Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » pokemon story » 3de hoofdstuk

pokemon story

28 nov 2010 - 16:10

574

0

251



3de hoofdstuk

de volgende ochtend
rende ik met het wiegje in mijn hand naar zuster joy en vroeg nog zalf en waar dat mijn ouders waren ze gaf me zalf en duiden aan op mijn kaart waar ze woonden toen vertrok ik opeens hoorde ik struiken bewegen ik keek en zag een psyduck ik probeerde de psyduck te vangen 1 2 3 gevangen maar wachten voor dat ik informatie op ging zoeken
want toen hoorde ik nog een struik bewegen maar daar zat geen pokemon in daar zat een jongen in hij rende weg van een elekit
hij zelf had een pokemonbal die hij net wou gebruiken
Charmander ik kies jou zij de jongen
ik pakte mijn pokedex om informatie te zoeken

Charmander de vuur pokemon.Sinds zijn geboorte brandt het vlammetje op de staart van Charmander. Het vlammetje maakt een heel zacht geluid als het brandt en je kunt het alleen horen op hele stille plaatsen. De vlam op zijn staart is een afspiegeling van zijn levenskracht en er wordt gezegd dat een Charmander overlijdt als zijn vlam dooft. Als hij in de regen loopt komt er stoom van z'n staartje. Met zijn brandende staart is hij een moeilijke Pokémon om mee om te gaan, zelfs voor een ervaren trainer. Als je zijn krachten echter de baas bent zullen de inspanningen je veel opleveren. Eén van zijn aanvalstechnieken is natuurlijk de Vlammenwerper. Zijn speciale aanval is de Razernij. Hij wordt sterker naarmate hij meer aangevallen wordt. Hij gaat door met vechten tot zijn tegenstander neer gaat. Als je hem goed traint zal hij evolueren naar Charmeleon en uiteindelijk naar Charizard.


Elekid is een Elektrische Pokémon die op een stekker lijkt. Hij is de pre-evolutie van Electabuzz. Hij wekt elektriciteit op door met zijn armen te draaien, maar hij wordt gauw moe en laadt zich maar een beetje op. Als hij zich oplaadt flikkert er elektriciteit tussen zijn hoorntjes. Tijdens hevige onweersbuien gaat hij naar buiten om lekker te spelen. Elekid evolueert naar Electabuzz op level 30.

gaat dat wel werken een vuursoort tegen een elektrische soort
hmm geen idee proberen
ik dacht van niet psyduck kom er uit
de jongen pakte zijn pokedex de pokedex zei

Psyduck is een Waterpokémon die over mysterieuze krachten waarmee hij diverse aanvallen uitvoert. Hij kan zijn tegenstanders verslaan door ze te hypnotiseren met een doordringende blik en daarna een stortvloed van opgehoopte mentale energie los te laten, de zogenaamde Uitschakelaar. Voordat het echter zover is moet hij eerst een geweldige hoofdpijn krijgen om krachten te verzamelen waardoor hij uiteindelijk een psychische aanval kan inzetten. Hij kan zich niet herinneren dat hij zijn krachten heeft gebruikt en daarom kijkt hij dan ook heel erg verwonderd.

psyduck doe water pistool
Charmander doe vlammen werper
de vlammen werper kwam niet eens op elekit
maar toen psyducks waterpistool op hem kwam viel elekit met een klap op de grond
goed gedaan riep de jongen achter me
hoe heet jij eigenlijk vroeg ik toen ik me met een zwaai omdraaide

ik heet tom en jij
ik heet rana zij ik
wat een mooie naam zei tom ,rana
ik begon een beetje te blozen
op zich was hij best knap
zwarte haren rode bril en betoverende bruine ogen
rana ranarana!
he, ja wat is er
je begon te dromen
ho zei ik en begon weer een beetje te blozen maar voor dat hij het merkte zei hij
wat moeten we nu doen
naar het pokemon center en je charmander herstellen kijk maar
hij heeft elektrische schokken opgevangen
we liepen naar het pokemon center
we kwamen binnen
wat is hier gebeurd schreeuwde ik


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.