Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Everyone talks about Bella and Edward, but what if this time it about me Rosalie Hale » 003

Everyone talks about Bella and Edward, but what if this time it about me Rosalie Hale

29 nov 2010 - 19:03

528

2

181



003

Even voor de duidelijkheid we zijn in deze storie gewoon 2010 en zo


Rosalie :

Ik open mijn ogen en kijk waar ik ben het wordt steeds maar raarder en raarder , ik heb de hele tijd zin om te slapen maar vampiers horen toch niet te slapen . Ik denk dat me beter niet moet druk maken , ik vraag Carlisle straks wel .

```` In de klas ````

'Leven is geweldig maar heel veel mensen vragen zich af wat er daarna gebeurt er zijn zoveel verhalen er over maar geen iemand kan het bewijzen , omdat geen 1 de dood echt werkelijk heeft mee gemaakt .' brulde de stem van Meneer Cambell door de klas . Ik wou gillen en zeggen dat ik wel min of meer de dood heb meegemaakt , maar dat zei ik liever niet voor dat Edward me in brand stak . Meneer Cambell is onze geschiedenis leraar . Hij is wel goed in zijn vak maar wanneer de les uur is af gelopen begint hij weer naar me te kwijlen , ik weet dat ik sommige mannen hoofd op hol breng maar dan hoef je niet te gaan kwijlen . Edward lachte , ja hij zat samen met mij in de klas we hadden alle lessen samen behalve Spaans , hij zei dat hij Spaans beter kan praten dan iemand die uit Spanje komt ik geloof er natuurlijk geen bal van maar hij houd van zeuren en vervelend doen . Edward schreef iets op een blaadje , ja hij zat naast me iedereen was bang voor me , omdat ze dachten dat ik een barbie bitch was die iedereen afkraakte , okè ik geef toe ik ben wel soms een Bitch . Ik zag dat Edward het blaadje aan me wou geven maar hij heeft denk ik mijn gedachte gelezen en nu wil hij me zeker uitschelden .

````School afgelopen ````

Je wil niet weten wat er allemaal in dat briefje stond , ik pakte het briefje uit mijn leren jasje en begon te lezen

Lieve Rose

Nou ik kan je wel bewijzen dat ik Spaans kan ,
en laat me je weer je geheugen op verfrissen
jij bent hier de vervelend koppige vampier
en eindelijk geef je toe dat je een bitch bent
die van zeuren houdt . En je kraakt iedereen af
en je bent een barbie bitch

Liefs Edward


Ik wou Edward wel slaan ik moet weer eens gaan jagen.
Ik liep normaal naar de grens van het bos en daarna rende ik keihard tot ik ergens was met veel beren en jaguars . ik at 2 beren op en 2 jaguars ik zat vol maar ik kreeg trek in iets anders ik rook een lekker geur en ik rende achter die geur aan ik zag een mens , ik dacht bij mezelf ' Rose ga weg en doe als er niks aan de hand is .' zei ik wel 10 x tegen me zelf maar het werkte niet ik werd zo aangetrokken van die lekkere geur , het lijkt wel als ik voor het eerst ga eten het mens was met zijn rug tegen e oe dus hij zag me nie t ik liep zachtjes naar hem toe en toen zag ik waar ik naar toe werd gezogen het was geen mens maar het was ...........

wat denken jullie dat het is???????


Reacties:


wordslover
wordslover zei op 10 dec 2010 - 22:07:
Spanneeend!

dit deel van je verhaal had ik trouwens effe gemist
Ik ga ook gauw je andere hoofdstuk lezen!

<'3


Hermelien
Hermelien zei op 3 dec 2010 - 21:11:
Wow kei spannend
Ik lees snel door
x