Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Love can change everything . feat . JDB » 015

Love can change everything . feat . JDB

26 nov 2010 - 16:45

339

0

173



015

Oke als het niet duidelijk is het is een jaar late en ik schrijven wat er met iedereen is gebeurd

Esmee : Esmee was kapot na wat er was gebeurd tussen zij en Justin ze dacht dat hij echt van haar hield . Ze was met haar zus meegegaan naar New York en toen ze daar was had haar geweldige zus Rose/Megan haar Beyonce laten ontmoeten . Beyonce vond dat ze prachtig zong dus zij bood haar een contract aan . Esmee was wel kapot door wat er gebeurd was maar door haar gebroken hart had ze nieuwe inspiratie om liedjes te maken .


Justin:

Justin kon alleen aan een ding denken Esmee maar door aan haar te denken kon hij super goede liedjes schrijven hij en Esmee zijn de bekendste Tiener idolen van het moment . Kim was echt een hoer omdat toen een keer Ryan langs kwam zij hem wou zoenen . Justin had haar ontslagen . En hij ging verder met zijn leven met een gebroken hart . Hij ging ook verhuizen naar New York . Hij is nu 18 en Esmee is bijna 18


Pattie: Ze had een boetiek geopend met haar beste vriendinnen , de moeder van Esmee en de moeder van Miranda . Ze was heel erg kwaad op Justin door wat er met hem Esmee was gebeurd .


Eva (moeder Esmee) :

Ze liet Esmee gaan met haar oudste dochter . Ze is getrouwd met Leonardo Dicaprio en ze verwachten een kind .
Ze heeft een boetiek geopend met Pattie en da moeder van Miranda (Amber) .

Miranda :

Ze studeerd samen met Esmee en Rose/Megan en is de de vriendin van de broer van Megan / Rose ze zijn heel blij samen . Ze heeft een eigen kleding lijn geopend met Megan/Rose .


Megan / Rose (20 jaar) :

Ze heft weer in tientallen films geacteerd en is nu heel erg blij omdat haar zusje en de beste vriendin van haar bij haar wonen . Ze heeft een beste vriendin Jennifer die woont ook bij haar . Ze is blij dat haar broer(20 jaar ) gelukkig is met Miranda (19 jaar) . Ze studeerdt en heeft een lijn geopend met Miranda .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.