Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Onverschrokken » Hoofdstuk 1

Onverschrokken

25 nov 2010 - 18:34

351

2

217



Hoofdstuk 1

Als je om je heen kijkt zie je zoveel emoties. Verdriet, haat, pijn, maar dan is daar het sprankje hoop. Liefde. Je kijkt weg en kijkt weer terug en ziet dat de liefde wordt ondergedompeld door die andere vreselijke emoties. Heb je dan nog wel een kans op ware liefde? Op geluk, of hoop? Ik zal het ooit misschien weten... Maar nu nog niet.

Als Mary-Ann haar dagboek dicht slaat wordt er op de deur geklopt. Wie nou weer? denkt ze geërgerd. Ze loopt naar beneden en opent de deur. Als ze open doet staat er voor haar verbazing een jongen die ze nooit eerder had gezien. Hij was erg knap, had bruin haar, kort, maar wel leuk en mooie zilver kleurige ogen."Ik kom hier om de douche te repareren." zei de jongen tegen Mary-Ann en liep naar binnen."Uh, ja ik breng je wel even naar boven." zei ze blozend en liep met de jongen naar boven. Eenmaal boven gekomen lopen ze richting de badkamer.
"Ah, ik zie het al." zei de jongen met een grijns op zijn gezicht."De douchestang zit los." Als de jongen richting de douche loopt, gaat Mary-Ann al richting de trap maar op dat moment hoort ze een knal vanuit de badkamer komen. Zo snel als ze kan rent ze naar de badkamer. Als ze daar aankomt ziet ze dat de jongen de stang van de douche in z'n hand heeft. Verbaasd kijkt Mary-Ann naar de jongen."Oeps." zei de jongen lachend. Mary-Ann keek hem raar aan."Hoe deed je dat?" vroeg Mary-Ann verward. De jongen draaide zich heel snel om en keek geschrokken."Uh, ik weet het niet." verzon hij snel en draaide zich weer om en ging weer verder met de douchestang."Ik ben Gabriël." zei de jongen uiteindelijk. "Mary-Ann." zei Mary-Ann blozend."Dus Mary-Ann, enig idee hoe dit komt?" vroeg Gabriël plagend."Geen idee." zei Mary-Ann lachend."Wil je een kopje koffie?" vroeg ze na een tijdje."Uh, ja lekker." zei Gabriël en draaide zich om, ging zitten op de grond en Mary-Ann liep naar beneden. Ze deed het koffiezetapperaat aan en wachtte tot de kop vol zat. Zodra hij klaar was liep ze weer naar boven en daar zat Gabriël met de afgebroken stang te spelen."Hier is je koffie." zei Mary-Ann. En Gabriël keek op. Mary-Ann gaf hem zijn koffie en ging naast hem zitten."Heerlijk." zei hij en nam één grote slok."Haha." Mary-Ann lachtte naar hem en hij lachtte terug."Mary, zou je een keer met mij uit willen gaan?" vroeg Gabriël. Mary-Ann keek hem verbaasd aan.


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 22 dec 2010 - 20:06:
Erg leuk !
Mag ik ook een melding ?


wordslover
wordslover zei op 6 dec 2010 - 19:24:
Leeuk (:

Mag ik een melding als je verder gegaan bent?