Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Tell me why! (jonas brothers) » deel 26: de kerstman?

Tell me why! (jonas brothers)

6 dec 2010 - 20:02

335

2

221



deel 26: de kerstman?

sorry voor het hele lange wachten. zat met iets anders in mn hoofd en had het druk met school. hier een nieuw deel! hope you like it!

Jennifer pov:
Het was zover, de jongens waren klaar met touren en Sascha mocht eindelijk na twee weken het ziekenhuis uit. Vanmiddag zouden de jongens ons op komen halen vanuit het ziekenhuis en dan zouden we gelijk doorrijden. Waarheen? Geen idee. Sascha had alles al helemaal ingepakt en was klaar om te gaan. Ik trouwens ook. Het was alleen wachten op de jongens. ‘Waar zouden we heen gaan?’ ik werd uit m’n gedachten gewekt. ‘heh, wat?’ Vroeg ik. ‘Waar we heen zouden gaan?’ Sas was duidelijk hyper. Zou ik ook zijn, als ik na 2 weken eindelijk eens dat ziekenhuis uitmocht en dan ook nog eens gelijk op vakantie zou gaan. ‘Weet ik niet. Nick vroeg alleen of we zeeziek waren. Waarschijnlijk dus iets met een boot.’ Zei ik terug. Ik was er ook niet echt bij. Opeens hoorde we een harde bons op de deur. Sascha keek me verbaasd aan. ‘ik doe wel open’ zei ik en ik slofte naar de deur. Ik deed de deur open. Voor me stond een über vrolijke Joe. ‘Oh, jij bent het’ en hij liep langs me heen. ‘thanks joe, ik heb jouw ook gemist’ zei ik sarcastisch. ‘Ja, ja leuk voor je’ zei hij afwezig en hij liep naar Sascha. Ik zag nog net hoe ze in een zoen-sessie raakte toen opeens mn ogen werden afgedekt door 2 handen. Ik voelde een warme adem in m’n nek. ‘Raad eens’ hoorde ik Nick’s stem in mn oor fluisteren. ‘eeuhm’ ik deed of ik nadacht ‘de kerstman?’ Vroeg ik lachend. ‘Nee, dat zou pas leuk geweest zijn’ zei hij ook lachend en hij draaide me om en zoende me. Hij liet me langzaam los ‘maar dit is veel beter dan de kerstman’ zei ik met een big smile op m’n mond. ‘Gelukkig wel’ zei hij en hij zoende me weer. ‘ehum, sorry dat ik stoor enzo, maar zullen we gaan?’ Hoorde ik Kevin op de achtergrond vragen. Ik liet Nick lachend los en pakte m’n spullen. Klaar om te gaan.


Reacties:


Cullengirl
Cullengirl zei op 7 dec 2010 - 16:05:
Whaha, geweldig!
Weetje? met de kerstman zoenen lijkt me niet zoo lekker, kriebelt vast en het is een oude man

Snel verderr! <33


SusieSimon
SusieSimon zei op 7 dec 2010 - 15:17:
Whiii!
Haha, hier was ik dus echt aan toe: een vrolijk stukje . Ik heb echt een rotdag gehad, dus het was echt heel erg welkom .
Ik vond het dus ook weer harstikke leuk .
Mag ik weer een melding?
xxx Leona