Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 30

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:52

327

0

214



Hoofdstuk 30

“Nick en Vanessa, welkom. Wat een eer om jullie hier te hebben”¯ zegt de presentator van de tv show “Bedankt! We vinden het ook heel leuk om hier te zijn”¯ zegt Nick, de presentator begint met het interview en laat dan nog wat mensen uit het publiek vragen stellen “De laatste vraag voor Nick en Vanessa, wie?”¯ zegt de presentator en kijkt het publiek rond “Jij”¯ roept hij dan en wijst iemand aan “Oké, mijn vraag ik voor Vanessa. Van wie heb je die diamanten ring gekregen die we sinds een paar dagen steeds om jou vinger zien?”¯ vraagt ze, ik schrik ervan omdat Nick en ik nog verder aan niemand hebben verteld dat we gaan trouwen behalve onze familie en goede vrienden, ik kijk Nick aan “Zullen we het zeggen?”¯ vraagt hij zacht, ik knik “Oké, is goed”¯ antwoord ik.
Nick kijkt het publiek in en zegt dan “Ik heb haar die ring gegeven, het is alleen niet zomaar een ring”¯ zegt hij en blijft even stil, iedereen kijkt hem vol verwachting aan “Het is een verlovingsring”¯ zegt hij dan.
Heel veel fans in het publiek beginnen te gillen, anderen kijken vreselijk verbaasd en weer anderen kijken enorm geschrokken.
“Dat zagen we niet aankomen!”¯ roept de presenator enthousiast, die zal wel blij zijn. Dikke kijkcijfers nu, Haha “helaas was dat toch echt de laatste vraag en moeten we nu afscheid nemen van Nick en Vanessa, maar ik weet zeker dat we snel meer zullen horen”¯ zegt de presentator. We lopen snel van het podium af naar de backstage ruimte en pakken onze spullen.
“Jullie kunnen maar beter snel gaan”¯ zegt een assistent “fans rennen de zaal al uit om buiten op jullie te wachten”¯ vult ze aan “Bedankt!”¯ roep ik snel voordat Nick en ik naar zijn auto toe rennen.
Ze had inderdaad gelijk, er stonden een paar fans voor de deur en het werden er steeds meer, gelukkig konden wij heel onopvallend naar buiten lopen en terug rijden naar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.