Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » Können wir das machen?~2~

Können wir das machen?*TC*

10 jan 2009 - 20:01

236

2

254



Können wir das machen?~2~

Samen lopen we over het strand.De kleinste aanraking zorgt ervoor dat het aangeraakte plekje helemaal tintelt.Heel voorzichtig neemt hij mijn hand en verstrengeld zijn vingers met mijn. Ik voel hoe onzeker hij is over zijn actie, dus geef ik een geruststellend kneepje. Ik wil je iets tonen. Fluistert hij lief in mijn oor.Vragend kijkt hij mij aan.Mijn vragende blik negerend loopt hij op een iets sneller tempo over het strand.Ik laat mij volledig begeleiden door hem.



Na een tiental minuten zwijgend naast elkaar te hebben gewandeld, zijn we op een verlaten stuk strand aangekomen.In het midden staat een prachtige boom.Een soort treurwilg.Tom trekt mij mee onder de boom.Hij gaat tegen de stam zitten en doet teken dat ik tussen zijn benen moet komen zitten.Zonder enige twijfel stap ik op hem af en laat me tussen zijn benen zakken.



Als ik zit wijst Tom met zijn vinger langs mijn hoofd naar iets voor ons.Ik volg zijn vinger en kijk naar een prachtige zonsondergang.Tom legt zijn kin op mijn schouder.Ik laat mijn hoofd tegen dat van hem rusten.Zachte lippen worden in mijn nek geplant en plaatsen kusjes in mijn nek. Bill, ik hou van je.Niemand zal je ooit van mij afpakken. Niet nu, niet morgen, niet volgende maand. Nooit.Gevolgd door nog een kusje in mijn nek.Ik kijk recht in zijn ogen en zie dat hij het echt meent.Langzaam beweegt hij zijn lippen naar mijn lippen.Nog enkele millimeters en dan


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 10 jan 2009 - 23:42:
Wordt Bill wakker ^^
maargoed, snel verder ^^

<3xo.


Joliando
Joliando zei op 10 jan 2009 - 23:17:
zoent Bill Tom vol op de bek !
Like ofcourse