Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 28

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:51

1316

0

257



Hoofdstuk 28

Twee weken later.
Ik ben weer helemaal gewend aan mijn leven thuis, en ik moet eerlijk toegeven dat ik het hier echt gemist heb.
De tour was ook echt geweldig, maar toch.. thuis vind ik het fijner.
Het is vrijdag avond en er zit weer aan lange schoolweek op, Nick komt zo naar me toe om samen film te kijken.
Hij blijft hier slapen, en morgen gaan we gewoon lekker helemaal niks doen.
Ik ben nu samen met Tyler, die ik zo vreselijk erg gemist heb, Sophie op bed aan het doen.
Tussen Joe en Demi is het trouwens niks geworden, dat was ik nog vergeten te vertellen.. Toen Nick en ik was kregen hadden zij ja ook wat?
Dat is na een iets van 3 maanden alweer uit gegaan, Joe vond dat ze beter vrienden konden blijven ofzo.. Demi was er echt kapot van en zij en Joe praten bijna niet meer met elkaar..
Maar nu komt het leuke nieuws, Nick en ik hebben mijn Tyler en Demi zo goed als gekoppeld!
Vanavond hebben ze een tweede date en Tyler is echt heel enthousiast over haar, echt zo leuk!
Demi is mijn aller beste vriendin, dus het zou wel leuk zijn als ze mijn schoonzusje word, Haha!
Ik zit net met Tyler op de bank naar een honkbal wedstrijd te kijken als de deurbel gaat “Ik ga wel!”¯ roepen we tegelijk en stormen op de deur af, ik omdat ik denk dat het Nick is en hij omdat hij denkt dat het Demi is.
Het loopt minder goed af dan gepland, want we knallen allebei tegen de deur aan, daarna doen we de deur open maar er staan geen Nick of Demi voor de deur “Huh?”¯ zeggen we allebei verbaasd, dan houdt Tyler opeens een briefje omhoog “Volg deze kaart en wacht op het bankje waar je uit zal komen”¯ leest Tyler voor, ik pak het briefje en zie dat er “Liefs Nick”¯ onder staat. “Ik kan niet gaan, jij gaat straks ook weg en dan is Sophie alleen”¯ zeg ik een beetje teleurgesteld “Maakt niet uit, Demi en ik kunnen hier wel een film kijken”¯ antwoord hij, ik druk een kus op zijn wang en bedank hem.
Daarna trek ik snel mijn jas aan en loop naar buiten, ik loop precies via de weg die op het briefje staat beschreven.
Ik heb echt geen flauw idee waar ik ben, maar het maakt niet uit, Nick zal hier waarschijnlijk ook wel ergens zijn dus ik vertrouw er maar op dat het goed komt.
Uiteindelijk kom ik uit bij een bankje, zoals op het briefje staat, daar moet ik dus wachten.. ik ga zitten en kijk om me heen.
Best mooi hier! Veel struiken met bloemen erin, en grasvelden om op te zitten.. er zijn nu alleen helemaal geen mensen hier.
“Draai je om”¯ staat er in eens sms die ik net kreeg van Nick “Welke kant op?”¯ sms ik terug, ik hoor iemand achter me staan lachen en draai me om. Nick staat achter me en leest net het smsje dat ik hem stuurde “Deze kant”¯ zegt hij lachend, hij loopt naar me toe en komt naast me zitten.
“Dus, waarom zijn we hier? Buiten in de kou, in plaats van binnen lekker warm voor de tv?”¯ vraag ik glimlachend “Omdat ik je wat wil vertellen, en vragen.. en dat hoeft niet iedereen te horen”¯ zegt hij serieus, soms heeft hij dat. Dan is hij eerst heel grappig en vrolijk en weet ik veel en dan ineens word hij heel serieus..
Hij gaat naast me zitten, pakt mijn hand vast en kijkt me serieus aan.
“Vaness, ik houd echt zielsveel van je en ik weet dat we nog heel jong zijn en dat ik het al eerder aan je gevraagd heb, toen hadden we afgesproken om een paar jaar te wachten, maar ik wil niet meer wachten”¯ verteld hij, hij blijft even stil en haalt dan een doosje tevoorschijn, hij maakt hem open en er komt een ring tevoorschijn met een enorme diamant erop.
