Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Two possibilities, one choice, what will you choose >Th storie < » 004

Two possibilities, one choice, what will you choose >Th storie <

3 april 2011 - 12:32

435

0

170



004

Tom pov :

Er was net een heerlijk wijf binnen gekomen die mijn kledingstijl als een junk noemde wie denkt ze wel wie ze is , dus ik had toen een hoer genoemd en toen sloeg ze me , haar baas kwam net binnen en toen ontsloeg hij haar maar dat is niet mijn schuld .' Tom hoe heb je dat kunnen doen , misschien heeft ze dat geld echt nodig .' zei Bill mam heeft hem die domme medelijden gegeven en mij die hard heid , Bill zo juist een voorbeeld moeten geven aan mij en niet iedereen zielig vinden .' O dus jij vindt het goed dat ze mij sloeg .' siste ik .' Maar jij noemde haar een hoer , sukkel dus wat dacht je wel niet dat haar reactie was .' wierp Bill me toe .' Ik ga haar zoeken .' Zei Bill tegen me G en G waren al naar de bus gegaan die nu gerepareerd word .' Doe je best .' zei ik tegen Bil voor dat hij weg ging .

Bill pov :

Wat heb ik toch weer een eikel van een broer , dat meisje zag er echt gebroken uit toen haar baas zei dat ze ontslagen was .
Ik liep ongeveer 10 min tot ik een roze achtige auto zag met een Lynn er in ze was aan het huilen , ik wou zien wat ze zou doen dus verstopte ik me achter haar auto .' Waarom moet dit altijd mij gebeuren en niet iemand anders .' ze deed haar shirt uit en gelukkig was er niemand het was wel raar er was geen enkel persoon hier te bekennen . Ik zag nu duidelijk dat ze haar shirt had uitgedaan en nu in haar bh stond . Ik zag toen heel veel krassen en sneeien in haar lichaam ze waren bijna weg maar toch waren ze duidelijk te zien .
'Lynn doe niet zo bang en maak je zelf van kant daarna kan je naar Mama toegaan .' zei Lynn , ze stapte uit haar auto nog steed in haar bh en toen rende ze naar de brug die er stond , ik realiseerde me na een paar seconden wat ze van plan was . Ik rende zo hard ik kon naar haar toe en trok haar net op tijd mee ik viel naar achter en zij viel op mij ik pakte haar stevig vast en ze begon te huilen .' Rustig maar het is goed ik ben bij je .' zei ik rustig na 15 minuten zo gelegen te hebben zegt ze zacht .' Dankje .' ik kijk haar diep in haar ogen en ik voel iets in me heel warm worden het lijkt wel als iets explodeert in me . Ik krijg nu wel zin om haar te zoenen .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.