Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » TH SA's » Desire - TC

TH SA's

25 nov 2010 - 18:06

662

0

268



Desire - TC

Het is een beetje aan de korte kan, maar dat komt door mijn vroegere schrijfstijl enzo... Als er fouten in zitten, laat het me dan weten en dan verbeter ik het met plezier ^^ Veel lees plezier;)

"En wat moet ik me daar bij voorstellen?!" Schreeuwd Bill tegen zijn broer. "Weet ik veel!" schreeuwd Tom terug. Zo zijn de jongens al een paar weken tegen elkaar aan het doen. Ruzie maken over onbenullige dingen. Hun gevoelens die ze hebben, tonen ze niet. Bang voor wat de ander er van denkt, maar wat ze niet van elkaar af weten, is dat hun gevoelens hetzelfde zijn.
De jongens lopen dreigend op elkaar af. Vuisten gebaldt, klaar om te slaan. Ze zijn kwaad op elkaar, pissig, omdat ze niet weten hoe ze het elkaar moeten vertellen.
Nog één stap en er zal nog maar 2 centimeter tussen zitten. 2 Centimeter tussen elkaars lippen verwijderd.
De tweeling zet beide die ene stap die nodig was. Met hun gebalde vuisten staan ze nog maar 2 cm van elkaar af. De tweeling broertjes konden elkaar nu verot slaan, maar iets hielt hun tegen. Het was die 2 centimeter die verwijderd was van elkaars lippen. Ze kijken elkaar kwaad aan, maar in die kwade blik zitten verlangens, verlangens naar elkaar toe. Ze kijken elkaar diep in elkaars ogen aan. Wie zal de eerste stap zetten? Wie druft de ander zijn gevoelens als eerste te tonen?

Zachte lippen worden op elkaar gedrukt. De tweeling zoent elkaars lippen tergelijkertijd. Hun vuisten ontspannen en zitten nu aan elkaars lichaam geplakt. Alleen nog wrijfende bewegingen over elkaars rug, buik en hoofd zijn de handen geplaatst.
Al zoenend worden Shirts ergens op de grond gegooid. Riemen van elkaars broek verwijderd. Ritsen en knopen van de broek losgemaakt. Broeken op de grond gegooid. Alleen het dunne stof van hun zwarte boxers wrijven ze hun stijve lid tegen elkaar lies aan. Luide kreunen ontsnappen uit hun mond vurig tongzoen door. Door die wrijvende bewegingen werden ze alleen nog maar geiler van en voelen ze bijna hun hoogtepunt komen.
Ze stoppen met tegen elkaar aan te wrijven en elkaar te zoenen. Geen orgasme, voordat het echte werk is gedaan.
Langzaam, maar verleidelijk trekken ze elkaars strakke boxers uit. Bill duwd Tom op bed en spreid zijn broers benen. Zijn vingers glijden in de opening van zijn broer. Tom trekt even een pijnlijk gezicht wanneer zijn broer drie vingers in hem laat glijden. Bill haalt zijn vingers er weer uit en duwd zijn stijve lid in Tom's opening. Hij stoot er rustig in en haalt hem er langzaam weer uit. Tom's gezicht vertrekt even, maar naar mate ze zelfde bewegingen te hebben gemaakt, liet Tom harde kreunen van genot. Bill stote steeds sneller en harder in zijn tweeling. Voorvocht druipte uit de opening. Bill's hoogtepunt kwam er aan. Hij liet een luide kreun en spoot en een volle vaart zijn witte goedje in Tom. Bill liet zich hijgend naast zijn broer vallen. Tom draaide de rollen om. Hij ging op zijn 10 minuten jongere broertje zitten en liet zijn benen open spreiden. Tom ging met zijn vinger in Bill's opening wat al snel drie vingers werden. Hij haalde zijn vingers uit Bill en stote diep, maar rustig in Bill's opening met zijn veel te harde lul. Bill liet een pijnlijke kreun wat al snel overging in kreunen van genot. Tom stote diep, hard en snel in Bill. Bill had moeite om hem bij te houden met het bewegen van zijn heupen op maat. Tom ging langzamer stoten en spoot zijn goedje met een harde straal in Bill. Hij ging uit zijn tweelingbroertje en liet zich hijgend naast hem vallen.
De jongens wurmde zich uitgeput en hijgend, maar voldaan onder de dekens. Een laatste gelukzalige kus op de lippen vielen ze in elkaars warme omhelzing in slaap. Een glimlach van oor tot oor op de gezichten van beide jongens verrade bijna wat ze hadden gedaan. Na weken lange ruzie tussen elkaar weten ze eindelijk wat er in elkaars hoofd afspeelde. Dat de gevoelens en verlangens naar elkaar wederzijds waren. En niemand zal ooit tussen deze twee in komen. Geen oorkaan die ze uit elkaar zal drijven.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.