Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » MagicCave » hoofdstuk vier

MagicCave

4 dec 2010 - 23:04

404

7

493



hoofdstuk vier

Sorry voor de lange onderbreking maar ik heb gewoon amper tijd om te schrijven BLAME TEACHERS :D enjoy it <3

Zo snel als de eerste weken waren gegaan, zo langzaam gingen nu de uren. Het was afgrijselijk om toverdrankjes te mengen, wetend dat George je grijnzend zat aan te kijken. Terwijl ik dus helemaal geen idee had wat we nou precies gingen doen daar. Damned hoe hielden mensen het vol. Als we het dan toch over volhouden hebben, dan begrijp ik ook niet hoe lang ik nog om de twee dagen met Omber in een lokaal te zijn. Ik durf te zweren dat ik haar laatst naar een om haar hoofd zoemende vlieg zag happen.

Chagrijnig liep ik de school door. Ik was weer eens half verdwaald en terecht gekomen in een of andere uitgestorven gang, met een groot rood gordijn in het midden daarvan. Ik haalde mijn schouders op en liep er naartoe. Erachter hoorde ik een raar geluid dus voorzichtig trok ik de gordijnen weg.
'WAAAAH!' gilde ik, ron en Hermelien tegelijk. Ze lieten elkaar meteen los en kleurde rood. 'Sorry, sorry sorry sorry!' stamelde ik terwijl ik gauw met een snelle pas de gang uit liep.

De schok ebde weg en in mijn vermoeide blik maakte plaats voor de slappe lach. Huilend van het lachen liep ik door zweinstein terwijl iedereen me aankeek alsof ik gek geworden was. Na een halfuur had ik de leerlingen kamer van Griffoendor weer gevonden en was mijn slappe lach een beetje weggeëbt. Ik giechelde alleen nog maar zachtjes. Maar toen ik het portretgat door stapte zag ik Harry, Ron en Hermelien weer bij elkaar zitten en begon de hele zooi weer opnieuw. Deze keer zakte ik neer op de grond van de lol terwijl de tranen weer over mijn wangen liepen. Ik wist niet eens wat ik nou precies zo grappig vond, misschien waren het de blikken, misschien de combinatie van die twee mensen die allebei best verschillend waren. Ik dacht aan mij en George. Zouden mensen net zo veel lol hebben als ik om Ron en Hermelien. Zouden ze het raar vinden of me uitlachen. Plots begon ik te huilen en de aandacht die toch al op mij gericht was werd alleen maar sterker. Ik stond op rende de trap naar de slaapzalen op en stortte me huilend op mijn bed. Eigelijk wist iki niet eens wat er nu precies waarom ik zo moest huilen. Het zullen de hormonen wel geweest zijn.


En zo ging dag één voorbij (: sorry voor de kortheid volgende keer weer meer (:


Reacties:

1 2

realMe
realMe zei op 6 dec 2010 - 19:50:
dit is kort, maar wel mooi
snel verder....


MyReflection
MyReflection zei op 5 dec 2010 - 21:23:
Ik ken het probleem, Ik kan niet lezen, niet schrijven, alleen maar huiswerk maken.
Dus ik wacht geduldig af, totdat mijn en jouw leraren een beetje lief zijn en we weer tijd hebben.
x


4passions
4passions zei op 5 dec 2010 - 17:44:
verderr

xx


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 5 dec 2010 - 11:41:
Hahahahaha!! Betrapt Hermelien!
Aaaw, warm moet ze nou huilen??
Ga je snel verder?? Melding?
xxx


xEmma
xEmma zei op 5 dec 2010 - 10:13:
Mhihi<3
& dat van Ron en Hermelien is geniaal<3
Snel verder, please^^

xx