Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Two

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

6 dec 2010 - 20:03

524

2

293



Chapter Two

Wauw, een uurtje op FanFic, en nu al 2 reacties! Dat red ik op Quizlet niet! Awesome :) Hier deel 2 alweer :) jammer dat je geen pic bij het hoofdstuk kan plaatsen, k heb wel van die leuke van Alex Gaskarth :( Read, Enjoy, Reaction?

Pov Onbekend
Ik loop met mijn bandmaten het restaurant in en mijn hart slaat een slag over. De Black Tigers zitten daar. Ik ben al een tijdje hun muziek aan het luisteren. Hun bassiste is zó leuk...


Pov Melody
Dan kijkt me aan en knikt. ‘Jongens, dit zijn de Black Tigers!’ Zegt Keith. De vier jongens knikken. ‘Meiden, dit is All Time Low!’ Ik kreun en laat mijn gezicht op de tafel zakken. Ik hoor iemand lachen en ik kijk op. ‘Niet grappig!’ Grom ik. De jongens gaan ook zitten en we gaan eten. Ik wissel geen woord met de vier jongens, en ik praat vrolijk met mijn beste vriendinnen. Zodra ik mijn eten op heb kijkt Dan me aan. Ik zucht. De gebruikelijke discussie: hoeveel basgitaren neem ik mee? Ik heb er namelijk twaalf. ‘Melody? Hoeveel?’ Vraagt Dan dan. De jongens kijken ons raar aan. ‘Drie.’ Zegt Dan. ‘Zes.’ ‘Vier.’ ‘Vijf.’ ‘Oké!’ Mooi. Ik heb gewonnen. Vijf van mijn bassen mogen mee op tour.

Diezelfde avond sta ik nog in mijn slaapkamer. Ik kijk rond. Welke bassen neem ik nou mee? Ze hebben allemaal een naam. Ik pak mijn favoriete, een Fender met zwarte body en donkerrode slagplaat. Alex heet deze. Ik stop hem in de hoes en pak dan een Squier. ‘By Fender.’ Staat er in kleine lettertjes op de kop. Ik glimlach. De bas heft een donkerblauwe body, en een witte slagplaat. ‘James.’ Zeg ik zacht terwijl ik met mijn vingers langs de snaren ga. Dit is mijn eerste bas, hiermee speelde ik mijn eerste concert. Ik stop de bas in een hoes en zet hem bij de andere neer. Uiteindelijk mogen ook Tom, Brian en Andrew nog mee. Mijn gewone gitaar, die de naam Andy draagt, moet deze keer thuisblijven.

Twee dagen later stopt de tourbus toeterend voor ons huis. Ik kreun, kom overeind en ik kijk op mijn wekker. Half zeven ’s ochtends. Ik kleed me snel aan en ik dender van de trap af. Dan en Matt, de geluidsman, staan al flink op de deur te bonzen. Ik trek de deur snel open en druk ze mijn koffers in hun handen. Ik grijp snel mijn bassen en loop naar de bus toe. Ik stop ze snel in het luik waar de instrumenten in moeten, maar ik neem er een mee de bus in. Ik loop nieuwsgierig de bus binnen om te kijken wat er te vinden is. Ik kom binnen in een lichte tourbus. Voorin zijn een aantal banken, een tv en een keukenblokje, en achterin zijn bedden. De bus is aardig hoog, en er zijn drie bedden boven elkaar. De onderste is erg dicht bij de grond. Ik zie dat alle bedden al ingedeeld zijn. Ik dump snel mijn bas op een bank en ik ga op zoek naar mijn bed. Helemaal achterin, het bovenste bed. Ik glimlach tevreden. Tussen de bedden en het zitgedeelte is een heel klein badkamertje. De andere meiden komen ook de bus in. Ik zie dat ook de kastjes al voorzien zijn van naam. Ik prop snel de inhoud van één koffer erin, en breng de lege koffer naar Matt, die hem onderin de bus legt.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 6 dec 2010 - 20:49:
Ik wil ook twaalf bassen ! [niet dat ik bas kan spelen, maar dat maakt niet uit. Ik kan alleen een beetje piano en nog minder saxofoon spelen, maar twaalf piano's neemt zoveel ruimte in] [twaalf normale gitaren is eigenlijk ook wel goed. Niet dat ik dat kan. Maar ik kan het wel leren. Als ik tijd zou hebben. Anyway]
& ik ben jaloers ö
Ik zou het geweldig vinden om met ATL mee te mogen. Om ze überhaupt te ontmoeten. Mag ik met haar van plaats ruilen? Dan mag zij mijn maatschappijleerverslag maken. Eerlijk, niet?

En graag elke keer een melding ^^ Anders weet ik niet wanneer je post en dat zou zonde zijn <3

Snel meer, zou ik zeggen ^^
xx


Eliros
Eliros zei op 6 dec 2010 - 20:13:
Hehe, dat van die bassen is cuwl. Like, twí¡í¡lf? Twaalf bassen. Jezus. o.o
En, en, like, damn, als ik de kans had om met ATL in een restaurant te zitten zou ik ze de oren van hun kop praten (en *kuch* ze misschien een soort van bespringen *kuch*). :'3
Anyway, ik wil best wel een soort van meer hoor... <33