Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » TH SA's » You, here?

TH SA's

25 nov 2010 - 18:09

861

0

249



You, here?

Je heet Savanna. Je hebt een paar jaren terug een week van Dé Tom Kaulitz gehad. Wanneer je erachter kwam dat het een vuile player was, ging je gezondheid er slecht op achteruit. Wat doe je wanneer je hem weer tegen kom? Veel leesplezier^^

Je zucht en zakt wat onderuit. Je kijkt wat verveeld om je heen. Allemaal mensen in van die blauwe pakjes. De meeste zijn met hele andere dingen bezig dan wat eigenlijk hoort. Een man met gewone kleren aan komt op je afgelopen. "Je snapt de principes, hej Savanna." Je kinkt verveeld en staat op. De man komt achter je staan en pakt je bij je geboeide polsen vast. Hij duwd je in de goede richting waar je moet zijn. Je loopt langs de ingang. De deur gaat open. Door het felle licht wat naar binnen komt, zie je niet wie het zijn.
"Richard, kan je even helpen?" Zou vast en zeker één van die politie agenten zijn. Richard zet je neer op een stoel en helpt zijn collega.
Wanneer de deuren van de ingang dicht gaan, kan je de gedaantes herkennen. Je verstijd helemaal wanneer je ziet wie het is. 'Nee, dat kan niet. Nooit niet. Hebben ze hem eindelijk opgepakt als een vuile player?' gaat er door je gedachten heen. Hij word door twee mankrachten gelijk naar de verhoorkamer gebracht. 'Geweldig nog langer wachten.' zucht je. Wanneer de drie langs je lopen, kijkt Tom je aan. Zijn ogen zijn rood en hij zit vol met schramen en wondjes. Zijn onderlip bloed vreselijk waar ooit zijn lippiercing had gezeten. Je kijkt Tom na en hij doet het zelfde. De collega van Richard duwd Tom's hoofd naar voren, zodat hij niet meer achter zich kan kijken. 'OMG, een sukkel is het ook hej!' De ingang deuren gaan weer open en dicht. Een vreselijk bekend persoon komt binnen stappen. Hij ziet er niet veel beter uit dan zijn broer. Hij loopt een beetje wankel naar de balie, tot hij mij opmerkt. Hij verstijfd even en loopt dan, zover hij lopen kan naar de balie.
Even later komt hij naast je zitten met wat papieren en een pen in zijn hand. Zwijgend kijkt hij naar de papieren en laat zich dan onderuit zakken.
"Tom's lippiercing is weg." zeg ik dan om de stilte tussen ons te verbreken. Bill had ik altijd wel gemogen, maar het is en blijft Tom's tweelingbroer. Bill kijkt geschrokken op. Zijn ogen beginnen te waterig te worden. 'Nein! bitte! ga aljeblieft niet huilen waar ik bij zit.'
"GVD, klerelui!" schreeuwd Bill uit. "Tom word opgepakt, alleen maar omdat ik in elkaar werd geslagen." Zegt hij wat zachter. Ik kijk hem geschrokken aan. Die had je niet zien aankomen. Je kijkt een beetje medelevend naar Bill. "Waarom zit jij hier?" vraagt hij dan.
"Laten we er het op houden dat te veel alcohol mij geen goed doet en dat weet ik nu al zo'n paar jaartjes al." zeg je nors. Je laat je handboeien aan hem zien.
"Sinds wanneer?" zegt hij geschrokken.
"Ow, sinds ik er achter was gekomen dat Tom een vieze vuile player is." Zeg je of als het de normaalste zaak van doen is. Bill kijkt naar zijn voeten. "Tom is ook anders geworden, nadat het uit was gegaan tussen jullie. Om eerlijk te zijn, ik heb je wel gemist. Je was altijd zo vreselijk in the picture, zelfs ik kon niet aan jou tippen." je kijk hem even kort aan.
"Savanna." hoor je de bekende stem weer van Richard. je zucht en laat me meenemen. je kijkt nog even om naar Bill. Hij geeft me een flauwe glimlach en gaat dan proberen om aan zijn nog niet ingevulde papieren te beginnen.

Nadat je weer vrij ben gelaten, loop je terug naar waar Bill zat. Hij zit er nog steeds met Tom naast hem. Zo te zien heeft hij ook geen handboeien meer om. je loopt naar ze toe. "Je bloed een beetje." Zeg je bitcherig tegen Tom en ga met mijn vinger langs zijn bebloede onderlip. Hij kijkt je even kort aan en geeft geen antwoord meer. Hij kijkt naar de papieren die Bill nog Immer in zijn handen heeft. "Ben je eindelijk opgepakt als een vieze vuile player?" vraag je hem gemeen. Hij kijkt je met kwade ogen aan.
"Hou jij, je kop nou is ffen en laat je, je volzeupen met alcohol ofso, bitch."
"Onee... Ik... een... Bitch? De enige Bitch die hier rondloopt dat ben jij hier, hoer!" Schreeuw je tegen hem. Hij staat kwaad op en komt op je aflopen. "En wat was je nu van plan, hé?" Jullie staan dicht tegen elkaar aan en jullie gezichten zijn nog paar twee centimeter van elkaar verwijderd. Al het kwade vliegt in één keer uit jullie weg en liefde dwarreld met een hoge snelheid in jullie lichaam. Jullie zetten jullie lippen opelkaar en beginnen vurig te zoenen. Tom legt zijn hand in je rug. Jullie stoppen de zoen.
"Sorry." Zegt Tom zacht.
"Ja, uhm... ik ga maar eens. Ik kom al te vaak op bureau." Hij knikt en loopt terug naar Bill en neemt naast hem plaats. "Hé uhm... doei, hej, Bill."
"Doeg." Bill kijkt je met een flauwe glimlach aan en dan verdwijn je de buiten lucht weer in. 'Wat was dat voor zoen?' Gaat er nu door je gedachten.




If you love some one so bad, every single piece of evil will disappear between you two.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.