Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Never ending night » chapter eleven

Never ending night

4 dec 2010 - 22:42

659

4

280



chapter eleven

Sorry sorry sorry het is echt te lang geleden dat ik gepost heb :I ik schaam me diep! Nouja veel plezier ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden <3

Bella(POV)
Als we over de rode loper de prachtig versierde gymzaal inlopen kan ik nauwlijks geloven dat dit alleen maar een schoolfeest is. Ik bedoel,een echte balzaal hoe moet die er dan wel niet uit zien. Het thema van dit schoolfeest is Monte Carlo of Las Vegas, wat ik overigens allemaal op elkaar vind lijken. Ik dans met iedereen en sta maar een paar keer op de tenen van mensen. Emmet, Alice, Jasper, Mike, Tyler, Jessica, Angela en natuurlijk Edward heb ik allemaal gehad en even voel ik dat ik de ongelukkige tijd van voor ik Edward kende volledig achter me laat. Thomas is weg, de dood van mijn oma in Californië de laatste dagen was het niet allemaal even goed gegaan. Maar nu, als ik in de ogen van Edward keek, leek alles goed te zijn. Terwijl ik met hem danste keek hij me nieuwsgierig aan, alsof hij graag wilde weten wat ik nu dacht. Gelukkig dat hij dat nooit zo weten.

Het einde van de avond kwam in zicht. Mijn voeten waren kapot gedanst, vooral omdat de hakken die Alice me aangetrokken had naaldhakken van meer dan 10 cm hoog waren. Het verbaasde me al dat ik niet gestruikeld was midden op de dansvloer. Terwijl Edward me langzaam mee naar de utigang trok om naar de auto te lopen voordat iedereen ineens weg begon te stromen en dus de drukte te ontwijken, zwaaide ik iedereen gedag. Alice keek me even aan met een zorgelijk gezicht zodat ik me af begon te vragen wat er ineens met haar gebeurd was, misschien had ik iets verkeerd gedaan.. Ik wilde er niet over nadenken, deze avond zou gelukkig en vrolijk eindigen. Misschien wel met iets romantisch? Ik durfde er amper aan te denken.

Ik liep met Edward over de parkeerplaats, even rilde ik en meteen leek er uit het niets een arm om me heen te liggen. Ik schuifelde iets dichter naar hem toe. Die kans ging ik niet laten schieten. Het begon te sneeuwen. Verwonderd keek ik naar boven naar de sneeuwvlokjes die vanuit de donkere hemel naar beneden vielen. Niet dat het nou zo raar was dat het sneeuwde in Forks, maar meestal viel er geen sneeuw meer in April.
Bij de auto aangekomen bleven we naast elkaar stil staan en naast me voelde ik Edward verstijven. Verrast keek ik om naar het geluid dat ik hoorde achter me. Het klonk als voetstappen en toen ik me omdraaide keek ik recht in de boos opgloeiende ogen van Thomas.
'Misschien moet ik maar.. weg gaan?' fluisterde Edward in mijn oor. Ik knikte alleen maar sprakeloos. 'Maar wil je me niet helemaal alleen laten?' fluisterde ik terug. Hij knikte en stapte in de auto.

'Ga je even mee wandelen?' ik kende die toon, hij hield zijn tanden op zijn elkaar uit woede wat hem angstaanjagend deed klinken. Ik knikte maar zei verder niks. We liepen naar een nabijliggend stuk bos. Hoewel ik me normaal altijd op mijn gemak had gevoeld bij Thomas was ik nu doodsbang. De flikker in zijn ogen betekende niet veel goeds.
We liepen verder het bos in, totdat ik geen idee meer had waar ik heen gelopen was. Ineens bleef hij Abrubt stil staan.
'Ik wilde voor je terug komen.' zei hij hees. Ik staarde hem aan in verwondering en zei geen woord.
'Wat ben je ineens je tong verloren, dat kan ik me niet voorstellen aangezien je ineens binnen een korte tijdsduur meteen een andere jongen hebt gevonden.' Ongelovig keek ik hem aan. 'Je dacht toch niet dat ik op je ging wachten Thomas.' zei ik koud. Ik had hem niks meer te zeggen. De flikkering in zijn ogen werd feller en hij sloeg me in mijn gezicht. Een gil ging door het dichte bos terwijl ik op de grond viel. Thomas schopte me in mijn maag en stompte alles wat hij maar raken kon. 'Stomme slet, ik wist dat ik je niet kon vertrouwen.' Ik schreeuwde maar niemand leek me te horen.


Reacties:


wordslover
wordslover zei op 4 jan 2011 - 19:02:
Ik haaaaaat die Thomas ook!

Ga je wel snel weer verder!

Mag ik dan een melding?

<3


heaven
heaven zei op 9 dec 2010 - 21:36:
Omg >< geef me een knuppel en ik sla die idioot in mekaar ><
Trouwens hoort edward niet gwn met z'n super snelheid haar te komen redden

vast wel!

Anyway goed verhaal !! snel verder gaan!!!


realMe
realMe zei op 6 dec 2010 - 19:47:
GGGrrrrrr. Thomas.

Het ging zo goed met haar...... en dan komt hij langs......
laat hem please weggaan, laat Edward haar redden


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 4 dec 2010 - 22:49:
je wilt niet weten hoelang ik naar het scherm heb zitten staren na die laatste zin... Wat een kuthomo, ik haat, ik haat hem, ik haat hem
Ja, kom maar hier, dan ga ik jou een klap in je gezicht geven,lul!
Klaaar, dat was mn uitbasting Maar echt ik haat hem
Ga je snel verder? Melding?
xxx