Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 31

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:53

895

0

311



Hoofdstuk 31

We zijn nu twee weken verder en we zijn echt druk bezig met alles voor de trouwerij, we hebben al een datum en een plaats.
Ook hebben we al uitnodigingen gestuurd en bloemen uitgezocht.
Vanmiddag ga ik met mam en Denise een trouwjurk kopen..
Ik heb er echt heel veel zin in! Toen ik nog in Nederland woonde stond ik altijd voor de etalage te kijken naar alle prachtige jurken en nu ga ik er zelf een kopen!
Ik heb Tyler gevraagd of hij mijn getuige wou zijn, hij reageerde echt heel enthousiast!
Ook heb ik een uitnodiging gestuurd naar mijn beste vriendin uit Nederland, ik heb haar al een hele poos niet meer gesproken maar toch ben ik nu bezig met een mail naar haar sturen omdat we elkaar vroeger beloofd hebben dat als we trouwen we elkaars bruidsmeisje moeten zijn, en aan die belofte wil ik me wel graag houden..
Daarom schrijf ik nu dus een mail.

Lieve Larissa,
Alles goed in het koude Nederland?
We hebben elkaar echt zo lang niet meer gesproken, daarom zal je je ook afvragen waarom ik jou nu ineens een mail stuur.
Ik zou zeggen, zorg dat je goed zit en tijd genoeg hebt om te lezen want het word een lange mail.
Toen ik net in Los Angeles woonde ontmoette ik drie meiden, van die populaire meiden die denken dat ze alles zijn, toen vroegen ze of ik met ze mee uit ging en ik dacht “oke dan, ik heb verder toch geen vrienden hier”¯
Maar toen we in de club waren, waar we eigenlijk nog helemaal niet in mochten maar een jongen Logan, die was wel oud genoeg en die heeft ons toen mee naar binnen genomen.
Hij hoorde ook bij dat groepje maar ik vond hem een beetje eng, hij kwam de hele tijd net te dichtbij enzo.
Toen ik de volgende ochtend naast hem wakker word kreeg ik bijna een hartaanval!
Door hem ben ik zwanger geworden en ik heb nu een dochtertje, Sophie, van bijna 2 jaar!
Mijn vader is door een ongeluk overleden waardoor ik er ook achter ben gekomen dat mijn moeder al die tijd een relatie had met een andere man, Alexander waar ze nu mee samen woont!
Ik heb haar een poos heel erg gehaat voor alles wat ze heeft gedaan, maar het gaat nu weer wat beter tussen ons..
Vlak daarvoor heb ik Nick ontmoet, je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar de Nick Jonas waar ik altijd enorme fan van was.
Hij woonde tegen over ons en na een paar kregen we iets..
Nu komt waarschijnlijk de grootste schok, en ook vooral de reden voor deze mail; Nick en ik gaan trouwen.
Nee, ik ben niet alweer zwanger (haha) maar we houden gewoon heel veel van elkaar en we weten zeker dat voor altijd bij elkaar willen blijven..
Nu bedacht ik me dat we een hele poos geleden aan elkaar beloofd hebben dat als we gaan trouwen, elkaar bruidsmeisje zullen zijn.
Ik wil me graag aan deze belofte houden en daarom wil ik je vragen wat je ervan zou vinden om hierheen te komen..
Ik hoor het wel!
Liefs,
Vanessa.
Ik lees de mail nog een keer door en klik dan op verzenden, vlak daarna gaat de bel en laat ik Denise en mam binnen.
We drinken nog wat en daarna stappen we in de auto om op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk.
Sophie is trouwens ook mee, omdat ze de drinken gaat brengen en daar moet ze ook een jurk voor passen, de jurk die Larissa dan aan zou hebben heb ik nog niet uitgezocht.. Als ze ja zegt dan gaan we die samen uitzoeken.
Nadat Sophie haar jurk aan heeft en er vrolijk in rond huppelt ga ik opzoek naar de perfecte jurk “Deze dan?”¯ roept Denise en houdt een jurk omhoog, daarna roept mam weer omdat ze weer een jurk gevonden heeft en zo gaat het door tot mijn pashokje vol hangt met jurken..
Een voor een trek ik ze aan en laat het aan mam en Denise zijn maar alle jurken zijn niet echt geweldig..
Ik wil het bijna opgeven als mam en Denise opstaan en naar dezelfde jurk toe lopen ”¯Deze is het helemaal!”¯ roept mam en ook Denise knikt enthousiast, hij is inderdaad heel erg mooi!
Ze lopen naar me toe en geven mij de jurk, ik trek hem aan en ben gelijk helemaal verliefd.
“Wauw, geen twijfel mogelijk. Dit is de jurk!”¯ roept mam “Nick zal zo erg schrikken als hij je ziet! Mag ook wel, je ziet er prachtig uit”¯ zegt Denise “Dankje”¯ antwoord ik een beetje blozend, ik geef ze een knuffel en kleedt me weer om.

Nadat we nog wat hebben gedronken in de stad ga ik naar huis en kijk gespannen op mijn email of ik al een mailtje terug heb.
1 nieuw bericht staat er in mijn beginpagina, ik voel kriebels in mijn buik en klik op postvak in. Geïrriteerd klik ik mijn mail weg als ik zie dat het zo’n stom spam geval is.
Ik loop naar de keuken en pak wat te eten en ga op de bank zitten om een beetje tv te kijken, ik ga helemaal op in een programma over geesten die ze gaan proberen te vinden ofzo “Ghost Hunters”¯ heet het volgens mij.
Daardoor schrik ik ook heel erg als ik het ping geluidje hoor van mijn laptop, wat betekend dat ik een mail heb.
Ik ren naar mijn laptop en klik het mailtje aan, hij is van Larissa!
Ik ga zitten en begin te lezen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.