Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Bleed Forever » Chapter 5.

Bleed Forever

18 aug 2014 - 13:40

921

4

430



Chapter 5.

now what huh (A)

"Voldemort wist op de een of andere manier waar Sirius woonde.Er moet een spion tussen de orde - leden zitten, anders kan je nooit langs alle beveiligende spreuken komen" hoorde Kyle z'n broer ergens in de verte zeggen. Hij was er op het moment niet helemaal bij met zijn hoofd en volgde het gesprek dat Luthien Amber en Dane aan het voeren waren niet helemaal. "Kyle wat denk jij?" geen reactie van Kyle echter. Dane fronste en duwde zijn broertje. Kyle kwam spontaan terug in het hier en nu en keek verdwaasd op "Huh?" vroeg hij. Luthien zuchtte "Dane vroeg wat jij er nou van vond" "waarvan?" "Dat Voldemort wist waar het hoofdkwartier van de orde was" "Oh..err, ik weet het niet. Misschien is hij toch al sterker dan Perkamentus vermoedde" Niet dat hij dat hoopte, meestal had Perkamentus toch wel gelijk..meestal. En als hij het fout had waren het vaak grote fouten dus Kyle was nou niet blij met de vergissingen van Perkamentus als hij die al had gemaakt in deze kwestie. "Misschien. Ik hoop het niet dan is het ministerie sneller gevallen dan we hadden gedacht en word het zelfs nog uitkijken hier op school." Amber beet op der onderlip "Ik maak me zorgen om papa jongens, het is morgen volle maan en hij is al zo gewond..." zei ze. Kyle en Dane keken nu ook ongerust "Inderdaad, kan je nagaan hoe hij eruit ziet als hij terug komt" Kyle stond abrupt stil. Dane Amber en Luthien liepen nog door maar stopte toen ze merkte dat Kyle niet mee liep "Wat is er?" "Ik bedenk me net iets..." "en dat is?" "Ik zie jullie straks wel, gaan jullie nou maar die bandleden uitzoeken" en na dat gezegt te hebben ging hij ervandoor voor nog iemand hem kon tegen houden of zijn of haar mond open kon doen. "Oke dat was pas vreemd" zei Luthien. Amber en Dane knikte. "Zullen we maar gaan? dalijk staan al die mensen te wachten voor de kamer van hoge nood.
Ze haastte zich naar de 7e verdieping waar het inderdaad alweer behoorlijk druk was ze waren dus al te laat. Revius stond op hen te wachten, hij was per slot van rekening al direct bij de band gekomen na zijn auditie daar hadden ze niet lang over na hoeven denken "Waren jullie verdwaald?" vroeg Revius grijnzend. Dane rolde met z'n ogen en grijnsde ook "Niet zeuren we zijn er nu toch?" "Ja nou, mocht eens tijd worden." Ze gingen naar binnen en lieten de 'kandidaten' nog even buiten wachten "oke hoe waren jullie van plan dit te doen?" vroeg Revius die het zich gemakkelijk maakte op de stoel waar Kyle die avond ervoor nog had gezeten. "Nou, de mensen die we er dus absoluut niet bij willen hebben gewoon direct wegsturen en dan kijken wie er overblijven. Dan moeten we even overleggen en gezamenlijk moeten we er wel uitkomen wie er bij komt denk ik" Dane knikte toen Luthien vertelde wat het plan was. Amber ging naast Revius zitten en keek hem aan "We hebben maar weinig zwadderaars gezien bij de auditie weetje..." zei ze tegen hem. "Dat zal best, als er iets word gedaan door Griffoendors kijken de meeste zwadderaars wel uit met in de buurt van zoiets komen. Je weet hoe de meeste over jullie Griffoendors denken" Amber rolde met haar ogen "vertel mij wat" Revius lachte even "Het spijt me als mijn afdelingsgenoten iets hebben gedaan" zei hij. Amber keek hem met samengeknepen ogen aan maar ontspande snel, hij leek oprecht ... niet echt zwadderaarachtig maar goed ze vond hem wel aardig. Revius grijnsde weer en richtte zich toen tot de kandidaten die binnen kwamen om heel hard weer terug gestuurd te worden.
Dane en Luthien kwamen na 15 minuten bij Revius en Amber zitten om te overleggen wie van de 10 overige mensen bij de band mochten komen, ze zochten 2 achtergrond zangeressen en 1 violist(e). "Ik vind Anna Kragge wel goed als Violiste" zei Dane. Revius keek naar Anna, ze zat ook in zwaderich maar leek daar niet al te gelukkig mee te zijn. Het was bekend dat haar vader een bekende dooddoener was, Amycus Kragge, daarom werd ze ook door de meeste mensen van andere afdelingen gemeden en was ze vrij populair bij veel zwadderaars maar ze was er niet blij mee met al die aandacht. "Ik ben het met je eens Dane, dus, Anna met de viool..weetje ik vind 1 achtergrond zangeres wel genoeg..." Luthien sloeg haar armen over elkaar "Waarom zouden we er twee moeten hebben als jij ook nog eens erbij zingt?" "Pardon?Ik en zingen dacht het niet Luth" Amber kuchte luid toen Dane en Luthien begonnen te kibbelen en ze zwegen meteen "best..1 achtergrond zangeres"Luthien knikte helemaal blij dat ze Dane al zover had gekregen ook te zingen. Dane echter leek er minder blij mee te zijn maar hij draaide wel weer bij. "En dan nog iemand als achtergrond zangeres" Ze bespraken een tijdje verschillende mogelijke mensen en toen kwam er 1 iemand uitrollen waarover iedereen het eens was dat ze er goed bij zou passen : "Chanelle Cooper" Chanelle sprong vrolijk op van de stoel waar ze op zat en rende naar hen toe om hen vervolgens allemaal een knuffel te geven. "Bedankt jongens" zei ze echt heel erg blij. Dane en Luthien lachtte en Amber grinnikte Anna en Revius keken elkaar even aan toen zij ook werden omhelst door Chanelle maar lachte toen ook mee...het zag ernaar uit dat het een leuk groepje vrienden zou gaan worden.


Reacties:


Faramir
Faramir zei op 22 nov 2010 - 17:35:
Leuk hoofdstuk
Ben benieuwd


heaven
heaven zei op 21 nov 2010 - 19:01:
Thnxx!


dylan04
dylan04 zei op 21 nov 2010 - 18:16:
Awesome, je doet Revius goed


MissSnape
MissSnape zei op 20 nov 2010 - 21:49:
Cool cool cool!
Ik wil meer lezen van jou, doorschrijven jij!