Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Hetalia crack » Italy's preggy.

Hetalia crack

21 nov 2010 - 21:04

661

3

390



Italy's preggy.

Zuchtend rolde de gestalte van hem af en stond op. Hij keek nog even naar het vredig slapende gezicht van Italy en verliet toen de kamer.

EEN AANTAL MAANDEN LATER…
"Je wordt echt dik, Italy." zei America. " Je eet gewoon teveel pasta. En pizza." lachte hij. "Juist niet, America! Ik heb geen honger, ik heb buikpijn en ik voel me vaak niet lekker Dx " “Aww…”¯ America klopte op Italy’s schouder. “En… mijn buik ziet er raar uit, vind je ook niet?”¯ America nam een kijkje van dichtbij. “Nou je het zegt…. Gee, het lijkt of je zwanger bent…”¯ Italy opende zijn ogen wijd. “WAT?!”¯ “Misschien BEN je wel zwanger! GEFELICITEERD! Met wie heb je het gedaan? En je hoeft het voortaan niet te verschuilen, hoor. De Held is voor niets bang. Het is trouwens heel normaal dat je zwanger kan worden! Echt!”¯ Italy zette een pruillipje op. “Maar… Ik wil niet zwanger zijn… Ik kan me niet herinneren dat ik het met iemand heb gedaan… Of dat ik het onveilig had gedaan…”¯ Italy rilde. “ Ik… moet er niet aan denken!!! *sadface* “ “Nou…. Ik zie het jou wel met Germany doen, hoor.”¯ Zei America en zette zijn rapeface op, “NUUUUUU O_o “ Italy rende weg.

“Dus ik zei, ik zie het je wel met Duitsland doen. En toen rende hij weg.”¯ “Vind je het gek als jij je rapeface opzet. Normaal ben je al lelijk, laat staan met een rapeface, Alfred.”¯ Zuchtte England en nam een slokje thee. “Ja, oké. Maar we moeten dus uitvinden wie de vader is.”¯ Zei England. “Nou, er vallen er dus al drie af. Ik, jij en Italy.”¯ “En China want hij is gay.”¯ Zei England serieus. Alfred: *lmao* *seriousface* “Ja dat is waar.”¯ “Laten we op onderzoek gaan.”¯ “YAAY”¯ *happyface Alfred*

NA EEN AANTAL MENSEN EN DNA TESTS TE DOEN BLEVEN ER NOG TWEE VERDACHTEN OVER: GERMANY EN RUSSIA.
“Zo, Germany. Wij zijn eens gaan onderzoeken wie Italy heeft zwanger gemaakt. En jij bent een van de overgebleven verdachten.”¯ Zei Arthur streng. “Ik heb niets gedaan. Ik zou het graag willen, maar ik heb nog geen tijd gehad en Italy is ook druk bezig met zwanger zijn van een ombekend iemand. Luister. Ik zou het nooit in zijn slaap doen, of zonder dat hij het wil. Mag ik nu weg?”¯ zei Ludwig serieus.
Alfred: O_@
Arthur: O_o *valt flauw*
Ludwig: “Bedankt.”¯

“SOVIET RUSSIA!”¯ gilde America. “Waar is hij, de communist…”¯ “Vast vodka drinken, hij is verslaafd, zie je.”¯ “Dat heb ik niet gehoord, Arthur.”¯ “Oh, ja dat deed je wel.”¯ Toen zagen ze een boeket zonnebloemen. “Daar is hij.”¯ Zei Alfred. “LALALALALLALALALALALLAALAAA~ IN SOVIET RUSSIA, VODKA DRINKS YOUOUOU!!! HARHARHARHARHARHARHARHARHARHARHARHARHAR!!!!! *hips*”¯ America stapte naar voren , maar voelde Arthurs hand. “Doe voorzichtig.”¯ “Zal ik doen.”¯ “Ik zal een begrafenis voor je regelen, als je het niet haalt, oké?”¯ “Dank je. Ik hou van je.”¯Zei Alfred en kuste Arthurs voorhoofd. Arthur bloosde. “Russia! Heb jij Italy geraped en is hij daarom nu zwanger?!”¯ Russia draaide om met een grijns. “Da. Vodka heeft zo zijn gevolgen.”¯ “Dan ga jij nu je excuses aanbieden.”¯ “Sorry, Alfredo *hips*”¯ “Tegen Italy, dombo.”¯ America greep Russia’s arm en trok hem mee.
“Russia zegt sorry Italy.”¯ Zegt Russia. “Mamma mia, was jij het? Dank je Alfred, Arthur! Maar dat vind ik niet erg hoor, Ivan, dat je me geraped hebt. Het was een ongelukje. “IN SOVIET RUSSIA YOU SAY THANK YOU RUSSIA!!! *happyface*
En zo liep het verhaal nog goed af. Nouja… een beetje. Italy beviel van Sardinië, maar Ludwig was zo gebroken dat hij Sardinië ontvoerde en zijn adoptievader werd. Italy en Russia dachten dat Sardinië al op zichzelf was, maar dat was anders Sardinië werd zo vervelend dat Ludwig hem de deur wees. Dankzij uw hulp, en door giro helpsardiniëeenlandtewordeneneenvadetehebben is hij nu groot genoeg en heeft een kind met Corsica, de nicht van Frankrijk. Ook voor de liefde tussen America en England is het goed afgelopen. Ze zijn getrouwd en hadden een kind geadopteerd, Ierland, die door de crisis en steuntrekkerij bij de EU is omgekomen. America en Arthur waren er blij mee, omdat Ierland ook bij hen om geld smeekte.

RIP Ierland.


Reacties:


Lithuania
Lithuania zei op 18 jan 2011 - 10:43:
HAHAHA XD


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 25 nov 2010 - 19:56:
...
LOLED 8'D


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 21 nov 2010 - 21:17:
WWTTFFFFFFFF
IK HOU VAN JOU
BAAR MIJN KINDEREN





BEAR MY CHILDREN
DO IT
I LOVE YOU
AND THIS STORY
FFFFFFFF

*faints*
*gives birth to a horse*
YES THAT IS POSSIBLE
PROVIDED YOU HAVE THE RIGHT SOFTWARE
HUHUHUHU

...


SSOOVVIIEETT RUUUSSSIIIAIAAAAAAAA




YO MOMMA.

*lieft dit verhaal*

-xXx-


R.I.P IERLAND.
WIN.