Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » our world » epiloog

our world

5 dec 2010 - 21:19

399

2

275



epiloog

Ze zijn nu al een tijdje thuis. Omdat er niet echt iets is, waarvoor ze zouden moeten oefenen zien ze elkaar bijna niet meer. De vriendschappen die zijn opgebouwd blijven echter bestaan. Iets wat toch wel uitzonderlijk is voor de zo aparte groep.
Maar ondanks de vriendschap leeft iedereen zijn eigen leven.
Kaitlin, nou die zoekt de zolder af. Ze leest alle boeken die ze nooit gelezen heeft. Schrijft delen die niet meer te lezen zijn over en soms vernieuwd ze de kaften. Verder blijft ze vooral alleen wonen, lekker op haarzelf.
Arlette haar broers waren zo blij toen ze haar weer terugzagen. Het leek wel of ze een gat de lucht in konden springen. Niet dat het echt mogelijk is. Arlette zelf is nu officieel model en de eerste foto's van de kledinglijn staat al online. Ze krijgt mooie recensies en zelfs andere opdrachten, maar daar hoeft ze nog even niets van te weten.
Jolein haar grootouders zijn zo oplettend als altijd. Dat niet al de spullen gebruikt waren en waar ze dan echt geweest was, dat bleef in het midden. Zelf is ze meteen weer naar de begraafplaats gegaan. Zonder haar ouders had ze echt geen dag gekund. Zeker niet nu ze bijna het einde van haar leven heeft gezien.
Alien heeft haar kat weer eens lekker in de watten gelegd. Met haar muziek gaat het ook steeds beter. De muzieklessen gaan steeds beter en ze is definitief toegelaten op de school. Iedereen was superblij voor haar. Ondanks dat ze nu op het internaat moet gaan wonen.
Naomi heeft door alles een nog betere band met haar broer gekregen. Hij heeft beloofd niemand iets te vertellen en zij heeft hem eerlijk alles over haar krachten verteld. Nu kan ze ook nog een keer hem gebruiken als alibi. Niet dat ze van plan is om ooit nog zo iets gevaarlijks te doen. Waarvoor zou ze haar leven nog een keer op het spel zetten. Ze wil liever model worden. Iets wat nog steeds niet gelukt is.
En dit is dan tot zover hoe deze vijf dames het maken aan het eind van het verhaal. Wie weet wat er hierna nog allemaal gebeurd. Maar tot zover is er vrede op aard en in de ruimte.


Ik wil jullie even bedanken voor het lezen en er komt nog een deel twee, maar dat laat ik tegen die tijd wel weten.
x


Reacties:


Eef95
Eef95 zei op 10 dec 2010 - 11:56:
Ik kan het niet genoeg zeggen

snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder snel verder ...



realMe
realMe zei op 6 dec 2010 - 20:19:
leuk......
enenen
Deel II, heb er nu al zin in.