Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Snowloveee » Hoofdstuk 2

Snowloveee

8 dec 2010 - 19:51

528

0

228



Hoofdstuk 2

Ik word wakker van mijn wekker die afgaat en zie dat het nog maar 7 uur is, geïrriteerd stappen Tessa en ik uit bed en discussiëren over wie er het eerst mag douchen, daarna lopen we naar beneden en zien iedereen al aan het ontbijt zitten. Ik pak een croissantje uit een van de manden en eet hem op, zonder er een bord of bestek bij te pakken wat mam natuurlijk weer vreselijk ordinair vind. Mij maakt dat eigenlijk niet zo veel uit, ik bedoel ik wil wel dat ik er netjes bij loop enzo, maar of ik een croissantje met mijn handen eet of met een bord eronder netjes aan tafel dat boeit me niet zo erg..
“Zijn jullie ook klaar om weer verder te gaan? Als we nu even flink door rijden dan zullen we rond 3 uur wel bij het huisje aan komen”¯ zegt de vader van Tessa. Iedereen staat op en loopt terug naar zijn of haar kamer om alle spullen bij elkaar te pakken en om uit te checken.
Tyler zit weer gewoon bij ons in de auto en hij kijkt naar één of andere actie film die ik echt saai vind omdat ik hem al te vaak heb gezien, ik bedoel hij kijkt die film echt wel 3 keer per maand..
Ik ga op zoek naar mijn Ipod, die ik kreeg van mijn ouders, die in mijn té dure maar ook té mooie Louis Vuitton tas zit, ook gekregen van mijn ouders, die natuurlijk past bij de rest van mijn Louis Vuitton koffers en tassen, ook gekregen van mijn ouders.
Zie je wel? Ik ben echt gewoon te verwend.
Toch vind ik van mezelf dat ik er aardig nuchter onder blijf, ik ga niet ineens het rijke arrogante meisje uithangen ofzo..
Ik zet mijn Ipod aan en kies voor een nummer van McFly en luister daarna de rest van het album, tegen de tijd dat ik het hele album heb geluisterd is het al weer tijd voor een pauze. “Achtervolgen ze ons ofzo?”¯ hoor ik Tessa ineens verontwaardigd roepen, ik kijk op en zie de drie jongens met hun vreemde outfits en hun zonnebril weer lopen. Ik zucht en trek haar mee “Laten we maar gaan voor dit nog vreemder word”¯ zeg ik, ik ga weer in de auto zitten en kies snel een dvd uit om te kijken. Anders zit ik me straks weer te vervelen doordat Tyler die actie film nog maar een keer gaat kijken. “Welke film is het?”¯ vraag Tyler nadat hij ook is ingestapt “Sex and the City”¯ antwoord ik “Neeeeee, niet weer”¯ roept hij, nu is het zijn beurt om opzoek te gaan naar zijn Ipod en zich te vervelen. “Leah, mag ik misschien even je blackberry? Die van mijn loopt de hele tijd vast”¯ vraagt mam, ja dat lees je goed. Mijn moeder heeft een blackberry met twitter, facebook en weet ik veel wat nog meer. Af en toe probeert ze een beetje te hip en jeugdig te zijn, en soms erger ik me daar enorm aan. Ik heb het haar een keer eerlijk gezegd en sinds toen is het minder erg geworden, maar ze is nog steeds verslaafd aan twitter!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.