Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » TH SA's » Till the day we die... T&B

TH SA's

25 nov 2010 - 18:27

782

1

227



Till the day we die... T&B

TranentrekkerAlarm! Heb hier heel erg me best op gedaan en ben er erg trots op ^^ TiP: Tijdens het lezen, luister dan naar IN DIE NACHT!

1 September 1989

Twee Kleine jongetjes waren tien minuten achterelkaar geboren. In een blauwe doek waren ze beide bijelkaar gelegd in een couveuse. Heel even, heel even maar zag de moeder twee paar oogjes open gaan van haar net gebaarde tweeling. De jongetjes met hun zwart/wit zicht keken elkaar aan. Beide kregen een glimlachje op hun gezichtjes en sloten hun oogjes weer. Ze wisten gewoon van de eerste zicht opelkaar dat ze elkaar nooit zouden verlaten.

1 September 1994

Als net geworden vijf-jarige jongetjes rende ze vrolijk en ongestoord achter elkaar aan. "Jongens doe een rustig." Horen de tweeling hun moeder zeggen. Nog voordat de twee konden stoppen met rennen viel hij over zijn voeten op de grond. Hij begon gelijk te krijsen. Eerder van de schrik dan van de pijn. Zijn 10 minuten jongere broertje rende gelijk naar zijn grote broer toe om hem een kusje te geven. Het jongetje nam het kusje dankbaar in ontvangst van zijn broertje en sprong gelijk weer vrolijk op. Ze wisten dat ze er altijd voor elkaar waren.

1 September 2002

Hun muziek werd hun leven en
ieder begon van af die dag zijn eigen wereld te leiden. Ze jongetjes waren veranderd en jongens. Nu ze dertien jaar waren en net een album afhadden, waren ze meer dan gelukkig. Veel mensen op hun school bleven hun pesten en dan vooral de tien minuten jongere van de twee. Zijn grote broer hielp hem door alles heen. De twee waren veel veranderd door de jaren heen. Ze hadden hun eigen stijl gevonden en hielden zich daar trots op aan. Van binnen wisten ze beter. Ze wisten dat ze één waren in twee lichamen.

1 September 2005

Alles was zo veranderd. Ze kregen beide een eigen leven met elkaar. Optredes, nummers maken, Intervieuws, Fans en liefdesbetuigenissen. Voor de grote broer was zijn leven één groot spel. Voor zijn kleine broertje was het leven één grote droom. Ze voelde zich gelukkig. Gelukkig dat ze bij elkaar konden blijven, gelukkig met hun droom. Ze wisten dat wat er ook gebeurde ze altijd bij elkaar zouden bleven.

1 September 2007

Groot feest, Groot feest voor de tweeling. Achttien jaar. Ze werden gezien als twee volwassene jongens. Twee verschillende jongens. Drinken, roken, feesten, optreden, Fans blij maken en meiden werden hun leven. Weinig tijd voor elkaar, maar ze houden vol. Hun band is sterker en ze zullen het overleven. Ze wisten dat er iets zat aan te komen.

1 September 2009

Het geen waar ze bang voor waren gebeurde. De tijd was gekomen. De leven die geleden hadden, werd hun te veel. Ze zagen het aankomen. Ze voelden het komen. Het kwam. Onverwachts, maar toch ook weer niet. Iedereen zag het aankomen. Het ging slecht met de tweeling. De jongste liet het merken, hoe slecht hij er aan toe was. De oudste probeerde het te verstoppen, maar niet dat hij het lang vol hielt. Ze wisten dat ze gingen breken.



BRAVO, 2 September '09

Tom en Bill Kaultiz(20jr.), De gitarist en zanger van de band Tokio Hotel, zijn gisteravond aan een hartstilstand overleden. Niemand weet hoe het is gebeurd. Vrienden, Familie en Fans zijn tot einde raad.
Gister was hun geboortedag en ze gaven hun twintig-jarige feest. Precies op de seconde kreeg Tom Kaulitz last van zijn hart en precies 10 minuten daarna moest zijn broer Bill Kaulitz er ook aan geloven.

Twintig mooie jaren heeft deze speciale tweeling geleefd. We hebben acht mooie jaren van hun muziek mogen genieten. Vier Albums konnen uitgeven. Vele Awards binnen kunnen slepen en vele mensen kunnen raken.
Hun grootste droom hebben ze alleen nooit waar kunnen maken. Hun tour naar Azië en dan vooral naar Tokio, Japan hebben ze nooit kunnen maken. Misschien zijn deze twee nu wel in Azië en spelen ze vanachter de wolken in Tokio om die fans nog even van hun muziek te laten kunnen genieten.

Uit een bron hebben we deze citaten kunnen krijgen:
- "Ze wisten gewoon van de eerste zicht opelkaar dat ze elkaar nooit zouden verlaten." - "Ze wisten dat ze er altijd voor elkaar waren." - "Ze wisten dat ze één waren in twee lichamen." - "Ze wisten dat wat er ook gebeurde ze altijd bij elkaar zouden bleven." - "Ze wisten dat er iets zat aan te komen." - "Ze wisten dat ze gingen breken."
5 September word deze pracht tweeling in Loitsche begraven. Fans kunnen 6 September langs het graf komen en wat voor deze twee een bedankje en een bloemetje af geven. Om 12uur 's middags precies zal er minuutje stilte worden gehouden voor deze twee bijzondere jongens.

- "Ze wisten dat als ze geen eenheid meer konden krijgen door drukte ze voor elkaar zouden gaan."






Till the day we die, we will live the life of our dreams.


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 25 nov 2010 - 18:44:
hey, een kleine tip; typ iets trager
Ik weet het, in elk verhaal van iedereen zitten typfouten, maar ik denk dat als je trager zou typen, en het enkele keren zou nalezen, er heel wat minder fouten in zouden zitten zodat het aangenamer is om te lezen, want dit is soms lastig...
Tom en Bill Kaultiz
gewoon van de (het) eerste zicht
doe eens rustig
Ze jongetjes waren veranderd en jongens

Voor de rest zijn je one-shots wel erg mooi
-het is niet om je af te breken, maar als je op zulke dingen let, worden je verhalen meer gewaardeerd en gelezen-