber en Kyle lachte tot er ineens iemand binnen kwam gesjeesd "EINDELIJK" riep Dane opgelucht. Luthien stond bij de opening flink uit te hijgen "sorry sorry ik had me verslapen" zei Luthien snel "ik zei het toch" Dane wierp Amber weer een vernietigende blik toe en keek toen naar Luthien "goed goed, em hoe gaan we het precies doen?" vroeg Dane zich naar Luthien richtend "Nou ik dacht aan mensen 1 voor 1 binnen laten komen. kijken wat ze ons willen laten horen/zien en dan kijken of hij of zij goed genoeg is" Dane knikte "Ja dat is wel goed." Luthien keek naar Kyle en Amber "dus jullie hebben ook besloten gezellig mee te doen" Amber grijnsde "tuurlijk doe ik mee" "Ik weet nog niet zeker ik wil eerst kijken hoe het loopt" zei Kyle.

Christina keek fronsend naar Severus "Was Luthien vannacht niet in het kasteel?" vroeg ze verbaasd. Severus schudde zijn hoofd "Nee." "Was ze dan niet gewoon aan het rondspoken met Dane ofzo?" Severus haalde zijn schouders op "Of ze was weer naar je broer, ze gaat daar wel vaker heen." Chris rolde met haar ogen "Waarom zou ze naar Sirius gaan zonder het tegen ons te zeggen? en waarom zou Sirius dat dan niet zelf tegen ons zeggen?" Severus besloot dat het maar beter was daar op het moment even geen antwoord op te geven gezien Chris dan weer boos op hem zou worden omdat hij haar broer beledigde. Hij mocht Zwarts nog steeds niet, niet na wat hij en zijn vrienden waaronder ook Lupos en Potter hem vroeger hadden aangedaan. Christina wist wat zijn zwijgen bedoelde en zuchtte diep "Nou ja ze is nu wel weer op school." maar toch zat er iets niets lekker, al zei Christina dat niet hardop, en het had iets te maken met Sirius, waarom wilde Luthien zo graag altijd naar haar oom? oke Sirius was echt een grapjas en een super leuk persoon maar Luthien leek het meer naar haar zin bij Sirius te hebben dan thuis of op school.


Reacties:


Faramir
Faramir zei op 22 nov 2010 - 16:52:
Hey,
Leuk hoofdstuk
Ik heb er eigenlijk weinig op aan te merken


heaven
heaven zei op 20 nov 2010 - 9:03:
Tnnx guys^^
kben al bezig met het volgende chappie die komt zo snel mogelijk

x.


dylan04
dylan04 zei op 20 nov 2010 - 0:13:
Weer een geweldig hoofdstuk ^^ Vooral nu Christina en Severus iets beginnen te vermoedden.. XD en ofcourse het stukje van wat Lau al aangaf: Dane/Kyle/Amber


MissSnape
MissSnape zei op 19 nov 2010 - 21:41:
Oeehh spannend einde
Haha dat stukje van Dane/Kyle/Amber is geniaal XD ik zie het serieus al voor me