Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Love can change everything . feat . JDB » 033

Love can change everything . feat . JDB

26 nov 2010 - 16:52

274

0

216



033

Justin pov :

Rose was er heel slecht aan toe ze had haar benen gebroken dat zag je gewoon omdat , toen ze van de trap gevallen was was ze heel even wakker en toen steekte ' HIJ ' een mes in haar been . Die meneer is gewoon gestoord en Esmee had me verteld dat hij in de gevangenis zat dus het is ook een raadsel hoe hij ontsnapt is .

Rose pov :

Ik moet en ga mijn ogen open maken voor Esmee , Zac en Justin ik wil nog niet dood gaan ik wil de geboorte van mijn zusje nog meemaken (de moeder van Esmee en Rose is zwanger weet je nog) ik wil nog kinderen krijgen en trouwen ik wil tante worden en de trouwerij van Justin en Esmee meemaken en ik wil dat die GORE VENT in de gevangenis raakt en daar voor het rest van zijn ongelukkige leven blijft .

Esmee pov :

Mike opende de deur en gooide een 4 flessen water met een zak chips naar ons toe .' Jongens we moeten de wonden van Rose schoon maken straks gaat ze dood aan een ontsteking want hier is het echt vuil en het stinkt als of er een dode rat is gestorven .' ik scheurde een een stuk van mijn t-shirt en pakte een flesje water ik maakte de stof nat met water en ik maakte de uitgedroogde bloed schoon van Rose been en hoofd ik maakte ook haar gezicht schoon . Ik gooide ook wat water over haar gezicht en ze begon bij te komen ' Auwa 'kreunde ze ze had echt een een diepe wond in haar hoofd ik voelde weer de woede op komen en de haat .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.