Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 29

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:52

628

0

208



Hoofdstuk 29

De volgende dag lopen we samen over straat, het is nog steeds heel koud maar toch word het best lekker weer doordat de zon een beetje schijnt.
We zijn onderweg naar de kinderopvang waar Sophie even heen was om haar op te halen, en daarna gaan we met zijn drieën bij drie huizen kijken waar we wel zouden willen wonen.
Het gaat misschien allemaal een beetje snel, maar dat maakt me eigenlijk helemaal niet uit, ik weet zo zeker dat ik voor altijd bij Nick wil blijven..
Gelukkig heeft de pers nog helemaal niks door en weet dus niemand behalve onze familie hiervan.. We gaan het wel aan iedereen vertellen maar we willen nog even wachten op het goede moment.
“Hallo, we komen Sophie ophalen”¯ zeg ik tegen de vrouw die altijd op Sophie past, ze loopt het zaaltje in en tilt Sophie op en brengt haar naar mij toe.
“Bedankt voor het oppassen”¯ zeg ik en geef de vrouw een snelle knuffel, daarna lopen we weer naar buiten.
We gaan terug naar Nick zijn auto en we rijden naar het eerste huis die we gaan bekijken.
“Welkom”¯ zegt de vrouw vriendelijk “Ik zal jullie even een rond leiding geven”¯.
Terwijl we door het huis lopen, weten we allebei dat dit hem niet word. We kijken elkaar af en toe aan en zien aan elkaar dat we het geen leuk huis vinden, het is heel modern en ongezellig en niet echt veilig voor Sophie..
“Bedankt voor de rond leiding, we gaan nu maar weer want we willen nog wat huizen bekijken”¯ zegt Nick, de vrouw brengt ons naar de voordeur en wij stappen weer in om verder te gaan.
“Dat huis was vreselijk”¯ zegt Nick lachend “Inderdaad! Helemaal niet gezellig en veel te modern”¯ antwoord ik, we zijn het gelukkig helemaal met elkaar eens en rijden verder naar een huis dat groot is maar toch van de buitenkant al een soort van hele leuke uitstraling heeft, echt een huis waar je naar binnen wil lopen om te zien hoe het er verder uitziet, haha!
Er staat deze keer een man op ons te wachten die ons enthousiast begroet en gelijk uitgebreid begint te vertellen over het huis.
Sophie loopt door de woonkamer en voelt zich er wel aardig thuis, ook het huis is echt heel erg mooi.
Het heeft een zwembad in de achtertuin, en aan de achterkant zitten schuifdeuren waardoor je bij de achtertuin komt.
De woonkamer is niet te groot en ook niet te klein en kan heel erg gezellig worden ingericht. De keuken is echt geweldig, heel groot waardoor er een eettafel enzo bij in kan staan.
De bovenverdieping heeft een paar kamers en badkamers, en een heel mooi groot dakterras, met uitzicht over Los Angeles.
Echt supermooi!

“Okee, op naar het laatste huis!”¯ zeg ik vrolijk terwijl we weer in de auto zitten “Ik denk niet dat dit huis te overtreffen valt”¯ zegt Nick “Ik hoop het niet! Het was echt heel erg mooi”¯ antwoord ik lachend, en ik meen het voor een deel eigenlijk ook wel. Ik zie ons er eigenlijk al helemaal wonen met zijn drieën, het was dan misschien wel aardig groot voor drie mensen, maar toch was het een soort droomhuis en ik denk dat iedereen daar echt heel graag zou willen wonen..

Zoals Nick al voorspelde heeft het derde huis de tweede niet kunnen overtreffen, daarom hebben we een afspraak gemaakt met de makelaar om het huis nog een keer te bekijken.
Ook hebben we foto’s en andere informatie over het huis meegekregen, dat kunnen we dan mooi aan onze ouders laten zien.
Die zijn ook vreselijk nieuwsgierig naar de huizen die we hebben bekeken, en natuurlijk welk huis het uiteindelijk zal worden.
Enthousiast vertellen we Denise over het tweede huis, als we eindelijk weer thuis aangekomen zijn “Oh, ik ben echt zo nieuwsgierig! Laat me eens wat foto’s zien”¯.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.