Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 1

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:50

699

0

221



Hoofdstuk 1

“I’m so excited, and I just can’t hide it!”¯ zingen Tessa en ik vrolijk en hyper met mijn Ipod mee, vandaag gaan we namelijk op wintersport naar Frankrijk!
Tessa is mijn beste vriendin, en de ouders van Tessa zijn weer de beste vrienden van mijn ouders.
Ook mijn broer en de broer van Tessa zijn hele goede vrienden, snap je hem nog?
Maarja, we hebben een poos terug besloten dat het wel leuk zou zijn om een keer met zijn allen op wintersport te gaan, want wij gaan elk jaar en Tessa en haar familie gaan elk jaar en nu gaan we dus voor het eerst samen.
“Mond dicht, jullie kunnen niet zingen”¯ zegt Ryan, de broer van Tessa, geïrriteerd, “Leah, je hebt die koffer met schoenen en kleren nog in de gang staan en ik neem hem niet voor je mee”¯ roept Tyler, mijn broer, naar buiten waar we allemaal staan te wachten tot we eindelijk weg kunnen.
“Leah, die tas van je gaat niet mee”¯ hoor ik mam al roepen “Ach, laat haar toch. Ze moet hem zelf de tillen”¯ hoor ik pap daarna zeggen, hij komt naar buiten met twee tassen en sleept ook mijn koffer achter zich aan en legt ze in de auto. “Dames en heren, we zijn klaar om te gaan”¯ zegt pap daarna en gaat achter het stuur zitten, ik ga op de achterbank van onze BMW zitten aan de linkerkant, bij het raam. Mijn vaste plek, oh en over die BMW. We zijn nogal rijk ja, mijn beide ouders zijn arts en verdienen heel veel..
Ik wil alleen niet bekend staan als ‘rijk meisje’ en daarom heb ik een baantje in de supermarkt hier in de buurt, ik krijg natuurlijk wel veel dure kleding, schoenen, telefoons, tassen en weet ik veel wat nog meer van mijn ouders omdat ze het leuk vinden om me te verwennen daar heb ik op zich geen problemen mee maar ik wil niet dat ik helemaal afhankelijk ben van mijn ouders..
Nadat we nog snel een paar dingen opgehaald hebben die we waren vergeten te pakken rijden we weg, eindelijk.
De autoreis duurt twee dagen met een overnachting, dat vind ik best irritant want ik heb gewoon echt zo enorm veel zin om eindelijk weer te snowboarden en dan moeten we nog twee dagen in de auto.

tijdens een korte pauze na 4 uur rijden:
“He, wat zijn dat voor een rare mensen?”¯ roept Tessa dan ineens, ik volg haar blik en zie inderdaad rare mensen. Het zijn drie jongens, met alle drie een muts op, een dikke sjaal om en een zonnebril op. Ook hebben ze een lange jas aan, het ziet er eerlijk gezegd niet uit..
“Ze zijn echt raar”¯ zeg ik, we kijken ze nog even verbaasd na en lopen dan terug naar de auto’s.
“Pap, mag Tessa bij ons in de auto en Tyler dan bij Ryan? We willen een film kijken die we net hebben gehaald”¯ “moet je maar regelen met je broer”¯ zegt hij, dus ik loop maar naar Tyler om aan hem te vragen of hij het goed vind.

Nadat ik samen met Tessa een paar films heb gekeken, word ik vreselijk moe en val in slaap. “Leah, word eens wakker. We zijn bij het hotel voor de overnachting”¯ hoor ik mam zeggen, ik open mijn ogen en zie een leuk Frans hotel met een enorme laag sneeuw op het dak. Ik stap uit de auto en neem een paar dingen mee die ik nodig ik voor heb voor de overnachting en volg de anderen het hotel in die er trouwens van de binnenkant ook heel mooi en leuk uitziet.
“Hé, daar zijn die drie rare jongens ook weer”¯ zegt Tessa ineens, en wijst onopvallend ergens heen, ik kijk die kant op en zie ze inderdaad weer staan.
“Wat een vreemde mensen”¯ zeg ik, ineens kijken ze onze kant op.
“Oké, kom we gaan!”¯ roep ik en sleur Tessa mee de trap op waar de anderen ook net op liepen.
Halverwege de weg naar de hotelkamers komen we de rest tegen en volgen ze naar de kamer die Tessa en ik delen.
“Welterusten”¯ zegt Tessa “Slaap lekker!”¯ zeg ik terug en doe het licht uit, ik val bijna gelijk in slaap zo moe ben ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.