Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 26

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:50

767

0

254



Hoofdstuk 26

De volgende ochtend word ik met een heerlijk gevoel wakker, het is nu een soort van officieel dat Nick en ik samen zullen blijven.
We hebben gisteravond nog heel veel gepraat over trouwen enzo, we hebben afgesproken dat we nog niet meteen gaan trouwen maar dat we wel verloofd zijn zeg maar, we willen eigenlijk eerst gaan samenwonen..
We hebben het ook nog aan niemand verteld, het is gewoon ons geheim.
Nick ligt naast me en speelt met mijn haar dat over het kussen hangt “Kom, ik heb een verassing voor je”¯ zegt Nick en sleurt me uit bed.
We lopen de “woonkamer”¯ van onze hotel kamer in, hij houdt zijn houden voor mijn ogen en zorgt dat ik op de bank kom te zitten.
Hij haalt zijn handen weg, daar staat mam met Sophie!
Ik slaak een gil omdat ik zó blij ben om ze weer te zien en ren daarna naar ze toe, ik til Sophie op en houdt haar stevig vast terwijl ik mam een kus geef.
“Mama”¯ hoor ik Sophie in haar baby taaltje zeggen, dat heb ik zo vreselijk gemist! Het voelt zo goed om haar weer vast te houden en om haar weer te horen lachen en soort van praten.
“Dat was nog niet alles”¯ zegt Nick dan “Sophie blijft de rest van de tour bij ons”¯ verteld hij, met grote ogen kijk ik hem aan.
“Echt? Dat is zo geweldig!”¯ roep ik enthousiast.
De rest van de dag is geweldig, ik speel de hele dag met Sophie, stop haar in bad, maak eten voor haar en uiteindelijk na een lange dag leg ik haar naast me in bed en val snel in slaap.
De volgende ochtend word ik wakker van het zonlicht dat over mijn gezicht valt, ik open voorzichtig mijn ogen en zie Nick naast me op bed zitten met Sophie op schoot.
“Goedemorgen lieverd, lekker geslapen?”¯ vraagt hij en geeft me een kus, ik knik “We moeten vandaag alle spullen inpakken omdat we verder gaan rijden”¯ verteld hij “ok锯 zeg ik en stap uit bed om te douchen en aan te kleden.
Daarna ga ik opzoek naar mijn Ipod en zet McFly aan terwijl ik mijn spullen inpak en ondertussen zorg dat Sophie er niet vandoor gaat.
“Ik ben klaar”¯ zeg ik zuchtend tegen mezelf en laat me weer op bed vallen.

Na weer een aantal dagen is de laatste avond met het laatste concert van de hele tour aangebroken.
Het is best jammer dat het afgelopen is, maar ik ben ook heel blij dat we weer naar huis gaan.
Ik zal Tyler eindelijk weer eens zien en ik kan eindelijk weer in mijn eigen heerlijke bed slapen.
Ik til Sophie op en loop met haar naar het podium waar Nick nog even met Joe en Kevin aan het oefenen is.
“Vaness!”¯ roept Nick door het zingen heen en zwaait, ik zwaai terug en zet Sophie op de grond.
“Ik ben klaar met oefenen, ik ga naar Vanessa”¯ hoor ik Nick zeggen, hij springt van het podium af en komt bij me staan “Klaar voor het laatste concert?”¯ vraag ik, hij knikt “Je gaat toch wel kijken?”¯ vraagt hij lief “Zeker weten!”¯ antwoord ik.
Die avond tijdens het concert
Het concert van vanavond is echt geweldig, de jongens spelen beter dan ooit en het is geweldig om samen met Sophie in de coulissen te staan!
Sophie zit voor me op de grond en loopt af en toe een beetje rond, ze lijkt zich ook wel te vermaken..
“Het volgende nummer heet Turn Right”¯ zegt Nick en hij gaat achter de piano zitten, ik zit zo naar hem te staren dat ik niet eens door heb dat Sophie het podium op waggelt “SHIT!”¯ roep ik en wil achter haar aan lopen, maar Nick heeft haar al gezien, hij geeft Joe en Kevin een seintje wat blijkbaar betekend dat ze door moeten spelen. Nick loopt naar Sophie en tilt haar op, daarna loopt hij naar de piano en pakt de microfoon “Ik wil jullie allemaal voorstellen aan de prachtige dochter van Vanessa”¯ zegt hij, ik hoor het hele publiek “awh”¯ roepen en daarna beginnen ze te gillen “Vanessa is hier ook! Misschien kunnen jullie er met mij voor zorgen dat ze ook het podium op komt”¯ zegt hij, Denise de naast me staat kijkt me lachend aan “Ja, daar kom je dus niet meer omheen”¯ zegt ze met een glimlach, Nick kijkt me lief aan maar eerst schud ik mijn hoofd.
“Alsjeblieft?”¯ vraagt hij lief “Kom op, allemaal!”¯ roept hij, het hele publiek begint alsjeblieft te roepen, Denise heeft gelijk hier kan je niet omheen.
Ik sta zuchtend op en loop naar Nick toe, hij pakt mijn hand vast en kijkt trots het publiek in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.