Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » TH SA's » How should it feel? - TC

TH SA's

25 nov 2010 - 18:16

1130

0

280



How should it feel? - TC

Het is een beetje aan de vage kant, vindt ik zelf tenminste, maar goed. Hoop dat ik er wel reacties opkrijg^^ Opbouwend of gewoon leuk, maak niet uit :P

.

Je zit in je kamer achter de computer een beetje je te vervelen. Je klikt op enkele sites over Tokio Hotel. Opeens kom je op een Nederlandse Verhalensite. Veel verhalen gaan over Tokio Hotel, dat zie je aan de titels. Je kijkt tussen wat series van verhalen. 1000 Meere zie je als titel staan. Je klikt er op om te kijken wat het is. Je neemt heel het verhaal tussen CTRL+C en doet het in een vertaal site. Na de vertaling zet je het in je WORDS. 'Zo en nu lezen' denk je glimlachend. Hoe meer en verder je lees kom je er achter wat voor een verhaal het is. Het is een twincest over jou en je broer. Je blijft er een beetje geschokt naar kijken, maar leest dan toch verder.
In het verhaal had Tom 1000 theelichtjes om zijn bed neergezet, speciaal voor jullie eerste keer.
Je begint opeens keihard te lachen. 'Tom die romtantisch tegen je doet, Hilarisch gewoon.'
Tom begint tegen je te praten op msn.

>MsnGesprek<
Tom > The King < zegt:
Is er wat grappigs?

Bill > New Look < !TokioDream! zegt:
Ja, wrm dat?

Tom > The King < Zegt:
Ik hoorde je keihard lachen Dusss... Erzähl mir, was ist Toll?

Bill > New Look < !TokioDream! zegt:
Zit verhaal over ons tweeën te lezen, Twincest Jij bent Romantisch tegen mij aan het doen

Tom > The King < zegt:
Wacht, Ik kom eraan, ik wil ook lezen!

