Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 32

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:53

822

0

220



Hoofdstuk 32

Lieve Vanessa,
Wat een heftig verhaal, gelukkig eindigt het toch met een happy ending.
Natuurlijk wil ik naar je toe komen!
Ik mis je zo erg, we hebben elkaar inderdaad te lang niet gesproken.
Ik moet eigenlijk ook toegeven dat ik in al die tijd nooit meer zo’n goede vriendin als jou heb gevonden.
Ik heb wel foto’s van jou en Nick gezien op internet, ik was zo blij voor je en ik wou je dat zo graag vertellen..
Gelukkig hebben we nu weer contact, wanneer zal ik naar je toe komen?
Of wacht, ik weet iets beters.
Waarom kom je niet even op msn, dan kunnen we wat makkelijker met elkaar praten.
Liefs,
Larissa.

Ik voel me echt heel opgelucht, mijn allerbeste vriendin komt naar Amerika om samen de mooiste dag van mijn leven te delen.
Ik wacht geen minuut langer en klik msn aan, ik ben al zo lang niet meer op msn geweest dat ik even moet nadenken hoe het ook alweer werkt, haha.
Ik zie staan dat Larissa online is, ik klik haar naam aan en kijk even naar het lege balkje waarin je het bericht kan zetten.
Wat moet ik nou zeggen? Net als vroeger; hooooi honeeey?
Uiteindelijk typ ik “Hee!”¯ en klik op verzenden “Hoooi!”¯ krijg ik terug.
En nu, vraag ik mezelf hardop af..
Dan zie ik het webcam icoontje, ik klik het aan waardoor ik een videogesprek uitnodiging stuur.
Ze heeft geaccepteerd waardoor er zo’n ding in beeld komt dat de webcam gaat laden, even later zie ik haar zitten.
Ze ziet er nog precies het zelfde uit, nog altijd het mooie meisje dat ik gewend ben allebei glimlachen we naar elkaar en we weten niet wat we moeten zeggen.
Ineens glijden de tranen over mijn wangen “Lariss, ik mis je zo erg!”¯ zeg ik, ook Larissa zit met tranen over haar wangen te glimlachen.
“Vaness, ik ben thuis!”¯ hoor ik Nick roepen “Wat is er gebeurt?”¯ vraagt hij verbaasd en loopt snel naar me toe en geeft me een knuffel.
“Ik mis Larissa gewoon heel erg”¯ zeg ik en laat hem mijn laptop zien waarop nog een huilend meisje te zien hij, Nick zwaait naar haar en geeft me snel een kus “Ik laat jullie wel even alleen”¯ zegt hij lief “Dankje!”¯ zeg ik draai me weer naar mijn laptop. “Dus, wanneer is de grote dag?”¯ vraagt ze als we allebei een beetje uitgehuild en door elkaar bijgepraat zijn “Over drie weken”¯ antwoord ik “Wanneer heb jij vakantie dan?”¯ vraag ik “morgen middag, het is hier nu midden in de nacht hé!”¯ zegt ze “Echt? Hoezo ben jij online dan?”¯ vraag ik “Ik kon niet slapen, en toen zag ik je mail.. Ik moet over drie uur alweer naar school”¯ zegt ze “Jeetje, gek! Ga slapen dan, ik zal zorgen dat je je ticket en uitnodiging krijgt en dan kun je hier dan gelijk heen komen”¯ zeg ik “Oké, tot snel dan!”¯ zeg ik en stuur mijn telefoon nummer nog snel, daarna sluit ik af en loop naar Nick die in de woonkamer zit met Sophie op de bank en naar een programma kijkt wat Sophie altijd heel leuk vind, Barney heet het, over een paarse knuffel dinosaurus die tot leven komt.
“He, gaat het wel goed?”¯ vraagt Nick bezorgd, ik ga naast hem zitten en staar naar de tv, ik knik “beter dan ooit”¯ antwoord ik, en ik meen het!
Mijn aller beste vriendin zie ik na twee jaar eindelijk weer, ik zal de rest van mijn leven bij de leukste, liefste, knapste en grappigste jongen zijn!
Mijn leven is nu eindelijk weer een beetje normaal aan het worden.
Ik kijk Nick aan en zeg “Echt hoor”¯ hij glimlacht op zijn lieve Nick manier “ja ja, ik geloof je wel hoor”¯ zegt hij lachend “mooi!”¯ zeg ik en kruip tegen hem aan.
Samen kijken we naar Barney, terwijl dat eigenlijk aan staat voor Sophie maar die is druk bezig maar haar eigen speelgoed dat op het kleed achter de bank ligt.
Ik lig heerlijk tegen Nick aan tv te kijken als mijn telefoon gaat, ik sta op zodat ik mijn blackberry uit mijn broekzak kan halen dat lukt niet als ik zit omdat mijn broek te straks is, haha.
“ Hallo, met Vanessa”¯ zeg ik, aan de andere kant blijft het stil..
“Oké, dan niet”¯ zeg ik en hang op, ik stop mijn telefoon weer in mijn broekzak en ga weer zitten.
“Dus, al een idee van waar ik je mee naar toe neem op huwelijksreis?”¯ vraagt hij geheimzinnig “Hmm, wat?”¯ vraag ik verbaasd “Tja, we zijn dan misschien wel een stuk jonger dan iedereen die trouwt maar toch, huwelijksreis hoort erbij”¯ zegt hij “hmm, oke. Waarheen dan?”¯ vraag ik “ga ik niet zeggen”¯ “Waarom vraag je het dan?”¯ “om je te pesten, want ik weet het lekker wel!”¯ zegt Nick pesterig “poeh, spannend”¯ zeg ik sarcastisch.
“Ik ga slapen”¯ zeg ik en sta op “ik hou van jou”¯ vul ik aan zoen hem “ik ook van jou, ik kom zo!”¯ zegt hij en staat op om Elvis nog even snel uit te laten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.