Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » TH SA's » Adrenalin - TC

TH SA's

25 nov 2010 - 18:04

781

0

236



Adrenalin - TC

Het is een beetje kort, maar dit was in de begin fase van mijn schrijfstijl, dus maak je niet druk;) Lang, is ook niet altijd even goed :P xD Als er verkeerde dingen in zitten, moet je het gewoon even aangeven en dan verbeter ik het;)

De zennuwen gierde door onze lijven. Georg en Gustav waren naar buiten gegaan om te roken. Ik kon beter niet roken als we zometeen op moesten treden. Dan zou ik waarschijnlijk aan het eind van het concert geen stem meer overhebben. En Tom. Tom zei dat hij geen zin had om te roken. En nu zit hij mij dus op de zenuwen te werken. Ik leg mijn hand op Tom zijn trillende been.
"Bitte, Tomi." Zeg ik met een pruillipje.
"Sorry." Zegt hij zachtjes terug. Ik wil mijn hand wegtrekken van zijn been, die uiteindelijk is gestopt met trillen, Maar Tom houd zijn hand erop. Ik kijk hem aan. Geile ogen staren me aan. Is dit wel goed? Is dit Tom wel? Dé Tom die altijd meisjes neukt, zit mij nu geil aan te kijken? Mij, zijn eigen, bloedeigen tweelingbroer.
Zijn hoofd kwam dichter naar mij toe. "Ik wil je, Bill" lispeld hij zachtjes in mijn oor en bijt er vervolgens speels in. WAT zei hij daar nu net?
Vlug trok ik mijn hand vanuit die van Tom en legde hem op zijn voorhoofd. Warm was hij wel ja, maar niet ziek warm. Hij was bloedgeilwarm. Ik voelde het, ik zag het. Ik wou het!
Mijn hand verdwijn langzaam maar zeker onder Tom's shirt en begon rond zijn tepels cirkels te maken. Ik haalde mijn hand onder zijn shirt vandaan en trok vervolgens aan de boord van zijn shirt. "Hij moet uit, Tomi." Zei ik zielig met een pruillipje. Tom keek me een beetje verbaasd aan, maar deed het toch uit. Mijn eigen shirt was niet veel later ook aan de beurt. We zette elkaars lippen op elkaar en begonnen innig te zoenen. Zijn lippiercing gaf een apart gevoel bij het zoenen. Ik duwde mijn tong tegen zijn lippen aan. Tom deed maar al te graag zijn mond open en onze tongen maakte contact. Tom liet telkens wat zuchtte tussen het tongen door glijden. Telkens weer als mijn piercing tegen zijn tong aan tikte. Waarschijnlijk vond hij het een opgewonde manier van zoenen. Ondertussen voelde ik beneden wat omhoog groeien. Is dit alles wel, okay? Maar waarom voeldt het dan niet verkeerd? Niet vies?
Ik leg mijn hand op Tom's strake boxer. Ik wrijf met mijn hand over zijn bobbel. Lichte kreunen komen uit Tom's mond. Ik wil verder. Verder met alles. Alles en alleen met Tomi.
Mijn hand gaat langzaam Tom's boxer in en voelt al gelijk zijn lid. Ik trek Tom's boxer naar beneden, zodat Tom's gelacht uit zijn strake gevangenis is bevrijd. Mijn hand maakt snelle, korte e starke bewegingen rond zijn penis.Hij heeft zijn ogen dicht en geniet van het moment. Vele kreunen glippen uit zijn prachtige lippen. Als ik voel dat Tom bijna bij zijn hoogtepunt is, stop ik even.
"What dhoe je?" Vroeg hij hijgend.
"Niets vies maken." Tom keek me raar aan, maar toen ik mijn mond om zijn lid plaatste snapte hij het. Ik zag Tom's ogen weer van genot dicht slaan.
Een deur ging open met veel en luid gepraat van twee jongens. Je voelde gewoon hun adem stokken.
Waarom moet dat nou precies, wanneer Tom bijna bij zijn hoogtepunt was. Ik draaide mijn hoofd naar de richting van de jongens. Met mijn arm veegde ik het voorvocht van mijn lippen. Georg en Gustav keken me vies aan. Ik begon wat te smakken en likte mijn lippen sierlijk af. Georg maakte zijn kinderachtige kotsbewegingen weer eens. Gustav stond er alleen maar met twee grote ogen naar te kijken. Ik keek naar Tom. Hij was onderuitgezakt uit schaamte. Ik pakte Tom's penis en begon hem verder af te trekken of dat er niets was gebeurt. Tom begon onder me te sideren. Snel plaatste ik mijn mond over zijn penis en maakte nog een laatste beweging. Tom's witte goedje spoot mijn mond in. Ik haalde mijn lippen van zijn lid en keek hem aan. Ik slikte het voor zijn gezicht door en likte mijn lippen weer sierlijk af. Ik ging recht staan en pakte mijn spullen van de grond. Ik trok mijn broek en shirt aan. Ik gooide Tom's kleren zijn richting uit die hij netjes opving. Nadat Tom uitgehijgd was, trok hij zijn boxer goed over zijn kont en deed de rest van zijn kleren ook weer aan. De jongens bleven ons misselijk makend aankijken. We negeerde het. De deur ging open en Saki stapte naar binnen.
"Komen jullie?" Vroeg hij. Hij keek even raar naar mij en Tom. We stonden op en liepen de deur uit. Saki stopte ons. "Wat hebben jullie gedaan?" Vroeg hij.
"Gestoeid." Zei ik en ik liep vrolijk achter Georg en Gustav aan.




I don't thing this is alright, but neither wrong.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.