“Lieve Vanessa, wil je met me trouwen?”¯ vraagt hij, ik ben er even stil van ook al kon ik het wel een beetje aan voelen komen nadat hij alles verteld had “Ja!!”¯ roep ik dan “zeker weten!”¯ vul ik aan, Nick kijkt me helemaal gelukkig aan en schuift de ring om mijn vinger, hij past precies. Ik ga bij hem op schoot zitten en zoen hem “Tijd voor een foto, dit wil ik voor altijd onthouden”¯ zegt hij en pakt zijn telefoon, hij maakt een foto van ons lachend in de camera, eentje waar we een gekke bek trekken en een hele lieve foto waarop ik hem een kusje geef. De laatste stelt hij in als hij achtergrond en blijft er even naar kijken.
Het word steeds een beetje donkerder, en vooral ook kouder! Daarom besluiten we maar naar huis te gaan, eerst gaan we naar Demi en Tyler om ze het grote nieuws te vertellen, uit mijn tas haal ik de huissleutel en doe de deur open. We lopen de woonkamer in waar Demi en Tyler een film zitten te kijken “Wat zien jullie er gelukkig uit”¯ zegt Demi verbaasd “We hebben ook geweldig nieuws”¯ zeg ik “Mag ik het zeggen?”¯ vraagt Nick, ik knik “Oké, Vanessa en ik gaan trouwen”¯ zegt hij, eerst kijken Demi en Tyler ons verbaasd aan, maar daarna beginnen ze allebei enthousiast te roepen en staan op om ons een knuffel te geven “Gefeliciteerd! En goed voor mijn kleine zusje zorgen, hé? Ik weet je te vinden”¯ zegt Tyler nepbedreigend “Beloofd”¯ antwoord Nick lachend. “Wauw, dat is de mooiste ring die ik ooit heb gezien!”¯ roept Demi, ik knik trots “ Wauw zusje, kijk uit dat je niet in het water valt, dan zink je zo naar beneden”¯ zegt Tyler lachend.
We blijven nog even bij ze en drinken wat, maar daarna lopen we naar Nick zijn huis om het goede nieuwe aan Kevin Sr, Denise, Mam en mijn stiefvader te vertellen. We hebben Joe en Kevin al gebeld, omdat die niet meer thuis wonen, en die reageerden allebei heel enthousiast!
Ik vind het best spannend om het te vertellen, maar het maakt me ook niet zo heel veel uit.. Ik wil met Nick trouwen en hij met mij, wat ze ook zeggen, we gaan toch wel trouwen!
“We willen jullie graag wat vertellen”¯ zeg ik, iedereen kijkt ons vol verwachting aan, ik zie Denise naar mijn hand kijken en ze begint gelijk enorme te glimlachen, ze stoot mijn moeder aan en wijst ook zo onopvallend mogelijk naar mijn hand, ook zij begint te lachen “Ik heb Vanessa ten huwelijk gevraagd”¯ zegt Nick, beide vaders (ik zie Alexander nu ook een beetje als mijn vader) kijken verbaasd “En ik heb ja gezegd”¯ vul ik aan.
Denise en mam beginnen gelijk enthousiast te gillen, maar de vaders moeten blijkbaar een beetje bijkomen van de schrik.
“Ik had het niet verwacht, jullie zijn nog zo jong! Maar toch ben ik heel erg blij!”¯ zegt Kevin Sr en geeft me een knuffel.
De rest van de avond is enorm gezellig, Denise en mam hebben gelijk allemaal fantasieën over hoe mooi het allemaal zal worden en na even bijkomen zijn ook Alexander en Kevin Sr heel erg blij voor ons.
Ik zit naast Nick en leg mijn hoofd op zijn schouder “Ik ben heel moe, ik denk dat ik ga slapen”¯ zeg ik “Ik ga met je mee”¯ zegt Nick meteen en staat op, ik pak zijn hand en loop samen met hem naar de overkant van de straat.
Ik maak de deur weer open en loop naar boven, ik laat me op bed vallen.
Nick gaat aan de andere kant naast me liggen en trekt zijn shirt en spijkerbroek uit, hij gaat in mijn bed liggen en speelt met mijn vingers.
Ik trek mijn pyjama hemdje en shortje onder mijn kussen vandaan en trek mijn kleren uit om mijn pyjama aan te doen, daarna kruip ik naast Nick onder het dekbed en ga lekker warm tegen hem aan liggen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.