Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Death Came Through A Phatom Ship » ...En de Verschrikkelijke Gevolgen.

Death Came Through A Phatom Ship

7 dec 2010 - 16:56

551

1

254



...En de Verschrikkelijke Gevolgen.

Hij kwam thuis met trillende botten en sprak: ''Het kwaad overheerst de zee!''
Want ik zag namelijk iets wat ik niet anders kan beschrijven als hekserij!

Ze denken vast dat ik gek ben. Mijn vrouw en dochter helemaal verbaast over wat ze net hoorden.
Als we gaan slapen, kus ik mijn geliefde weltrusten en sluit ik mijn ogen om te vergeten. En snel val ik in slaap. De kamer om me heen vervaagd weg naar een sombere vage plek..

Als ik lig te slapen word ik midden in de nacht wakker gemaakt... Het eerste wat ik realiseer is dat ik geslagen word door iemand... Midden in de nacht?
Tussen de schokkende fragmenten van koude vuisten die op mijn gezicht slaan, zie ik een man die een zwarte capuchon draagt die mij in elkaar slaat.
Terwijl hij ziekelijk lacht en blijft slaan, grijp ik hem bij de keel met bijde handen en duw hem op het andere helft van het bed, waar mijn vrouw altijd slaapt. Ik pak het mes van mijn nachtkastje, zonder te aarzelen en blijf hem steken totdat allebij zijn ogen vloeibaar zijn en een paar botten in zijn gezicht vernield zijn!

En ik blijf zijn gezicht vreselijk kapot maken, en hij blijft ziekelijk lachen...
Zijn kleren lijken best oud; overblijfselen van huiden van dode dingen, en een half kapot gescheurde capiteins jas. Deze droom is zo vaag en onmogelijk. Zoveel steekwonden, Zestig, mischien meer... Van zijn gezicht was niet meer te herkennen terwijl bloed de grond decoreerd...

En dan is er dat geluid als een gromende hond... Ik verlaat mijn kamer om rond te kijken... Het komt uit mijn dochters kamer... Haar deur zit op slot. Ik ben bang om wat ik binnen zal zien. Ik klim snel de trap op naar de oude zolder, en vind mijn dubbelloops shotgun. Munitie. Het geweer is geladen. Deze Nachtmerrie moet nu eindigen! NU!

Ik breek bruut de deur open, een verachtelijke valse hond is wat ik zie... en hij blijft hard lachen. Het is niet mijn kind... Dit is een wild en stom beest. Twee schoten op korte afstand... Nogsteeds levend. Bruut afgemaakt met mijn mes. Raad nu maar eens wie mij van achteren besloop? Ik draai me om en ik ben maar een inch verwijderd van dat gezigd dat ik kort geleden bewerkt heb, Nogsteeds laggend... MAAR OPEENS!

Dank God ik ben wakker!

Ik lig in mijn bed, onder het zweet... DE HORROR DIE IK HEB GEZIEN! WAS ALEEN MAAR EEN VERSCHRIKKELIJKE DROOM!!!!

Ik verbaas me over mijn zicht... Er zit bloed op mijn handen... Als ik mijn ogen uitvrijf... NEE!!!! Wat heb ik gedaan!!!
Mijn vrouw ligt naast me... nog steeds levend, maar haar gezigd is gewoon verdwenen. Schoonheid verpest door mijn hand... Ik kan het niet geloven... Onze zoen zal nooit meer het zelfde zijn....

Nouw waar the fack is mijn kleine meid?!
En een dode hond is niet wat ik vond,
Bloed op de muren... Daar is mijn dochters lijk... Afgeslacht op de grond

Een laatste kus op mijn vrouws trillende hand voordat ik haar door haar hoofd heen schiet om haar te bevrijden uit haar lijden.

Het geweer herrinnerend, ga ik op mn knieen zitten met de loop in mijn mond! Het aanzicht was een voorteken van doem en dit zijn de verschrikkelijke gevolgen. En voor mijn laatste traan, pak ik de trekker vast en ik schi...


Reacties:


sannemonster
sannemonster zei op 8 dec 2010 - 13:08:
XD gewelig
eeeh ik vind deze beter dan die van Ayreon