Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 34

Beautiful Nigtmare (compleet)

21 nov 2010 - 19:55

309

0

220



Hoofdstuk 34

“Vaness, je ziet er zo vreselijk mooi uit”¯ zegt Larissa nadat ze me heeft geholpen met mijn jurk, haar en make-up. “Echt waar? Dankjewel”¯ “Echt, Nick heeft geluk met zo’n mooi meisje als jou!”¯ “Dankjewel, Lariss. Ik ben zo vreselijk blij dat je er bent”¯ Ik geef haar een knuffel en houd haar nog even stevig vast “Nou, snel. Omkleden!”¯ commandeer ik dan lachend.
Ik heb besloten dat Larissa met mij mee mag lopen richting Nick, omdat je vader dat normaal doet maar ja, ik heb geen vader meer en ik denk niet dat mijn band met Alexander goed genoeg is om hem dat te laten doen..
“Ben je er klaar voor?”¯ vraagt Larissa zacht, ik knik zenuwachtig. Ook Larissa ziet er zenuwachtig uit, ook heel mooi trouwens in de jurk die ze aan heeft.
We pakken elkaars hand stevig vast en wachten op het teken van de vrouw die alles met mij en Nick gepland heeft.
“Dames, kom maar. Het is tijd”¯ zegt ze en houd de deur voor ons open. We lopen door de opening en komen uit in de gang, de lange gang waar we door moeten lopen om in de zaal uit te komen.
De kriebels in mijn buik worden steeds erger, ik hoor hoe de muziek begint te spelen en ik weet dat ik nu moet gaan lopen.
Larissa en ik kijken elkaar aan en er verschijnt bij ons beiden een enorme glimlach op ons gezicht wanneer we de zaal in kijken.
De mensen kijken ons afwachtend aan, wanneer we beginnen te lopen beginnen ze te klappen. Ik kan de hele tijd alleen maar naar Nick kijken, die ook de hele tijd naar mij kijkt.
Hij ziet er zo perfect uit!
Ik geef Larissa een knuffel, daarna laten we elkaars hand los en ik loop door naar Nick. Tegen over elkaar staan we te wachten tot de priester met de ceremonie begint.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.