En nog voor dat je wat terug kan zeggen, heeft Tom zich al afgemeld op msn. Nog geen twee seconde later staat hij in je kamer. Hij gaat op je schoot zitten en scrolt naar boven om het verhaal vanaf het begin te kunnen lezen. Wanneer Tom bij het stukje is waar je zelf gebleven was, ging je weer mee lezen. Eigenlijk werd het verhaal alleen maar erger en erger. 'Hoe kunnen mensen dit in vrede's naam lezen? Er staat gewoon f*cking in detail hoe wij aan het uhm... nouja... Hoe zeg je dat? N**ken! Nouja... Als ik eerlijk moest zijn was het wel geil.' "Bill?" Je schrikt uit mijn gedachten door Tom. Je kijkt hem recht in zijn ogen aan. Hij blijft je aankijken, terwijl zijn hand rustig over jouw stijve glijd. 'Ho! Wacht! Stijve? Had ik nou een stijve?' Je laat Tom's blik los en kijk naar je boxer. 'Ja, hoor. Moet ik weer hebben.' Je zucht en kreunt tegelijk. Tom's hand wrijft nog steeds over jouw stijve heen. Je zet je blik op Tom's boxer. Hij had ook een harde gekregen. "Tohom..." Kreun je. "Is dit wel zo'n goed idee?" "Bill, we zijn geil, wat boeit het nog?" En hij pakt je liefelijk en teder op je mond. Je schrikt een beetje van zijn actie, maar geeft toe dat het wel lekker is en je zoent hem terug. Tom trekt je van je alzoenend van de stoel. Jullie belanden in bed. "Bill, neuk me!" Kreunt je tweelingbroer. "Weet je het zeker Tom?" Hij knikt hevig. Je haalt je schouders op en streelt zijn boxer uit. Je trekt jou boxer ook uit en stopt een vinger in je mond. Met je natte vinger glijd je voorzichter in Tom. Even later stop je er nog een bij.
"Tom, ontspan..." Zeg je wanneer je probeert een derde bij te doen, wat dus niet echt lukt. "Ik ben ontspannen!" "Ja, tuurlijk vandaar dat ik een derde vinger er niet bij in krijg en het is niet zo dat ik van die dikke vingers heb!" Schreeuw je terug. "Dat zal dan wel weer aan jou liggen, want ik was behoorlijk ontspannen!" Jullie ruziën nog keihard door, tot de deur open vliegt. "Wat is hier a..." Simone stapt binnen, maar stopt aburd met haar zin. Je kijkt van je moeder naar je broer. 'Oja... Ik lig naakt op mijn broer, leuk! dat kan er ook nog wel even bij!' Je zucht. "Uhm... mag ik weten wat jullie aan het doen zijn?" vraagt simone voorzichtig. "Nou..." begin je, je zin. Je kijkt even naar je broer. Hij kijkt nors terug, maar toch beschamend, omdat Simone nu ziet de haar tweelingzoons naakt opelkaar liggen. "Tom ontpant zich dus totaal niet, terwijl hij zegt van wel." Je kijkt, met je armen gekruist, nors naar je moeder. "Ow... en... waarom zou je dat eigenlijk willen doen, Bill?" "Uh... Tom? Wat was die reden ook alweer waarom we hier zo er bij liggen." "HTF zou ik dat moeten weten? Doe gewoon door, ja!" Zegt hij droog. "Okay... Ik ben weg hier!" Zegt Simone, maar daar letten we al weer niet meer op. We zijn enkel en alleen met elkaar bezig. Je gaat met je vinger weer in Tom en stopt al snel je tweede vinger erbij. "Tom, dit gaat echt niet!" Zeg je, wanneer je weer probeert om een derde vinger er bij te doen. Hij zucht. "Draai je om. Dan doe ik het wel bij jou." Je gaat liggen en Tom komt bovenop je liggen. Hij stopt zijn vinger in zijn mond en daarna in je gaatje. Even trek je een pijnlijk gezicht, maar voelt dan dat alles lekker is. Je voelt dat je broer er een tweede vinger bij doet. Je begint al zachtjes te zuchten van genot. Hij stopt snel zijn derde vinger er bij. Nu begin je toch wel zachjes te kreunen. "Komtie, Bill" Zegt Tom rustig. Hij komt bij je in en je gezicht vertrekt even. Tom begint zachtjes te stoten. Hij begint al snel in een hoog tempo te stoten. Steeds harder en dieper gaat hij in en uit je. Je slaakt luide kreunen en dat doet je tweeling ook. Na een luide kreun van je broer, voel je zijn goedje in je komen. Hij gaat uit je en komt hijgend naast je liggen.
"Bill?" "Ja" antwoord je. "Ik ben echt wel ontspannen hoor." Je zucht. "Tom... Je gat is gewoon te klein. Ik krijg echt geen drie vingers in je hoor, laat staan mijn stijve." Dit keer zucht Tom. "Maar, maar. Ik snap het niet. We zijn een tweeling, dan moet je toch gelijk zijn als lichaam?" "Gaan we daar weer over beginnen? Ik ben allergies voor muggensteken en jij niet. Jij hebt een klein gat en ik niet. Das ist Klar?" "Nein!" Je zucht nogmaals. "Kan er verder niets aan doen, Tom. Het is gewoon zo." Tom zucht. "Ja, okay..." Hij staat op en pakt zijn boxer. "Ik ga maar eens douche." "Is goed, Tomi." Zeg je lachend. Hij geeft je nog een vette knipoog en verdwijnd dan je kamer uit.
'Nu heeft Tom het wel bij mij gedaan, maar ik nog steeds niet bij Tom!' "Aaaaaaaaah!" Je laat je weer achterover vallen in bed. Je zucht nogmaals en sluit je ogen. Je valt rustig inslaap met de gedachten 'How should it feel like?'


If you never felt it, you never know.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.