Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Love can change everything . feat . JDB » 024

Love can change everything . feat . JDB

26 nov 2010 - 16:48

340

0

179



024

Justin pov :

Ik kom net aan bij de rode loper en zie meteen Usher , Rihanna , Selena Gomez , Jason Derulo , Miley Cyrus , Demi Lavato en Tokio Hotel ze komen allemaal naar me toe en groetten me Tokio Hotel is de obsession van Rose het is best wel grappig ze heeft een kamer vol met posters kamer .

Tom pov :

Bill wou precies naar het feest gaan van de zusjes Denters of Fox maar ja ik kwam alleen voor Megan de lekkerste van de wereld .

Bill pov :

Toen Rose me zei van het feest , serveerde ik de KAULITZ prive jet meteen ze wordt 21 en haar zusje 18 Rose is mijn best friend 4ever . Rose heeft me verteld dat ze ook gaat zingen maar ik dacht altijd dat ze alleen kon acteren ik heel erg ben benieuwd ze zij het lied niet ze zij dat het een verrassing was .


Esmee pov :


Rose had me gesmst dat ik naar beneden moest komen over 5 min en ik niet te laat moet komen ze zij dat ik eerst naar beneden moet komen ik deed me make-up goed en wou net weggegaan toen ik geklop hoorde .

Beyonce :

Ik ging even mijn top ster succes wensen want ze ging haar nieuwe lied zingen A YEAR WITHOUT RAIN . Rose had me gevraagt om naar haar te luisteren want ze ging een lied zingen van haar oma die ook kwam natuurlijk . OMG dat was mijn eerste reactie die meid heeft een stem het zit zeker in de familie ofzo ' Esmee , kan ik binnen komen . Natuurlijk kom binnen . hoi Essi bieber . Honey bee , ik wil niet dat je me zo noemt . hAHAHAHAHAHAH .'

Esmee pov :

' Natuurlijk kom binnen . Hoi Essie Bieber . Honey Bee , ik wil niet dat je me zo noemt . HhhHAHAHAHAHAH . En Bee ik moet weg ik moet naar beneden want anders vermoord me zus me . ' Ik ging naar de trap en keek even wie er allemaal was . Iedereen was er heel veel vriendin van mijn zus maar ook van mij zoals : Chazzie mijn Schattie , Ryan met Kaity ENZO .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.