Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Vierzehn

Explosive

25 nov 2010 - 20:39

257

0

212



Vierzehn

Ik tik rustig op de schouder van het meisje, en doe mijn uiterste best om niet meteen haar vol gesmeerde smoelwerk te verbouwen.
"Ja?" vraagt ze arrogant, alsof ik ijsjes verkoop (niet goed voor haar lijn, weet je). Bill bijt op zijn lip om niet in lachen uit te barsten, hij heeft al lí ng door dat ik jaloers ben.
"Sorry, ik heb ginder een doos gevonden, misschien is hij van jou?" vraag ik vriendelijk.
"Een doos?"
"Ja, zo'n roze, met een grote B erop. Ik dacht dat je daar misschien vandaan kwam." Ik hoor Tom achter me grinniken in het zwembad. Het meisje kijkt me fronsend aan.
"Ik dacht wel dat jij zo'n zielig, jaloers persoontje was. Zo iemand die haar roem haalt uit het kleineren van anderen. En van haar vader. Want eigenlijk ben jij te dik om model te zijn." Mijn mond zakt open, en mijn vingers krullen zich om haar wangen eraf te klauwen, maar Bill springt recht en houdt mijn armen vast.
"Ga weg," zegt hij tegen de blondine. Ze kijkt hem gekwetst aan.
"Maar Bill, ik dacht dat..."
"Hou je mooie praatjes voor jezelf. Niemand noemt mijn vriendin dik, en al zeker omdat het niet zo is!" Hij kijkt me recht aan. Ik zie vanuit mijn ooghoeken hoe de barbiepop weg beent, met haar neus zo hoog in de lucht dat ze vast achter de deur zal blijven haken. Ik frunnik aan mijn kleedje, voel me ineens niet meer zo geweldig in de dunne stof.
"Alix, niet naar haar luisteren. Je bent niet dik. Je bent precies wat een jongen wil."
Echt?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.