Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Mutter » Kennismaking.

Mutter

4 dec 2010 - 21:20

194

0

184



Kennismaking.

Xandra is een meid, die intelligent is, een doorsnee schoolmeid van 15, met een groot gebrek, n.l. te weinig uren in een etmaal om alles wat ze wil te kunnen doen.Ze was stapelgek op muziek maar had een hele andere muzieksmaak dan haar leeftijdgenoten n.l. orkestmuziek en musicals. Ze speelde in een echt orkest en besteedde elke dag minimaal een uur om te oefenen op haat clarinet. En ze speelde graag onlinegames alhoewel ze daar de laatste tijd veel te weinig tijd voor had. Daar had ze ook kennisgemaakt met Hercules, die haar grote vriend werd. Hercules was een man van middelbare leeftijd en was een enorm goede speler die heel veel voor haar betekend had en gedaan had.

En weer kwam ze door de sneeuw een half uur later dan normaal thuis. Iedereen ging met de bus maar zij mocht niet."Wij moesten vroeger ook alles op de fiets doen bij weer en wind en verder wordt je daar groot van!" was het gewoonlijke commentaar van haar moeder die in huis alles overheersend was.

Ze dronk een warm kopje thee en at er een koekje bij en nadat ze opgewarmd was ging ze naar haar kamer om huiswerk te maken.Dit was haar domein, hier kon ze dromen en zichzelf zijn. Normaal had ze huiswerk tot over haar oren maar vandaag viel het gelukkig mee .Dus snel even kijken op haar game hoe het er voor stond en of ze nog een berichtje van hem had.Daar was geen leven te bespeuren en ze verweet zichzelf , dat dat haar eigen schuld was. Ze had hem de laatste tijd behoorlijk verwaarloost en nu reageerde hij niet of nauwelijks terwijl hij wel regelmatig online was.Hij was wel erg eergevoelig en liet dat duidelijk merken zo nu en dan.
Naja ze ging maar beginnen met haar huiswerk want dat had ze zo klaar en zou later wel weer kijken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.